8 Temmuz 2008 Salı

TATİLLLLLLLLLLLLLLLLLL

(Resim alıntıdır)

Yeavrılarımmmmm:)))) Ankaradan İstanbula döndüm demiştim ama bir gün mesai yapıp 4 gün daha izin alıppppp ver elini kefken yaptım :))))İstanbuldan yola çıkılır İzmite ordan kandıraya ordan kefkene...ilk kez gittim okadar güzeldiki havası oksijeni denizi kumu plajı havuzu:))) herşey çok güzeldi gitmeyeniniz varsa tavsiye ederim...Denizi taşsız ve çakılsız ...incecik kum...akvaryum gibi içini seyredebilirsiniz...Dolu dolu geçirdik akşamları animasyonlar ve bizim animasyon sonrası gittiğimiz çakma lunapark:)))) çarpışan otolara bindikte bindik...kimse olmuyordu çarpışan otolarda biz gidince millet doluşuyordu hadeee vur çarp dur.....çok keyifliydi ve haftasonu döndüm...işe adapte olmaya çalışıyorum neyse 21 gün daha iznim var bakalım onuda inşallah en güzel şekilde geçiririm....Bu aralar bloglar duraklama döneminde yaz sıcağından tatillerden olsa gerek.Okadar çok üşeniyorumki yazı yazmaya hatta yemek yapmaya...eve geliyorum tavuk yada balık yada köfteyi atıyorum ızgaraya yanınada bol gevurdağı salatası nar ekşili kaşıkladur:)))) kilo durumum aynı 65-66 arası mekik dokuyor hatırlarsanız 2-3 ay 67 de kalmıştım kıramamıştım 67 nin inadını şimdi ise 65-66 yı kırıp 64 ordan 60a inmek......Akşamları sahilde yürüyüşe çıkıyorum sonra spor aletlerine:))) Termal sauna şortu giymiyorum yazın giyersem kurdaşen dökerim iyisimi o kalsın başka kışa:))))

Bu arada çokkkkkkkk uzaklardannn sanal alemde tanışıp saatlerce sohbet etmekten sıkılmadığım çok sevdiğim bir arkadaşım geliyor istanbula ...şu an dört gözle onu beklemekteyim..hayırlısıyla gelirsin inşallah canım benim......

Ctesi blog ailesi buluşmasının bilmem kaçıncısına katılıcam inşallah ....Resimlerimle ve Betülümün hediyesiyle son yazımı yazıp Eylüle kadar ara vericem..Malum esas iznime çıkıp esas tatilimi yapmaya:)))))

18 yorum:

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Resim alıntı mı, doğru söyle:)) Yoksa bir arkadaşınla gittin, yanınızdakilerde seffgilinizmi:)))

Önce bir tatil, sonra arkasından da esas tatil ha ! :)))

İyi tatiller ablacım, sen herşeyin en güzelini hakediyorsun! Biliyorsun bunu.

Sevgilerimle.

unutamadım, unutamadım... seni senii...canım ablacım..mujkk

zarpandit dedi ki...

könül ablacummmmm :)

ya fermo bana pahalı geldi ya sonucta adamalra iş yerinin kirasını cıkarcaklar en onde fermo var sonucta:)

nuas daha uygun bence..

2.alışverişimde bana indirimde yaptılar bir dahakine beleşe getircem inşşallah dermişim hehehe :)

buarada benimde sana bir sorum var hani şu şeker hamurlu kurabiyelerin ustune isim falan yazıyoruz ya onu nerden alkdın kaça aldın ne olarak satılıyor ismi ne :) kestane kebap acele cevap :D

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

yarın bake shopta buluşmak üzereeee

svglr NuNu

Gönül dedi ki...

kısss pembeli allah cızırtını vermesin ne sevgilisi başka işimmi yok...resim alıntı yavrım nerde bence öyle ince bel:))))

gökçecim kakaolu pastam yeavrımmm o kalıbı beşiktaş bake shoptan 26 liraya aldım ama sen belki daha ucuza bulursun:))) harfli bisküvi kalıbı dedinmi veriyorlar yeavrım:)))

zarpandit dedi ki...

böyle giderse msn e geçicez gönul ablammm :)

benim bulusmadan valla haberim yok :(

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ya gönülümmm bende bılmıyom anam karşıyı bide bebekle aha ahaaaa senlen bi yerde buluşsak beni de alsan yarın giderken allah ızın verirse

Betül İnce dedi ki...

Gönül'cüğüm,

Sana bol güneşli, huzur dolu, senin gibi cıvıl cıvıl bir tatil diliyorum ve öpüyorum.

YeMeK vAkTi dedi ki...

gönüllllllllllll gönüllllllllllll allah cezanı vermesin tatil tatil yedin beni yedin bide asıl tatile çıkmadınm dio daha ne olsun ayol valla sinir olcam heee:))

kıs giy donu bişicik olmassın öle giyde sabaha kadar yat demioz sana yürüyüz yaparkene giy
1,5 saatte çıkar bak gör nasıl fışr fışır ağustosa kaçar kesin 63 olcan da öğlen meyve akşam ızgara yerine tam tersi olsa daha ii dicem amma velekin hoca verir talkımı kendü yutar salkıkımı hesabı anladın sen onu:))

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Gönülcüm benim memleketime gitmişsin izmite:) kefkeni bende çok severim ama çoktandır gitmek nesip olmadı seninde beğendiğine sevindim belliki güzel vakit geçirmişsin bacım ohh sefan olsun:)

sarımutfak-hande dedi ki...

şekerim leyleyi havada mı gördün :):)
şaka bir yana gez şekerim gözümüz yok iyi tatiller cnm

Adsız dedi ki...

Gönülcüm bu kaçıncı tatil olacak acep, iş yeri sahipleri ne iyi adamlarmış be. Durmadan bir yerlere gidiyorsun, şimdi de esas tatil mi yapacaksın annaaa... Ayrıca bu ara işini sevmedim hem de eylüle kadar. özletme o kadar kendini canım aaa...

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ohhoohhh afıyettler olsun gönülüm olsun canın sagolsun bıdenemmm allah ve eşim izin verirse :) karşıya gecmeyi düşünüyoruz kayınvalıdemle gelıcem bakalımm ordan da eşimin teyzesıne ugrucaz, hade ınş. gelırım senii görürüm kuzummmm :))

Adsız dedi ki...

Gönül merhaba canım ya.Bizim kefkene gelipte bana niye uğramazsın:(((((bir mail ataydın ben karşılardım seni kocaelide..tüüüh.çok güzeldir gerçekten kefken ama denizi az buçuk tehlikelidir.dikkat gerektirir yani..bir daha gelirsen ben kocaelideyim.en azından yarım saatçik bir görüşürüz ararsan..öpüyorum.bende ara verdim bloga.sonbaharda görüşürüz canım.
öptüm.
sebilay.

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, güzel dileklerin icin coooooooooooooooook tesekkür ediyorum.
Güzel bir tatil yapiyorsun, masallah gez dinlen, yeni sezona dinamik baslarsin canim, sevgiler....

Neşeli Sesler dedi ki...

Kefken muhteşemdir. Geçen yıl ben de gitmiştim ama uzun kalmadık.
Sefan olsun canım:)

ebrulitatlar dedi ki...

Sanada iyi tatiller hayatım, iyi eğlenceler. Öptüm, sevgiler..

meleginmarifetleri dedi ki...

Gönülüm sen leyleği havada gördün heralde ne bu trakik canikom.
Ama gez rahatsın vallahi çoluk çocuk derdide yok başını alır gidersin ohhhh süper benim yerimede gez oldumu:))))
hadi öpüyorum arada sırada yazmasanda uğra arkadaşım öptüm bay

Limonlu Kek dedi ki...

Gönülcüm şu buluşmalarda içim gidiyor vallahi, umarım ben de gelebilirim bir gün. Harikasınız. Kemal Tanca ayakkabının akıbeti ne oldu yeavrumm? Haydi öpüyorum kuzum.