9 Nisan 2008 Çarşamba

KURABİYE GEÇİDİ:))

BONİBONLU UN KURABİYESİ
Bu lezzetlimi lezzetli şirinmi şirin kurabiyeler Aylinime ait......Aylinim kurabiyeyi yapmış kocişi birol bey yiyeceği zaman gönül istedi resmini çekecektim demiş kocasıda gönülü yemeğe davet etseydin demiş:)))Anaaaa ettinizde gelmedikmi :)) Adamcağız haklı herkesin evinde olduğu gibi aylinimin evindede blog dostluğu konuşulduğu için kesin çekemiyordur Birol eniştemiz:)))) Sanal dünyaya karşı ya inanamıyor böyle dostluklar kurulacağına..Aylinimle 3 yıldır tanışıyoruz pek marifetlidir..almış benim sitemden tarifi şeklini değiştirip takmış üstünede bonibonları göndermiş bana:))) kendi yaptı sanki :)))Bonibonları pişmeden önce koymuş. dedim; erimedimi ..dedi; korkuttum gözlerini sakın erimeyin die ..erimediler dedi:)) Hey allahım benim arkadaşlarım niden böyle biraz kırık...46 model:)))) Benden kaynaklanıyor olabilirmi acep bilemicem gayrı.......Neyse veriyim tarifimi:)))

MALZEMELER:
1 paket teremyağ
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 kaşık pudra şekeri
4 kaşık buğday nişastası
Alabildiği kadar un
Üzerine:pudra şeker

iYAPILIŞI:
Margarin, sıvıyağ ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Nişasta ve unu ekleyerek hamuru yoğurun. Ve istediğiniz şekli verin.

FINDIKLI KURABİYE


Oldukça lezzetli olan bu kurabiyeyi çokkkkk önce yapmıştım bir arkadaşıma ev gezmesine giderken götürmüştüm pek bi beğenilmişti......Mutlaka deneyin harika bi tat.....

Bu muhteşem kurabiye tarifi yeşilkivinin sahibi sevgili seçile ait..Tarifi aynen aktarıyorum .Buradan tarif için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.


MALZEMELER:
2 yumurta (birinin akını ayırın)
250 gr tereyağı yada margarin
4 su bardağı un (kontrollü ekleyin)
3 yemek kaşığı süt
1,5 su bardağı şeker
1 pkt kabartma tozu
1 su bardağı rondodan geçmiş fındık
yarım limon kabuğu rendesi
Üzeri için iri dövülmüş fındık
YAPILIŞI:
Un hariç tüm malzemeleri karıştırma kabına alın ve karıştırın.
Unu kaşıkla ekleyin ve ele yapışmayan bir hamur elde edince un eklemeyi kesin.
Hamuru 15 dk üzerini örterek dinlendirin.
Yumurta akını çatalla iyice çırpın.
Hamurdan küçük parçalar kopartarak yuvarlayın ve elinizle hafif bastırın.
Kurabiyeleri önce yumurta akına sonra iri kıydığınız fındığa batırın.
Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
Önceden ısıttığınız 170 dereceli fırında üzerlerini kızartmadan pişirin.

AFİYETLER OLSUN
Yeavrılarımmmm giydim termal donumu neyse hemen attım 1 kilo üstümden indim tekrar 69.5 dan 68.4 e...Allahım bu termal don mucize valla.....Aerobiğimede gittim bu akşamda gidicem...artık havalarda düzeldi cumartesi pazar sahile inip yürüyüş yapıp ardından beledüyemüzün kondurduğu spor aletlerinin tepesine çıkıp cebelleşicem sonra vericemmm bu tiksinç kiloları:)))) ne güzel vermiştim 66.5 inmiştim hep sizin nazarınız değdi biliom ben yoksa almazdım bu kadar kilo:)))) e yuh banada yeye sonrada nazar de:)) şaka bi yana acaip nazara gelen biriyim valla geçenlerde kurşun döktürdüm...kurşunlara gelesiceler (bana nazar edenler) bi sürü nazar etmişler ne yaratıklar çıktı bi görseniz kadın kendinden geçti resmen kurşunlu suya bakıp beni okudu....sonra o suyu evin her tarafına serpiyormuşsun bi an kendimi büyücü gibi hissettim:)))) sonra balkondan aşağı döküyormuşsun onuda yaptım...zaten bu beşibir çayları hazırlarken işyerindeki arkadaşlarım bana gülüyor ehehehe büyü yapar gibi ölçülerle katıyorum ya ....gargamel gibi sanırım:))))) neyse zayıflayım gargamel gibi inceliyim yeterki zayıflayım:))) Aerobiğe geçen hafta gitmediğimi bi önceki post da yazmıştım salı günü gittim hoca beni gördüüüü rengi attı ıahahahahahaha ahha çok belli ettin beni görüp sevindiğine kan kusturmaya geldim sana dedim:)))))))))) tabi kaynattımda kaynattım....kadınlar beni çok özlemişler yokluğun nasıl belliydi didiler:))) he didim ben yokken kuduramıyorsunuz dimi:))) yeni bi 18lik kız yazılmıştı aerobiğe kızı bi görün hantal hantal hareketleri yapamıyor 1 ay sonrada düğünü varmış didim sen evlenmeyi düşüneceğine otur biraz zayıfla kız bu ne hal:)) alık alık mat mat baktı suratıma ahahahahaha:)) hade bakalım mesai başladı beşibiyerde çayımın ikincisini içiyim ben birazda çalışıyor görünüyüm eheheheheh şakır şakır klavyede yazıyorum millet çalışıyorum sanıyordur:))))))))) bunuda okuyan mesai arkadaşlarım vardır çakturmayın deşerim sizi:)))))
19.04.2008 cumartesi günü saat 14.00 de bir buluşma düzenleniyormuş Arkadaşlar Sarımutfak hande düzenliyormuş katılmak isterseniz sonrada ayyyyyyyy biz nie duymadık falan demeyin ahanda bende link veriyim size katılmak isteyen varsa handeye bildirsinler bana değil he handeye:))))sonrada gelin kuduralım kafeyi başlarına yıkalım ahahahahaha:)))



45 yorum:

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

HAFİFDEN ÇATLAK GÖNÜLÜMMMM :))

ANACIM SENİN ŞU BEŞİ Bİ YERDE ÇAYINI BENDE İÇİYORUM... ARADA BİR DE YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPIYORUM... BAKALIM SONUÇ NE OLACAK... GERÇİ BANA 4 KİLO YETİYO...

KIS BACIMMM KURABİYELER HARİKA OLMUŞ... SEN YAP BUNLARI YE YEE YEEE SONRADA NAZARLARA GELDİM DE...

HİÇÇÇÇ BİZE ÇAMUR ATMA... HADİ SEN GİY TERMAL DONUNU (PARDON ŞORTUNU) DOĞRUUUU AYROBÜĞE :)

SICACIK BOL TER VE KİLO ATMALI GÜNLER...

YeMeK vAkTi dedi ki...

ulennnnnnnnnnnnn kocamın ismini yazma bare rezülllllllllllllll ahahahaha adam okumaz neyseki :))

valla haftaya kadar yeme içme in gene 66,5 a geberitirim seni gönül hatun kameradan gördüğümde seni ben 64 sen 67 ydin inceciktin len şimdi ben 59,5 um sen rezil hadi bu kadar yeter sana hahaha kıs ii demişsin 18 yaşında evlenmeyi düşünüoıda yemiş yemişte 1 ay kalamı aklı başına gelmiş yahu pahhhhhhh

Adsız dedi ki...

Aaaa canımmmm, ayol ben nazar ettim ama iyi nazardı bu, hafif çatlamıştım zayıflıyorsun diye, benim kilolar aldı başını gidiyor da:( İstemeden bi zarar verdiysem affola:)Bi müddet kurabiye yapmayalım, pek bi hanım-dietcik oturalım, tüm bloglarda kampanyalar yapalım, yoksa 100 kilo olucam.

Feyza Fidan dedi ki...

Gönülümm balımmm, başladın dimek termali giymeye, benim gözüm hiç yemiyo valla, anca yaralarım iyileşti..Bu termalciler tuzun yanuna bide yara kremi, merhem neyin verseler bari :)
Canımcım, kurabiyeler süper, olsada yesem..Sabak 3 dilim ekmek, yağ, reçel yedim banamısın demedim..Midem folofoş olmuş zaar, bunnarda olaydıda yiyeydim..
Buluşmaya belki son dakka süüüpprizi yapıcam, assolist kibi en son ben gelicem inşallah..
Hade gari öptüm seniii çookkk...

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Adoşkom sana kim nazar ettise dönsün ona gelsin...Maşallah bak kilolar gitmeye başlamış...İradelsin bacım verirsin o kiloları...Ama sen bu kurabiyelerden yemiyon demi harika görünüyorlar...Bakmakla yetin sen... Senin yerine ben yerim boşverrr...Ahh istanbula buyur etmişsin beni sağolda kızım okula gidiyor eşim işe ben öyle günlerce kalamam be arkadaşım...Kardeşim bir hafta kaldı geldiğinde...Günü birlik gelse atlar gelirim tabi...Hadi sana işinde kolay gelsin seni lafa tutmayayım...Sevgiler...

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

ah canım benim benide istanbula davet etmişsinde keşke gelebilsem çok isterdim gerçekten inşlh birdahaki sefere:)
bu kurabiyeler harika olmuşta canım istedi nolacak şimdi dietteyken yapılırmı bu bana hazır kilo vermeyede başlamışken:)
aylinin ve senin ellerinize sağlık canımcım..
sana nazar işlemez Gönülcüğüm azimlisin maşlh verirsin kiloları...çok öpüyorum kocaamnn sevgiler

Adsız dedi ki...

Gönülcüğüm elalem bir tane bulamazken çifter çifter tarif koyuyosun bakıyorum, bir de yalandan rejim yapıyoz ayaklarındasın,bunlar ne oluyo:))))hadi arkadaş göndermiş birini, ya öbürüne ne demeli, eski resim felan deyip kandırıyon galiba:))
ellerinize sağlık canım.
Canım sarımutfağa mail atarak anlattım ...gelemiyorum.maalesef:((öpüyorum.
sebilay.

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Yazık 18 lik kıza yaaa pat diye sölemeseydin alıştıra alıştıra söleseydin keşke farkında değilmiş demekki:))))))öle baktığına göre:)))))

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Canımmm teşekkür ederim davetin için ama ben cumartesi günleri çoluk çocuk falan cümbürcemaat avrupaya gelemem malum uzun yol:))))Benim yerimede eğlenin sen yazarsın ben oradaymışım gibi yaşarım.:))) Sevgiler öptüm...

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, aylinin ellerine saglik ne sirin kurabiyeler olmus, ama seninkide harika ben findikli kurabiyeleri cok severim, ayy bulusacaksiniz dimi, ya cok güzel, iyi eglenceler, aman ortaligi dagitip karakolluk olmayin, kendinize de iyi bakin, byy, sevgiler...

Adsız dedi ki...

gönülümün azimle devam taşı şetcen çifte fıstık olcann sonunda ama bi benimle ilgilen bu donu giyiyom yara bere yok çayı içiyom yüyüryom yemiyom bi numara yok bi cinslik var bende ya anlamadım gitti

bu arada bende erimeyin sakın diyom ama eriyolar sen nasıl diyon ki ;P

kocaman sevgilerrrrrrrrrr

Adsız dedi ki...

Kurabiyeler birbirinden güzel olmuş. Ellerine sağlık. Sevgiyle kal...

emineninemekleri dedi ki...

Gönülüm, canim bayildim kurabislerine.Ellerine saglik canim benim.

Kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm
Emos

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim,
valla bence de yapip yiyiver üzümlü ekmekciklerden, can bogazdan gelirde sana simdi böyle bir gaz vermenin ne kadar dogru olacagindan emin degilim. Sen simdi baska bir yolda ilerliyorsun, süperde veriyorsun kilolari bir anlik/günlük dikkatsizlik iste böyle seylere yol acabiliyor.

Sen yinede istedigin gibi hareket et, kim tutar seni???

Selamlar ve kocaman öptüm canimcim..

SOFRAM dedi ki...

Gönül'cüğüm kurabiyeler harika görünüyor, çayın yanında da ne güzel gider hani, ama tabii ah bu kilolar... Ben de kilo vermeye çalışıyorum ama özel birşey yaptığım yok sadece miktarları azalttım ve alıştıktan sonra da fazla yenmiyor zaten, 1,5 ayda 4 kilo vermişim tabii daha vermem lazım,yaş ilerledikçe daha zor kilo veriliyor, diyetteki herkese kolaylıklar diliyorum.
Bu arada senin de Aylin'in de ellerine sağlık...
Güzel bir hafta sonu geçirmeni diliyorum, sevgilerimle öptüm canım...

keskinli dedi ki...

selamlar
vay be demek davet edilmedin
olacak seymi bu yani gönülümü kim davet etmemis bakem
kurabiyelrde tam tören havasinda yapanlarin ellerine saglik
sevgiler hayirli cumalar canim

Yaren dedi ki...

Kurabiyeler harika olmus yavru kusum,ellerine saglik .Sen bu güzel yemekleri pastalari yedigine ramen cok hizli zayifliyorsun bebek.Ay ben bunlari yesem hayatta zayiflayamam:( Sanslisin hee bilesin.Böyle azimle devam et bebek,cok az kaldi.Sevgilerimi biraktim sana,öpcüklerde konduru virdim.

uygarimizlahayat dedi ki...

Gönülüm bi denemmm, datlum, gıymatlummmm, kurabiyeler harikaaa ikinizinde ellerine sağlık, ama bacummm yeme sen bunları boşverrr, kötü şeyler bunlarrr kötüüü, zararlu yavriciğummm öpüyorum yavrimmm seni iyi haftasonları...

Adsız dedi ki...

Kurabiyeler harika olmus canisi her ikiside super, bak irsli olunca nasilda veriyon biraz sendeki hirs bana gelse ne olcakti ki sankili demi ama, bir kilo gitmis hadi darisi diger kilocuklar.canim benim o bulusmalar superde biz yokuz ama hep tarihler uymuyor yaaa,bizler için de eglenin e mi,optum kocaman.

kelebeklisaniyeler.blogcu.com
huriye

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

annnlaaadııımmmmmmm!

Betül İnce dedi ki...

Gönül'üm,

Ben de bu geçidi izliyorum öyle buradan, pek ho doğrusu.
Öpüyorum ve neşeli bir hafta sonu diliyorum.

Selin dedi ki...

Gönloooooooooooooooooooş,
Napıyorsun canım benim? Özledim seni valla. Ben yokken neler yaptın bakiiim? Çok vaktim yok, bloğunu inceleyemedim tatlım. İnşallah en kısa zamanda aranıza dönerim ben de. Kendine iyi bak tatlım. Kocamaaaan öptüm seni.
Mucuuuukkkk :)))

Adsız dedi ki...

Ya Gönülcüm senin bloga her gelisimde necla teyzem aklima geliyor.Annemin arkadasi ama hepimizi cebinden cikartir.55 yasinda bir fistik yani.Oda biraz kilo alsin srecfilm sarardi orasina burasina sonrada hizla ev isi yapardi.kadincagiz ne bilsin sauna donunu:)Yeme gönül yap yap yeme bak yaz geliyor

Adsız dedi ki...

Selma Gönülüm ,

Nasılsın? Hayt sen boşuna nazarlara geldim de yap yap kurabiyeleri ye ye daha çok nazara gelirsin. Şaka bir yana senin dondan ve çaydan bende kullanıyorum ve işe yariyor :)

Gerçi ben arada hile yapıyorum ama nede olsa benim sadece 4 kilo var vereceğim:))))

Hadi canım seninide hedefine birşey kalmamış ha gayret !!!
Öptüm...

Mutfak Havlusu dedi ki...

geçidede bakınız hele birbirinden güzeller çıkmış ortaya:)

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Kurabıyeler harıka canım.Ellerine sağlık .Guzel bır hafta sonu dılıyom...

ab-ı hayat dedi ki...

Kurabiyeler nefis görünüyor....



sevgiler...

Adsız dedi ki...

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 21
http://porselendemlik.blogcu.com , http://birdemliksohbet.blogspot.com ve http://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler…

SELAM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,
14.04.2008--27.04.2008 Tarihleri arasında PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE (21) EV SAHİBELİĞİNİ;
http://ngr.blogcu.com
(YANİ BEN) YAPACAĞIM. SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
TARİF DEFTERİMİZE VE ETKİNLİĞİMİZE, HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TATLAR KAZANDIRMAK İÇİN TARİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.
TARİFLERİNİZİ HAZIRLADIĞINIZDA "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 21" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAYINIZ LÜTFEN.
TARİFİNİZİN HAZIR OLDUĞUNA DAİR DUYURUNUZU, SAYFAMA YORUM BIRAKARAK BİLDİRMENİZİ RİCA EDİYORUM.(CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR.)
BEN SİZİN SAYFANIZA GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP KENDİ SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.

(Ayrıca sizlerden bir isteğim olacak.Uzun zamandır çok aramama rağmen istediğim gibi bir iş bulamadım.
Evlenmeden önce, tekstil sektöründe müşteri temsilcisi olarak kariyerime devam etmekteydim)
Evde kös kös oturmaktan çok sıkıldım. :(
Çocukluğumdan beri istediğim tek şey ‘’bir butik pastanemin olması’’. Birkaç girişimde bulunsamda, hep kısmetsizlikle kaçırdım. Dualarınızın kabul olacağına inandığımdan, benide dualarınızdan eksik etmezseniz çok mutlu olurum.Hepiniz hakkınızı helal edin.)

ŞİMDİDEN TARİFLERİNİ YAYINMAMAMA İZİN VEREN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA, EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

MÜJDEEEEEEEEE !!!!!
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKOYOR.
YAYINA HAZIRLAYANLAR:
www.nasibim.blogcu.com
www.birdemliksohbet.blogspot.com
SORUMLU MÜDÜR:
www.selmahlc.blogcu.com
GRAFİK TASARIM DÜZENLEME:
Melike Sahin

Sizde; sunumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderbilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tekşey; adınızı, sitenizin adresini, dergide yer almasını istediğiniz tarifinizin adını ve link adresini yazarak göndermeniz yeterli olacaktır.
Örn:
İsim: Nigâr
Site adı: http://ngr.blogcu.com
Tarifim: Kral Tacı
Link: http://ngr.blogcu.com/12912091/

SELAM VE SEVGİLERİMLE…
NİGÂR

HULYA dedi ki...

Gönülüm,
beni unuttun hiç uğramıyorsun artık :-(((Kurabiyelerin hepsi de çok şık ve nefis görünüyor.arkadaşının da senin de ellerine sağlık canım.Ben de pazartesi diyete başlıyayım artık diyorum malum yaz kapıda kilolar tepede:-))Sevgiler
(MUTFAKTA BIRI MI VAR??? )

yesildomates dedi ki...

canım kurabiyeler çok lezzetli görünüyo..

bonibonların erimemesine hayret ediyorum doğrusu..
görnülcüğüm..azmin sonu zaferdir..
devam..bizde senin yolundan yürüyoruz...:)))

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

geçide bak geçide bunların hepsi kilo geçidi şekerim:)
dayanmam lazım kardeşimin düğününe az kaldı .3 mayıs..sonra istediğim kadar yiyebilirim her bişiden:)
ilk öncede bonibonlulardan yapıp yicem yada yapmadan sadece bonibon yicem:)
canım könülüm hem senin hem aylinin elciklerine sağlık..çok güzel olmuşlar..
öptüm şeker..

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık canım nefiiis görünüyorlar.Öpüyorum...Sevgiler...

ebrulitatlar dedi ki...

Gönül'cüm kurbişler nefis görünüyor. Arkadaşının ve senin elceğizlerinize sağlık. Sevgiler, iyi haftalar..

angel dedi ki...

selam arkadaşım,ben kurabıye canavarıyım ya çok severım her turlrusunu senınkıde çok guzel gozukuyor.çayı aldım gelıyorum:)

emineninemekleri dedi ki...

Gönülüm, canimmmmmmmmmmmmmmmm kurabisler mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olmuslar. Seninde Aylin haniminda ellerine saglik.

KOcaman öpüyorummmmmmmmmmmm
Emos

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If ossible gives a last there on my blog, it is about the Aparelho de DVD, I hope you enjoy. The address is http://aparelho-dvd.blogspot.com. A hug.

Unknown dedi ki...

gonulcugum ne guzel kurabiyeler yapmissin ellerine saglik bonibonlu kurabiye findikli kuarbiyee hangisinden yesemki diye baktim baktim ben ikisindende aliyorum.rejimde neymisssss:))

canim benim iyidileklerin ve dualarinla yanimda oldugun icin cok ama cok tesekkur ederim.

kucak dolusu sevgilerimi biraktim.

Cafe Gusto dedi ki...

Gönülcüğüm taaaa Rapunzelimin dolmasından beri seni ihmal etmişim.Bir çırpıda okuyuverdim.Yeniden zayıflamana çok sevindim.Sıra bende...sevgiler...

Hatice dedi ki...

kurabiyeler nefis görünüyor, ikinizin de ellerine sağlık...
sevgiler...

Adsız dedi ki...

DOSTLUKLAR YANLIZLIKLARIN İÇ DÜNYASINA SAKLANMIŞ ÜZERİNDEKİ TOZLARIN SÜPÜRÜLMESİNİ BEKLEYEN AMA GELENİDE GİDENİDE OLMADIĞINDAN ORADA SAKLI KALMIŞ BİR HAZİNEDİR...İŞTE BU YÜZDEN DEĞERLİDİR..SİZ SİZ OLUN O HAZİNEYİ MUTLAKA KEŞFETMEYE ÇALIŞIN...ÇÜNKÜ O,SİZİN ÜZERİNDEKİ TOZLARI SÜPÜRMENİZİ BEKLİYOR OLACAKTIR MUHAKKAK..UZAKLAŞMAYIN YADA YAKINLAŞMAMAK İÇİN ÇABA HARCAMAYIN...ÇÜNKÜ: Zaman ne getirir ne götürür bilinmez....KALIN SAĞLICAKLA......SEHRAZAT

nagehan dedi ki...

Gönülcüm senin sayende neşem yerine geliyor valla, şimdi bu neşeyle iş yerinde yemekhaneye gidiyorum heralde yanımdaki arkadaşın tabağınıda yerim :))) ÇOk komiksin canım.....

Bu kurabiyelerden de 2 tane olsa öğlenden sonra çayla yerdim çok güzel olurdu :))))

Ellerine sağlık seninde arkadaşınında ......

Sevgiler
Nagiş

ceyt dedi ki...

gönülcüm, kurabiyelerin nefiss.valla bu kiloları neyapcaz bende bilmiyorum.yazını yine gülerek okudum, sen çok yaşa emi:)
aman Allah nazarlardan korusun seni.sen verirsin kiloları canısım, merak etme, iradelisin maşallah.
öpüyorum koccaman.
sevgiler..

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Canımmmm, Gönülüüüümmmm,

Sen böyle kurabiye diye diye mümkünü yok zayıflayamazsın:))))

Canikom, ben sanıyorum ki sana yorum yazdım, ama baktım ki yooook yazmamışım:)) İyice şaşkın birşey oldum ben yaaaa:)))))

Aylin'in de senin de ellerine sağlık birtanem....

Kocaman öptüm seniiiiii.....

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Gönülcümmmm
nerelerdesin
sınav mıvada kalamdı
ses ver bacımm:)
hasta filan değilsin dimiiii
öpüldünnn

Adsız dedi ki...

Oyyyy yerim ben bu açmaların hepsini; nefis yapmışsın canım bayıldım ellerine sağlık ...sevgilerimle iyi geceler:)))