24 Haziran 2008 Salı

GÖNÜL HARİKALAR DİYARINDA:))))


Playstatıon ile sünnet anında kandırıldığı an:)))) Af yeavrımmmm bilseeee kanarmıydı:))
Sizce şuan ne olmuş olabilir:)))) uyuşturmak için iğneyi yediği an bu an:))


Yeavrılarımmmmmmmm:))) son anda kalan kurabiyelerin resmini çekebildim ama çoğu bitmişti:)))


Yavru kaanım erkekliğe adım atmadan önce:))


Veeeeeeee Gönül teyzesiyle çarpışan otolarda:))))) Size arkamızı döndük kusura bakmayın ama internete resim koymaya karşı olduğumdan:)) yoksa ayran içip ayrı düşmedik:)))
Yeavrılarımmmmmmmm Ankaradan hepücüğnüze merhabalarrrrrrrr:))) Sünnetimiz dün oldu..Olduda bitti maşallahhhhh....Hani eskiden ve hala var olan dikişli bangır bangır yapılan sünnetler vardı..Şimdi çok daha kolaya indirgenmiş..Çocuğu playstatıon oynaması için yatırıyorlar sonra operasyon başlıyor:))) İlkönce uyuşması için iğne yapıyorlar 20 dakika sonra aparat malum bölgeye geçiriliyor (bu esnada dayanamadım ağladım biriciğime) sonra kalemle çizilip lesiliyor ve gönül teyzesinin bittiği an bu an oluyor:((( o sırada biraz acı çekti ama bangır bangır ağlama falan olmadı...şimdi aparat orayı yapıştırıcak ve cuma günü çıkarılacak doktoru tarafından ve dikişsiz acısız oğlumuz hayırlısıyla sünnet olayını gerçekleştirmiş olacak..Darısı oğlu olan tüm annelersin başına diyorum...
Şuan Ankaradayım.Pazar gün Sincanda bulunan Harikalar Diyarına gittik yolunu zor bulduk bilmem kaç kişiye sorduk ama yol çalışmaların gazabına uğrayarak sonunda bulduk.Harika biryer ilk kez gittim lunaparka girdik 3 kez çarpışan otolara bindik:)))) çocuklar gibi bende eğlendim kaanımla beraber.Sonra crazy dans ve başka şeylerede bindik ...Sonra yedik içtik ehehe ve aile gazinosuna girdik millet döktürüyordu ankara havalarında :)))) Çok eğlendik çokkkkkkkk......Ankaralı olupta gitmeyen varsa hemen bu haftasonu gitsin ve o güzelliği yaşasın derim ben....Şimdi sırada Ankaralı blogcu dostlarımla buluşmak var.Perşembe yada Cuma mesai sonrasında buluşma gerçekleşecek inşallah....Sonrada ctesi sabah yola çıkarım.
Benden bu kadar yeavrılarım kuzucuklarım:)))) Hepinizi öpüyorum kendinize çokkk iyi bakın.....SEVGİLERİMLE


26 yorum:

Adsız dedi ki...

ARDA PAŞAM DOĞDUĞUNDA HASTANEDE DOKTOR SORMUŞTU SÜNNETİNİ YAPALIM MI DİYE ; KEŞKE YAPTIRSAYMIŞIM YAAAA !!

BANA NE BANA NEEE BEN KESTİRMİCEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kirazdünyası dedi ki...

hadi gözünüz aydın , sünneti sağ salim atlattınız şekerim ....

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Gonulcuğum atlatmışınız sunnet ışını .Ne kadar kolay olsada cocuklarda bır heycan oluyor .Nede olsa tecrubeli anneyız.Allah damatlıklarınıda gostersın canım.Sevgıler..

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Gönülümmm,

Kaan Paşa'ya çok çok geçmiş olsun... Askerliğini, damatlığını da görelim inşallah...

Bu arada buluşma operasyonu Perşembe diye konuştuk Betül'le... Detaylar için Beni de Betülü de arayabilirsin...

Adsız dedi ki...

Ayyy geçmiş olsun yeğenine....Darısı başımıza artık sevgiler....

Ayse Pamuk dedi ki...

Ahh kıyamam.Bin bir kere MAŞALLAH!

Baharcicegi dedi ki...

Gözünüz aydin sünnetide atlatsmissiniz darisi dügününe olsun insallah.
Benim oglusu playstasenla hic oynamadi bangir bangir aglamisti sünnet olurken,cünki yakin bir akrabamizin oglunun sünnetini videoda izlemis basina gelecekleri bildigi icin masaya yatinca basladi aglmaya takiii kalkincaya kadar,bende babasida bittik sünnet bitinceye kadar.
Gönülcüm Ankarda sana iyi gezmeler herhalde bulusma olacak herkese selamlar öptüm

zarpandit dedi ki...

oyyy ya kıyamam..
sağlık dini vecibe ama işte insan kıyamıyor:)
yuumurtanın sarısı gitti ...'ünün yarısı:)
kurabiyeleri görünce erkek olsamda malum yerim kesilse dedim yani he gönül abla..
döktürmüşün yine:)

DANIEL EFE'nin annesi Nagehan dedi ki...

Gonulcugum hayirli olsun. Insallah Kaan'in daha bir cok guzel gunlerine sahit olursun da mutluluk gozyaslarini dokersin.
Soylemeden gecmemem lazim, benim oglum da erkekler kervanina katildi. Hatta pek uzunmus (!) iki kere kestiler. Ikisinde de kirve bendim. Kendine lazim olmayan bir deri parcasini kesiyorlar,cocuklar hafifliyor, pek etkilenmedim diyebilirim.Sevgiler.
not:parmaklarimda biraz sorun var, o yuzden bilgisayarin basina cok gecmiyorum. Ama aklimdasiniz, yediginizi ictiginizi merak etmeden duramiyorum. 66 icin tebrikler, supersin!

DENİZSEFASI dedi ki...

aa gönülcüğüm ne kadar yakınız şu an. keşke görüşebilseydik....

hem geçmiş olsun diyelim hem de hayırlı olsun. ah ah denizin sünneti geldi aklıma, ne zor olmuştu bizim için. en iyisi bebekken yaptırmak geliba.

çok çok öpüyorum seni, sevgiler, ankarada iyi eylenceler.

SOFRAM dedi ki...

Gönül'cüğüm hayırlı uğurlu olsun, allah daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin yeğeninin. eee sen de çocuklar gibi eğlenmişsin yeğeninle ... Güzel bir yer harikalar diyarı,oh ne güzel istanbul'dan sonra Ankara'daki arkadaşlarla da tanışacaksın, darısı bizlere de inşallah...
Sevgilerimle öpüyorum...

nagehan dedi ki...

Gönülcüm Allah hayırlı etsin yeğeninin erkekliğe ilk adımını, Rabbim daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.....

Kurabiyelerde nefis görünüyor,ellerine sağlık....

Seni ve yeğenini öptüm

Nagehan

uygarimizlahayat dedi ki...

Canummmmmmmmmm, gönülümmmmmmmmmm büyük geçmiş olsun canımcım, allah askerliğini, düğünü de göstersin inşallah... Ne güzel eğlenmişsiniz, senin gibi teyze dostlar başına, Kaan çok şanslıııııı, senin gibi teyzoşu olduğu için, seni kocamannnnn öpüyorum canım, Kaanı da öpüyorum, geçmiş olsun diliyorum...

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Gonulcum hadi gozunuz aydin,geçmis olsun,allah damatliginida nasib etsin. Tatlim adresim degisti artikin bende spotçuyum beklerim gulum,kocaman optum.

Merhaba,
Size etkinlik için davetiye birakiyorum,katilmaniz ümidiyle. Sevgiler...

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 26 http://porselendemlik.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/ ve http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler,


MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,
30 Haziran 2008 (pazartesi) 13 Temmuz 2008 (pazar) tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26 Ev Sahibeliğini http://kelebeklisaniyeler.blogspot.com/ Yani ben :) yapacağım.

Siz sevgili dostlarımı ve Katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum.
Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak için birbirimizi daha iyi tanımak ve yeni yeni dostlar edinmek için sizleri etkinliğimize bekliyorum arkadaslar. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.

Tariflerinizi hazırladığınızda Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26; Başlığını yazarak sayfanızda yayınlayıp , tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarak bildirmenizi rica ediyorum.

En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifi kopyalayıp kendi sayfamda yayınlayacağım.
Bugünden itibaren davetiyelerinizi göndermeye başlıyorum elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum atladığım , gözden kaçırdığım arkadaşlarım olursa şimdiden özür diliyorum buradan tekrar söylüyorum herkes davetlidir. Hepinizi etkinliğimize bekliyorum arkadaslar; beni yanlız bırakmayın lutfen.

Not: Tarifleri pazartesi sabahından itibaren yayınlayacağım. Şimdiden herkese teşekkürler...

Feyza Fidan dedi ki...

OLDUDA BİTTİİ MEEAŞALLAHHHHH :)))))))))Könülümmm, Kaancımın nice mürüvetlerini görün inşallah :)) Öpüyorum ikinizide..

sarımutfak-hande dedi ki...

hayırlıolsun allah damatlığınıda göstersin şekerim
öptüm bol bol

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Canımcım Hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığınıda nasip etsin..ne güzel eğlenmişsin yiğeninle çok öptüm ikinizide:) kocaman sevgiler

made in funda dedi ki...

41 KERE MAŞALLAH CANIM.DARISI DÜĞÜNÜNE İNŞALLAH.:

yapraksarma dedi ki...

canım geçmiş olsun ..İnşallah iyidir..sevgiler

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Gönül'ümmm,

Geçmişler olsun Kaan'cığa, damatlıklarını da görürsünüz umarım..

Sımsıcak sevgiler, öpüyorum.....

Unknown dedi ki...

Gonul'cum cok cok gecmis olsun, yegenin neyseki rahat bir sekilde kurtulmus canim. Allah damat oldugu zamanida gostersin insallah :) Optum seni.

Sevgiler...

aNNePeRi dedi ki...

Geçmiş olsunnnnnnnn :) ayy bizim iki tane ne yapıcaz bilmem yaaa :)
gözlemeden katmerden hiç mevzu bahis edilmemiş bilemiyorum artıkın :) iyi eğlenceler canım sana

JFF Volvix dedi ki...

Hadi hayırlı olsun
Darısı benim oğlumun başına inşallah:)

zehra dedi ki...

sünnetiniz hayırlı olsun
____________
yasasınnnn bu gun cumaaa
mutlu cumalar
mutlu tatiller

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, hadi gecmis olsun, sünnet ide hayirlisi ile atlattiniz insallah hayirli günlerinide hayirlisi ile görürsünüz, ne güzelde eglenilmis, selamlar....

DANIEL EFE'nin annesi Nagehan dedi ki...

Gonulcugum,
Ankara bulusmanizdaki fotografa baktim, her ne kadar yuzlerinizi bugulu puslu gosterip olaya gizem katmissaniz da, ben senin pek kilolu olmadigini fark ettim. Sen gayet kilosu yerinde bir hatunsun, daha ne bizi ugrastiriyorsun. Sen boyunu da bir yazsana bakalim, BMI'ni bile buluruz. Fotografa bakinca bence gayet balik etli bir hatunsun, zargana mi olmayi hedefliyorsun :)