15 Haziran 2008 Pazar

BİRİCİĞİMİN SÜNNET DÜĞÜNÜ ve ANKARAYA GİDİYORUM...

Teyzesinin biriciğine ne diyoruzzzzz:))) Maşallahhhhh kırkbinkere maşallah

Ucundan azıcık teyzecimmm:))))



Yeavrılarım herkese iyi haftalar diliyorum bu hafta koşturmalı bir hafta olacak benim için o yüzden fırsat bulmuşken sizleri haberdar etmek istedim..Hafta sonu Ablamın oğlu biriciğim Kaanımın sünnet düğünü için Ankaraya gidiyorum Allah kısmet ederse tabiki.Belki Ankarada ki blogcu dostlarımı göreceğim ayarlayabilirsek ... Betülüm anladın sen onu:)))

Çot mutluyum bu sabah itibariyle kilo durumum 66.5 ...periyodik döneme giriyor olmamdan dolayı demekki kilo durumum dahada düşük ama şişkinlik var offf hayırlısıyla bi kurtulsam tatile gitmeden havuzlara atlamadan önce:)))inşallah cumaya kadar hiç olmazsa 65 olurumda Ankarada da fazla kilo almadan gelirim...Ama anneme şimdiden gözleme ve katmer siparişimi verdim:)))

Haftasonu ne yaptım ctesi günü sevgili gepçecim (feyza) ve gelini nilayımla buluştum...Pasta siparişi için bu tarafa geçmişlerdi ve benim evime 5 dk uzaklıkta biryerdelerdi hadeee dedik hemen bi yeniköy yapalım:))) bilmem kaç senelik tarihi eser olmuş yeniköy emek kafeyi bilirsiniz oraya gittik yedik içtik sohbet ettik...efecik balıklara ekmek attı ahahah çok komikti bizim masada ekmekler balıklara gidince başka masalardaki ekmekleri toplamaya başladı ilgi odağı oldu bir anda "ekmek istiyorummmm" die bağrınınca:)))) nilayım allah efeciğe uzun ömürler versinde balıkların karnı doysun:)))

Şekerlerim hepinizi öpüyorum..Kaanıma yaptığım kurabiyelerin resminide çeker koyarım huzurlarınıza:)) Ama daha kafamda oluşturmadım nasıl kurabiye yapacağımı..Fikirlerinizi bekliyorum....Kendinize çok iyi bakın ...

56 yorum:

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Kırkbir milyon kere maşallahhhh....

Yaren dedi ki...

Gönülcüm simdiden hayirli ugurlu olsun,Allah dügününüde en güzel sekilde yasatmayi nasip eder insal.keske bende orda olabilseydim.Ama insal seneye bunun acisini cikartirim.Kilolara dikkat sakin alma,cok güzel zayiflamisin canim,artik kilolu kategorisinde degilsin;)darisi basima:)Ankaraya selam götür,sevgiyle kal canim.

ECEMELEK dedi ki...

Canım merhabalar.Bu kadar özletme kendini.Bidaha olmasın haaaaaaa. Bak söylemedi deme.Sonu iyi olmaz (Tehditmi ettim ne?) derslerin nasıl ondan haber ver tatlım.Evet ayrıca 41,5 kere maşallah yeğene. Öptüm.Kiloya dikkat. Ben tam tamına 95 kiloydum inanki. Ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 58 kiloyum. İnsan istedimi oluyor. Yeterki iste.

uygarimizlahayat dedi ki...

Canımcım yiğenin pek tatlı maşallah allah nazarlardan korusun, düğününü görmek de nasip etsin allah hepinize, kilo vermene çok sevindim, azimli arkadaşım benim, senin elinden uçanla kaçan zor kurtulur, kilo da neymiş :))) öpüyorum seni, tatilin tadını çıkar İzmire'de bekliyorummmmmmm, senin gelmen için bebek yapcam artık napayımmm, illa bir sebep lazım :)))

ebrulitatlar dedi ki...

Gönül'üm maşallah diyeyim yeğenine. Allah damatlığını göstersin inşallah. Sanada iyi yolculuklar. Kilonda gayet iyiymiş. Dikkat et Ankara'da kilo alma. Hadi öptüm, sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Hayırlı olsun canım..))Bu güzelliğe 41,5 kere maşallah..)

Sevgilerimi gönderiyorum..)

zarpandit dedi ki...

gitii cocugun ucundan valla:D
allah daha nice mutlulklar yaşatsın yeavvvrııım:D
canım tatlım hapa başladım bıraktıgım an kurdeşenim hortluyor he yok kullanıyorsamda bir problemim yok :)
beni düşündüğün için tesekkur edrim datlum:)

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Allah düğününü de görmek nasip etsin çok yakışıklı olmuş...

Adsız dedi ki...

Gönülcüm, gönlünce günlerini geçirmene çok sevindim canım. Yeğeninin sünnetini de kutlarım canım, şimdiden geçmiş olsun, Allah damatlıklarını da göstersin inşallah. Öpüyorum seni, sevgiler...

yemeksever dedi ki...

Merhaba Gönülcüğüm, yeğenin Kaan'ın sünneti hayırlısıyla tamamlanır ve damatlığını da görürsünüz inşaallah.(Darısı benim oğlumun da başına)
Sevgiler
Funda

zehra dedi ki...

hayırlı oolsun sunnetınız masallah masallah :)))
______________
mutlu başarı dolu sevgi dolu bir hafta diliyorum

Baharcicegi dedi ki...

Canim yegenin cok tatli masallah darisi dügününe olsun,artikim kosturursun ordan oraya eeee teyzoss olmak kolaymi.
Sünnette iyi eglenceler ve hayirli yolculuklar dilerim
Kocaman öptüm

Feyza Fidan dedi ki...

Könülüm, güzelimmmm hayırlısıylan git gel Ankaradan canımm bacım benim, selam söyle herkeşlere :))
Kıss benim aklıma bi kurabiye şekli geliyo şöyle minicik amma pasta malzemecilerinde yokturküne hihihihihi..Annadın hemiya :)) Könülüm istersen yuvarlak kalıpla kurabiyelerini yap, üzerine şeker hamuruylan nazar boncukları yap ne dersin ? Kocaman öpüyorum seniiiii...

İlker Ergin dedi ki...

Kıssssss Allahın Kepçe'si o dediğin kalıptan bizde var kıssss.Hemide kek kalıbı bilem var,Allahımıza bin şükür..Aaaaaa valla RTÜK kapatacak burayı.
Gönül'cüm yiğenin çok tatlı olmuş.Allah önce büyük diplomalarını,sonrada damatlığını göstersin sizlere.Darısı başıma şekerim.Benimde Efe'mi böyle görmek nasip etsin Allah canım.Sana iyi yolculuklar canım.Sağlıkla kal...

yildiz dedi ki...

41 kere masallah,Allah nazarlardan saklasin,daha nice mürüvetlerini görmeyi nasib etsin.
Darisi oglusumun basina,böyle sünnet kiyafeti giymis minikleri gördükce icim kipir kipir oluyor.
Güzel günler gecirmen dilegiyle,sevgiler canimcigim....

Adsız dedi ki...

Canim ay çok tatli yegenin kirbirkere masallah çok sevimli,daha nice boyle mutlu gunler yasamanizi dilerim,darisi dugunune olur insallah. Sana simdiden iyi gezmeler,Ankarada kosusturmaya gircen,hadi hayirlisi,daha bir kilo verirsin seen bu gidisle balim,optum. Donuste hepsini anlat ama merak etçem ben.

Ayse Pamuk dedi ki...

e erkek olcek artık o teyzesi maşallah ı bol olsun:)

Unknown dedi ki...

gonulummm kirkbin yuzbin kere masallah pek sirinmis yegenin allah bagislasin kurabiyelerinde pek nefis olmus ellerine saglik canim cok opuyor sevgilerimi gonderiyorum.

Selma Alkan dedi ki...

Tebrike ederim Gonul ablacim Allah hayirli etsin...ne yakisikli cikmis massallah..sevgiyle kal optmm

SOFRAM dedi ki...

Gönül'cüğüm yeğenine kırkbirkere maşallah çok ta tatlıymış...Hayırlı olsun canım, allah damatlıklarını ve daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin sizlere...
Ankara'da güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle öpüyorum...
Sevgiler...

YeMeK vAkTi dedi ki...

tontoşum minik yiğenini erkek oldu desene allah damatlığınıda göstersin inşallah.He kıs yeme azcuk gırtlağına sahip çıkta (bende tabi) göbeklerimiz insin heç dielse çkık göbek olmayalım:))
Makas şeklinde kurabiye yap anlar o onu ahahaha:))

Adsız dedi ki...

Gönülcüm kaan ne kadarda tatlıymış, maşallah kulagımıda çektim tahtayada vurdum bu arada...:))
Sünnet düğününüzü kutlar, mutluluk neşe içinde geçmesini dileriz....Resimleride bekleriz haberin olsun....

Adsız dedi ki...

Kocaman bir maşallah bak sünnet kıyafetide ne kadar yakışmış.......eeee yengesi artık kaan abi oluyor....
Gönülcün sünnet düğününüzün hayırlı olsun neşe içinde geçirmenizi dileriz...
Sevgiler....

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Gönülcüğüm bu arada Ankarada buluşma olursa haberimiz olsun canım benim... Malumunuz ben de Ankaradayım...

Kendine dikkat et canım öpüyorum...

Cafe Gusto dedi ki...

Teyzesi düğününü de göresin inşallah.41 kere de maaşallah.Sana da iyi yolculuklar kendine ve yediklerine dikkat et..sevgiler...

Dilek Mutfakta dedi ki...

canım Allah nazarlardan saklasın çok tatlı damatlığını görürsünüz inşallah bizde geçen hafta atlattık aynısını, yeğeninle benim küçük oğlum adaşmış iyi olur Kağanlar da benimki biraz fırlama,sana iyi eğlenceler Ankara da fazla yeme....

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım Allah damatlığınıda gostersın.Ankaralarda cok yeme bu kılo zor verılıyorda pek kolay alınıyor Gonulum nede olsa tecrube konuşuyor.Optum canım..

made in funda dedi ki...

canım şimdiden hayırlı yolculuklar dilşyorum.sağ salim git gel.ha bir de kilo aladan inşallah.yeğenini de çok öptüm maşallah pek şirinmiş kanncık.kurabişler de harika.ellerine sağlık.not;gözleme yersen benim yerime de ye!!

serinmavi dedi ki...

Hayırlı olsun canım...MaşaAllah yeğenine....Selametle gider ve gelirsin dilerim.....Darısı damatlığına olsun :)

Selamlar....

ev perisi;) dedi ki...

AALLAH Evlendirmesinide gösterin maşallah ona;)

LeYYa dedi ki...

hay ben şimdi neye yorum yazacaaamı şaşırdım gittim iyimi.baştan bakarken bi baktım sayfanın teee altına gelmişim.şeker hamurundan kambur herif mi dersin..yeğeninin sünnetimi...bake shop ziyaretleri,67 olayı))dost ziyaretleri tanışmalar...vallahi hepsinede bil biil yetişebildigin için seni tebrik ediyorum...kendimi de tabii karıncalardan kurtuldugum için)))

EZGi :)) dedi ki...

canım hayırlı uğurlu olsun allah düğününü görmeye nasip etsin.mahsall kaancık da pek şekermiş...
iyi eğlenceler gönülüm banada katmer yolla ;) kocaman sevgiler

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Allah hayırlısıyla, Kaan'ın düğünü nü de görmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı yolculuklar.

Gönül teyzecim seninle tanışamadık ama, annem senden çok bahsetti seni çok ama çok seviyormuş.

http://nazlibebegim.blogspot.com/

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Gönül'cüğüm,

Kaan'ın sünneti hayırlı olsun. Çok sevimli ve yakışıklı bir çocuk. Allah damatlıklarını da göstersin canım.

Aman dikkat et, anneciğinin yaptıklarını fazla kaçırma. Sonra biliyorsun o kiloları vereceğim diye termal şortlar, saunalar bu sıcakta hiç çekilmez.

Kurabiyelerin çok şirin olmuş, ellerine sağlık.

Benden de Ankarama selam ve sevgiler.

Seni çok öpüyorum.

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

canikomm allah hayırlı ugurlu etsin. darısı benım oğluşuma: )) çok tatlı bir erkek maşaallh allah sevdiklerine bagışlasın. gönulcum bakıyorum herkesle görüşüveriyon. biz ne zaman kavuşucaz? seni görmek isterdim dogrusu. çok sıcak kalplısın. allah gönlune göre versın cnm. opüyorum seni hoşçakall

ECEMELEK dedi ki...

Canım gerçekten hamileliğime başladığımda 58 kiloydum ve 95 kilo ile doğum yaptım.kilom hamileliğimden kaynaklanmıştı.Kızım doğduğunda sadece 8 kilom gitmişti. 87 kiloydum ve resmi kıyafet üzerimde çok kötü duruyordu. Loğsalığında vermiş olduğu karamsarlık ile Psikolojik bunalıma girdim ve kilo verme kararı aldım. Kızım şu an Yüce Rabbim bağışlar ise 3 yaşında ve tam hamile kaldığım kilodayım. Nasılmı yaptım çok basit karar verdim ve uyguladım. Ben bu 5 i birarada aktarlarda satılan otları hiç aksatmadan günde 3 defa aç karnına içerek çok güzel bir kahvaltıyla güne başlayıp diğer bütün öğünlerimi sadece meyva ile geçirerek verdim. Ve o dönemde çocuğumuda emziriyordum. Sütümde hiç kesilmedi şükürler olsun. Bizler ne yapıyoruz biliyormusun birşeye hevesle başlayıp daha ilk haftada 20 kilo verme hayali kurup kilo veremeyince o başladığımız yöntem bana uymadı deyip vazgeçiyoruz. Vazgeçme ben vazgeçmedim. Kararlı bir şekilde yoluma devam ettim. Ayrıca rejim döneminde bağırsaklar çalışmadığından ka...lık yaşanıyor.Bunuda Aktivya yiyerek çözdüm. Karar ver Uygula ama olmadı deyip vazgeçme neticesini mutlaka alıyorsun. Sağlıcakla kal.

Tijen dedi ki...

Gecmis olsun kuzuya...

HULYA dedi ki...

Gönülüm,
yeğenine 41 buçuk kere maşallah canım.Ankara'larda fazla yiyip içme bak.Bende belki temmuz gibi Ankara'ya gelebilirim ama sen dönersin herhalde o zamana kadar.Bu arada kurabiyelerine bayıldım sünnet için de benim aklıma sadece nazar boncuklu kurabiyeler geldi.Kocaman öpüyorum.Sevgiler

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun Gönülüm
Rabbim tatlı Kaan'nın damat olmasınıda göstersin
maşallah maşallah ......

Yaz geliyor geliyor dedik.Yazda geldi:)ben saldım yine kendimi:)Allahtan şuan almıyorum durduğum yerde duruyorum:)
Canım ev yerleşti:)çaya gelirsin artık mis gibi evime
sevgiyle kal

Bir Anne dedi ki...

Masallah kucuk delikanliya, cok da yakismis kiyafeti, prensler gibi olmus. Simdiden gecmis olsun, guzel bir kutlama olur insallah.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Canim hayirli olsun,damatliklarinida görün insallah.Sansi her zaman acik olsun

Adsız dedi ki...

selam canım..41 kere maşşalllahhhh.allah nazarlardan saklasın..damatlıgınıda görün inşallah...sevgilerimle..

aNNePeRi dedi ki...

amanınnn 41 bin kere maşşşallahhhhhhhhh :)büyük adam olduğu günleri görün inşallah :)Sen İstanbul'u fethettin sünnet bahanesine Ankarayı da fetheder gelir burda blog ahalisini çatlatırsın varya :) ama amaaaaaa bizde ninoyla buluşuyoz bi kerem tamam mııı :)
öpüyorum canikom çokkkkkkkkkk:)

kirazdünyası dedi ki...

maşallah pek yakışmış,pek yakışıklı olmuş.size kolay gelsin kaanın da yanaklarından öperim :)

Ferhanca dedi ki...

Geçmiş olsun..teyzesi gidiyor tamam artık şımart bu çocucğu..
sevgiler,selamlar.

Adsız dedi ki...

oldu da bitti maşallahhh

yemiyorum canım sen merak etme zayıflıyorum

hafta sonu buluşursanız haber salıverin geliriz seni maşallahlamaya

sevgilerrr

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

canımcım yiğeninde çok tatlı maşlh hayırlı uğurlu olsun..sanada iyi yolculuklar..görüşmek üzere öpüyorum

meleginmarifetleri dedi ki...

Canım güle güle git gel bekliyor olacağız seni.
Kaanada geçmiş olsun diyelim bay.

yaban mersini dedi ki...

yeğenine 41 kere maşaallah..slmlar.

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, hayirli olsun allahim mutlu gününüde sizler göstersin, sevgiler....

Adsız dedi ki...

Masallah Kaan cok yakisikliymis teyzesiii. Allah damatligini da göstersin insallah. Ikinizi de öpüyorum, hoscakal caniminici.

zehra dedi ki...

bu gun pazartesi cumanın gelmesine sadece 5 gun kaldı mutlu guzel bır hafta dılıyorum :)))

Damak Tadı dedi ki...

Nasılmış bizim tatlı delikanlımız??


Kocaman öpüyorum sizleri canım Gönül'üm..

Sevgiler..

Unknown dedi ki...

maşallah yaa çok yakışmış sünnet kıyafetleri ...pek bi yakışıklı olmuş :))...
bu arada çok kilo almadan dönersin inşallah :) ben 3 kilo alıp döndüm :) inş. sen benim kadar almadan dönersin :))

Unknown dedi ki...

gonulcugum daha donmemissin herhalde :)))bos ver canim dugunu tadini cikar bol bol eglen cok opuyor sevgilerimi gonderiyorum.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Gönülümm
Nasıl geçti Kaancığın sünneti
bekliyorum paylaşımlarını
döktünmü kurtlarını şekerim:)

sevgiyle kal