15 Aralık 2011 Perşembe

MEHTAPLA KIRMIZI YOLCULUKTAN MOR YOLCULUĞA:))






Estetiğe ve hijyene önem veren mutfak üstatlarının performansları Cerana ile en üst noktaya çıkacak…

Mutfağınızdaki yardımcınız Mehtap, Cerana serisiyle yeni nesil bir teknolojiyi sizlerle tanıştırıyor!


Türkiye’de Teflon kaplı mutfak gereçlerini üreten ilk yerli marka olan Mehtap, ‘çelik sertliğine yakın’ alüminyum malzemeden, dış yüzeyi yüksek ısıya, renk değişimine, matlaşmaya karşı dayanıklı; iç yüzeyi ise Eco Friendly Coating teknolojisi sayesinde hijyen, estetik ve yanmaz yapışmazlık açısından yüksek performansa sahip Cerana tencere ve tavalarını tüketicinin beğenisine sunuyor.


Ürün tabanı ve yan duvarları özel bir alüminyum alaşımdan imal edilen Cerana serisinin iç kısmı ise PFOA Free teknolojisinden faydalanan yeni nesil bir malzeme ile kaplı. Seramiğin sağlığıyla, klasik yanmaz yapışmazların dayanıklılığını birleştiren Cerana tencere ve tavalarda, daha etkin bir yapışmazlık özelliği bulunuyor. Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan alüminyum alaşımın üzerine uygulanan yeni kaplama malzemesi ve tekniği sayesinde, Cerana diğer seramik ürünlerin aksine bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. İçeriğinde kurşun, kadmiyum, civa gibi ağır metallerin olmaması da ürünü daha sağlıklı bir hale getiriyor.



Türkiye’de ilk kez Cerana’da uygulanan bu teknoloji sayesinde dış yüzey matlaşması da engellenirken, yumuşak bir materyal olan alüminyumun, ısı değişikliklerinde esnemesi veya deformasyon sorunu da dayanıklılığı artırılarak ortadan kaldırılıyor.


Kullanım kolaylığı, temizlik ve sağlık açısından birden fazla fonksiyonu bir arada sunan bir Cerana sayesinde mutfağınızda kolaylıkla tanışacaksınız.
Dünyanın önde gelen mutfak eşyası üreticilerinden olan Mehtap, 1960 yılında sektöre girerek Türkiye’de ilk defa Teflon kaplı ürünlerin üretimine başlamıştır. Mutfak eşyaları sektöründe ilklerin öncüsü olan Mehtap, Teflon kaplı ürünler yanında, emaye ve çelik ürünlerin üretiminin de öncülük yapmıştır. Ayrıca DuPont Teflon’un Türkiye’de lisanslı ilk kullanıcısıdır. Mehtap, artan talepler doğrultusunda Samandıra’daki yeni fabrikasına taşınmış; yeni teflon kaplama tesisleriyle birlikte kapasitesini ve kalitesini artırarak hizmet vermeye devam etmiştir. Mehtap 2005 yılında inşasını bitirdiği yeni binaları ve teknolojik makine ve ekipmanları ile dünyanın en kaliteli teflon kaplama ürünlerini üreten firmalardan biri olmuştur. Bugün sahip olduğu sistemlerle teflon kaplama çeşidinin her türlüsünü yapabilecek duruma ulaşan Mehtap bu sistemlerle birlikte kendisinin geliştirdiği multi-micron teknolojisi ile ürünlerinin kalite ve güvenilirliğini en üst seviyeye çıkarmıştır. Mehtap bugün Maldiv Adaları’ndan ABD’ye ve Arjantin’e; Senegal’den Rusya’ya dünyanın her noktasına yaptığı ihracatlarla dünya ülkelerinde de sektör içerisinde bilinen ve tercih edilen bir marka olmuştur. Mehtap’ın iç yüzeyi P.T.F.E kaplı yanmaz, yapışmaz alüminyum pişirme kapları ile çelik pişirme kaplarının tasarımı, imalatı ve satışı TS EN ISO 9001:2008 tarafından onaylanmıştır. Mehtap aynı zamanda; süpürgeden ütüye, buharlı pişiriciden tost makinesine, geniş bir elektrikli küçük ev aletleri ürün yelpazesine de sahiptir.
Mehtap ürünleri bugün 600’ün üzerinde toptancıya ve Türkiye genelinde 1000’in üzerinde noktada tüketiciye ulaşıyor.

Web adresi: http://www.mehtap.com.tr/
On-line satış mağazası: http://www.mepos.com.tr/




Hafta başında Kutadgu Danışmanlıktan Tuğçe Hanım'ın maili ile ;



Gönül Hanım merhaba, Türkiye’de Teflon kaplı mutfak gereçlerini üreten ilk yerli marka olan Mehtap, şimdi de yeni nesil bir teknolojiyi, Cerana markası altında tüketicileriyle tanıştırıyor: Dış yüzeyi yüksek ısıya, renk değişimine, matlaşmaya karşı dayanıklı, iç yüzeyi ise Eco Friendly Coating teknolojisi sayesinde hijyen, estetik ve yanmaz yapışmazlık açısından yüksek performansa sahip Cerana tencere ve tavalar, mutfak üstatlarının yaratıcı performanslarını üst noktaya çıkarmayı hedefliyor. Biz de hem bu performansı deneyimleyebilmeniz, hem de seramiğin sağlığıyla klasik yanmaz yapışmazların dayanıklılığını test edebilmeniz için, bir mutfak atölyesi etkinliği düzenliyoruz. Gurme yazar Gülhan Kara’nın katılımıyla gerçekleştireceğimiz bu keyifli etkinlikte sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


Saygılarımızla…


Esra Sülün Hamaratlar


Selçuklu Holding


Kurumsal İletişim Müdürü




Program:


Tarih: 15 Aralık 2011


Saat: 17.00 – 19.30


Yer: Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi


İnönü Caddesi, Akar Palas No:14 Giriş-Zemin Kat Gümüşsuyu-Taksim (Alman Konsolosluğu sırasında)


Bu güzel davete icabet etmek gerek die düşünerek çalıştığım kurumdan yarım saat çalarak soluğu Chef's İstanbul Mutfak Atölyesinde soluğu aldım.Kapıda yeni blog sahibi mutfaktakicadi.blogspot.com Emelciğimle buluştuk ve daldık içeri....Bizi kapıda sıcacık gülümsemeleri ile KUTADGU Danışmanlık Medya Koordinatörü Sevgili Arzu ERDOĞAN ve SELÇUKLU HOLDİNG Kurumsal İletişim Müdürü Esra SÜLÜN HAMARATLAR karşıladı..Gözlerim KUTADGU Danışmanlıktan Tuğçe Hanımıda aramadı değil.(((


Esra hanım ve Arzu hanım O kadar pozitif enerji yaydılarki sanki çok uzun süredir tanışıyor sıcaklığını yaşattılar...Ardından hemen Mutfak Koçu Sevgili Gülhan KARA bizi güleryüzlü evsahipliğiyle karşıladı...ve tabi mutfakta bizimle birlikte yemek yapacak olan ustalarımızda vardı:)))))) MEHTAP Genel Müdür Yardımcısı Sevgili Sinan PAKSOY,Marka Danışmanı Sevgili Hakan SENBİR ve FRÖG Reklam Ajansı ortağı Sevgili Baran EREM bizlere bu keyifli etkinliği yaşattılar aynı zamanda mutfakta bizimle birlikte yemek yaptılar akşamın en keyifli anı buydu bence:))))))


Sevgili Gülhan KARA nefis 2 tarif paylaştı bizimle... Zencefilli Ayvalı Kış Pilavı ve Peynirli Susamlı Şinitzel Gülhan KARA eşliğinde hazırlandı pişirildikeyifli muhabbet eşliğinde ve afiyetle yenildi.


Tarifler çok lezzetli olduğu için aynen size fotoğrafladım:))


yazmaya üşenmek die ben buna derim.))))))




Tatlı olmazsa olmaz:)))) Sevgili Gülhan Kara bizlere öncede nefis Revanisini hazırlamıştı...mmmmmhhhhh tadı hala damağımda.....


TATLI YEDİK TATLI TATLI MUHABBET ETTİK:))))



Neden böyle bir başlık attım çünkü Mehtap Tencere denilince benim aklıma yıllardan beri kullandığımız Mehtabın kırmızı tencereleri gelir...Açıkçası bugün Etkinliğe giderken Kırmızı ama içi alışılagelmiş siyah teflon tencereler gözümün önüne gelmişti...Taaaa kiii Chef's İstanbulda benim favori rengim bereket bolluk vede kısmetin rengi MOR ile karşılaşana kadar....Valla Mehtap ta bu rengi kim düşünmüşse TEBRİK EDİYORUM oldukça başarılı bir tercih olmuş...Ayrıca tencerenin kapağındaki kaşık koymak için düşünülen kısım beni çok cezbetti bir tebrikte bu kısmı düşünene....ve tabiiiii kulp kısmındaki vida yüzünden hepimizin birçok kez parmakları yanmıştır o vidanında gömülü olması ayrı bir detay bir tebrikte bunun için:)))))))))))

Keyifli bir etkinlik daha sona erdi..:))))


Bizleri evlerimize boş göndermeyerek Pilav tenceresi hediyeniz için Teşekkürler MEHTAP...:))




SEVGİLERİMLE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Firmamız sizin için İstanbul'da teflon ve endüstriyel kaplama konusunda en güvenilir adrestir. Teflon ve endüstriyel kaplamada istanbul lideri! www.tefsankaplama.com