12 Temmuz 2008 Cumartesi

MUHTEŞEM KAHVALTI VE BLOG BULUŞMASININ BİLMEM KAÇINCISI:)))

Nilayımın yedikçe yediğim lezzetlerinin bulunduğu kahvaltısı...Canım benim herşey çok güzeldi...ellerine sağlık.....(bana bakarmısınız nasılda taze gelinler gibi oturmuşum eheheheheeh)


Veeeee nilayımınnnnnn muhteşemmm ve özel yaptığu cupcake leri.....off harikaydı olsa şimdi yine yerdim:))))

Yeavrılarımmmmm gidemedim daha :)))) izne çıkıcam tatile gidicem ama 2 haftam var ....2 hafta idare etcezz artıkım:)))) Bugün dolu doluuuu ama dopdolu keyif içinde bol kahkahalı bol muhabbetli birgündü....Sabah erkenden çok sevdiğim arkadaşım kitchenoclocksahibi pasta dünyasına N@F ile patent alma teklifleri alan nilayımın kahvaltı davetine gittim.Mükemmel hazırlanmış kahvaltı eşliğinde uzun uzun sohbet ettik ardından kahvemizi içtik sonra baktık saat geç olmuş hazırlandık Bake Shop a ilkerciğimizin daveti üzerine yola koyulduk.Bake shopta bizi sevgili ilker ve yine pasta üstadlarından sevgili nesrin karşıladı sarıldık öpüştük koklaştık:)))) Sevgili hande,datlu damaktadı gülümmmm,birdutmasalı,işitme kaybı,esracım ağvadan direk bake shop'a iniş yapmış:))) ,sevgili züzü,yine çok sevdiğim özlemcim,ve oradaki diğer şeker hatunlarla çok güldük çokkkkk güldük...ilker her ne kadar başçavuş gibi benim başımda dikilip gönül ben bişi yemedim die sızlandıkça ve benim kemerimi gevşetip yediklerimi gördükçe:)))))))))) valla rejim falan hak getire nilayla ikimizde bozduk :)) yarından itibaren rejim olayı yeniden başladı...valla o kadar çok güldükki mimik hareketlerinden bugün herkesin göz kenarları ve dudak çevrelerinde kırışıklıklar oluşmuştur eheheheheh:)))) zaten damaktadı sevgili gülüm benim kesinlikle çatlak olduğuma kanaat getirdi ehehehehe...... muhabbete doyamadık ama geç olduğu için ayrılmak zorunda kaldık tekrar nilayıma gittik kahve içtik sonra ben yola koyuldum ve geldim kuaförüme biraz sarışın olayım die:))) 3 saate yakın uğraştan sonra saçlarım geçen yaz kullandığım renge büründü.....az biraz balyaj arttı...şimdi başım çok ağrıyor çok işlem gördüya o bakımdan...bu gidişle yakında saçlarım kuaförün elinde kalacak:)))
Şimdi gelelim bomba habere.....Okuyucularının ve pastaseverlerin öğrenmek isteyenlerin evde ders vermeyi düşünmüyormusunuz die yoğun istekleri üzerine sevgili sihirlikepce feyzacım ve sevgili kitchenoclock nilayım evlerinde pasta modelleme,şeker hamuru modelleme ve figür yapımı dersleri vermeye başladılar.Bende en kısa zamanda özlemcimle ve ilkercimle derse gidicem....ehehehehe valla dersi kaynatmak yassak:)))) hade bakalım ders ve yoklama başlıyor gelmek isteyenler parnak kaldırsın:))))))
öpüyorum hepinizi sevgilerrrr yeavrılarımmmm:))))

29 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Sen gördüğüm en tatlı çatlaklardan birisin..Seni inan çok seviyorum..O içtenliğini,şakacılığını,tatlılığını...Harikasın inan canım..Çok güzel bir gün idi benim için..İyi ki gelmişim ve o güzel arkadaşlarla tanışmışım..
Bak bu sefer don bile isyan edecek canım...))

Saçların eminim çok güzel olmuştur ve sana da çok yakışmıştır canım..İyi günlerde kullan tatlım..

Kocaman öpüyorum seni..))

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

MERHABALAR..
ÇOK NEŞELİ VE HAREKETLİ BİR GÜNDÜ TAKDİR EDERİSNKİ, SİZLERİ YAKINDAN TANIMAK ÇOK KEYİFLİ BİR ANI GÜNE ERMEME SEBEP OLDU.
NİCE GÜZEL GÜNLERE HEPBERABER DİYORUM...

SVGLR nUnU

Nilay Cinisli dedi ki...

canımun teee içüü,
afiyet bal şekker olsun,yarasın..bu arada sana dürüm ekmeği çıkarcektim unutmuşum akşam eve gelince dolapta gördüm :))) kısmet olmadı Neyse artık bidahaki sefere..
öpüyorum nanaklarından

Mutfak Havlusu dedi ki...

ohh güzelim kahvaltılarda tatlı sohbetler buluşmalar bir arada çifte sevinçler:)

MMO dedi ki...

Gönülcüğüm,
Ne güzel şeyler yapmışsınız birlikte. Biz de isteriz vallahi. :)
Bir dahaki sefere de Ankara'da kahvaltıya bekleriz. :))
Sevgiler..
Pınar :)

yaban mersini dedi ki...

ee dersle ilgili ayrıntı yok..nasıl katılınacak filann..neyse duyuru olur herhal zaman içinde..sizi biraz kıskandım da resmi bi yorum yazayım dedim ama pek olmadı galiba..şaka bir yana...yazını keyifle okudum cnm..ellerine sağlık.slmlar

Nukhet dedi ki...

Merhaba

Ne neseli bir uslubunuz var. Icinden enerji akiyor yazilarin. Sayenizde Nilayla Feyzanin ders vermis oldugunu da ogrendim. Uzaklardayim ben katilamam ama o guzel figurleri yapan bayanladan bir seyler ogrenmek eminim harika olacaktir. Sevgiler

Adsız dedi ki...

buu sofraaa gerçekmi gerçekten.. nie benide almıosunuz aranısa:(

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

gçnülümmm ben yine bu güzelliklerden mahrum kaldım :( oğlum çok hastalandı o gece şu an çok şukur ıyı grıp bı yandan diş çıkarıyo onun agrısı bi yandan mahvolduk valla 2 gündür. inş. başka bır zamana ne bıleyım hıç kısmet olmuyor yahu :( evde olan derslere sevındım vallahı bende katılmak ısterım en kısa zamanda

Baharcicegi dedi ki...

Kahvalti masasi nefis mamalarla dolu nilayin eline saglik.
tatil öncesi hazirlik kadinlarda ilk saclardan baslar,sende baslamissin zaten insan bir resim korda güzel saclarini görürdük bizde.
Blogcular yakinda blog kahvesi acar yakinda istanbulda,iyide olur hergün blogcu arkadaslar gelir tanisilir,iyi olmazmi gönülcüm.
Canim iyi tatiller bol dinlenmeceler

SOFRAM dedi ki...

Gönül'cüğüm çok güzel bir gün geçirmişsiniz, kahvaltı da çok güzel, ne güzel arada kaçamak küçük bir tatil de yapmışsın. Biz de ay sonunu dört gözle bekliyoruz.İki hafta da biz yokuz buralarda, canım sana güzel bir hafta diliyorum, sevgilerimle öptüm...

YeMeK vAkTi dedi ki...

anam ii olmuş sabah kahvaltıya gitmniz bölece rahat rahat gitmişsindir yevrim gideceğiniz yere.Kısım zati ben bi kendimi bide snei anlamadım recimdeyiz dioz mamaları görünce herkesten çok yiyoruz :))

Ellerine sağlık nilayında çok süper olmuş o cupcakeler valla

Adsız dedi ki...

ablaa insan bölee bir ortama gelmesse eşekkik eder.. taam bidakine geliom:)

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

ya ben bi saat önce geldim yorum yazdım..ama bloger hatası verdi ne iş anlamadım..sinir oluyorum bu durumlarda zira ilk yorumun yerini hiç bir şey tutmuyor..
canım masa çok şık. dedimki demin yiyonoz yiyonuz recimdeyiz diyonuz:)
ama olsun bende hep öleyim zati:D..

canım senin adına ben seviniyorum buluşmalara gittikçe..hani bana bir türlü denk gelmiyor ya ..ya DÜĞÜN YA DOĞUMGÜNÜ OLUYOR..KISMET DEDİKLERİ BU İŞTE.:(.
öpüyorum seni hayatım..
sevgilerimle

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

ne çok buluşuyonuz bacım ya bize nispetmi yapıyonuz he:))
kahvaltı sofrasıda süper Nilayın ellerine sağlık..öpüyorum hayatım sevgiler

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

gönülcüüüümmmmm, canım seni tanıma fırsatı bulduğuma çok sevindim gerçekten..... Ayaklarınıza sağlık.... iyi ki geldiniz..... Eminim saçların çok havalı olmuştur.......Neşen her zaman daim olsun...... sevgilerimle......

sibellebutikpasta dedi ki...

Gönülüm çılgınım,yaaaaaaaaaa kıskandım been, ben de orda olmak istiyorum yaaa. Ben gelemiyorum,hadi kızlar toplaşıp hep birlikte buraya gelin:-))))
Öpüldünüz Gönül hanımcığım...

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim,
kahvalti sofrasi harika sizlere afiyet olsun. Tatil icin simdiden güzel dinlenmeler canim, sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Şeker bacumm bi solukta okuyuverdim yazını he hee :) Ben senin gibi datlu birisini nasıl kaybetmişim ama neyseki tekrar bulduk birbirimizi kimsee ayıramaz artık bizüüü :) hafta sonu görüşürük canum öpüldün....

fidaneli dedi ki...

kıs gönul eltımle bır olup catlatcanızmı benı heee:)) afıyet ossun gulom... eltımde yaptımı yapar hanı eltım dıye demıom:)) ben doğurdummu alcam oğlusu haydee derse;)) arada emzırmek serbestt hemı;)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

oh ohhh ne güzel kahvaltılar yapılmış,kahkahalar atılmış...
tatlı dillim,güler yüzlümmmm öyle güzel anlatmışsınki gelmiş gibi hissettim:)
saçlarınıda güle güle kullan:)
öpüyorum sulu sulu

Adsız dedi ki...

yaaa ben de istiyodum buluşmak off yaa. Bir defada kıbrısta buluşalım hı olurmu gönülüm...

öpüyom yanaklarından.

Nilayım döktürmüş vallahi..

www.misssgibi.com

Hülya dedi ki...

Ohh ohhh
Siz gezin eğlenin gülün İstanbullular..
Bizi de burada çatlatın..
Sevgiler.

Cafe Gusto dedi ki...

Canım ben artık zaruri rejime başladım.Boşver isteyerek yapılıp bozulan rejimler daha keyifli oluyor...sevgiler...

Adsız dedi ki...

Sen kiskandir uzaktakileri bakalim,helede beni:)önce tatil sonra bulusma.Ben ne diyim sana simdi burasi soguk disarda sagnak yagmur...Saka canim benim Allah daha güzel günler nasip etsin insallah.
Sevgiler

aNNePeRi dedi ki...

afiyet ossunnnnnnnn.löp löp et şıp şıp yağ olsun mu derler ne derler ondan oldun işte :))) siz bensiz yapın kahvaltıları hiç acımam bende böyle dua ederim ohhh :)))
ben gelemedim bu sefer buluşmaya sizin şen kahkahalarınızı tekrar duymayı çok istiyodum halbuki.Bidaha ki sefere görüşürüz inşallah artık :)
iyi tatiller dadlum ballum gaymaklummmmmmm :)

HULYA dedi ki...

Gönülüm,
valla biz buralarda sıcaklardan buluşmalara ara verdik ama maşallah sizler tam gaz devam ediyorsunuz.Ben de İstanbul'a mı taşınsam ne yapsam acaba?Enfesss bir sofra bizim yerimize de yeseydin.Afiyet olsun.Hazırlayanların elceğizlerine sağlık.Sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Gonul'cugum,
Ne kadar guzel olmus,ayrica sana yekrar iyi tatiller. Eminim saclarin da cok guzel olmustur, sevgiler.

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Çok güzel bir hafta sonu diliyorum.
Hoşça kalın.