14 Eylül 2008 Pazar

İSVİÇREDEN TÜRKİYEYE BAŞLAYAN SANAL DOSTLUĞUN REELE DÖNÜŞMESİ:))


Yeavrılarımmmm prenseslerim nonişlerim :)))) bu yazıyı çok önceden yazmıştım 15.07.2008 tarihinde:)) fakat bloğuma ara verince arşivde kalmıştı aynen yayınlıyorum.....

Yeavrılarımmmm bugün (15.07.2008) benim için çok özel bir gündü ...Tam 4 senedir sanal dünyada çok güzel geliştirdiğimiz fakat isviçrede olduğundan bir türlü reelde görüşemediğimiz nurayım Türkiyeye geldi ve bugün iş çıkışı Bakırköy de buluştuk....Canım arkadaşım ne iyi ettinde geldin....Valla boludayım desen senin için burdan kalkıp boluyada gelirdim..Benim ve nurayımın eski bloğunu bilen arkadaşlar bilirler bizi...kimi zaman gece yarısı msn açıkken kamera karşısında beze yapışımızı birbirimize gösterişimizi olmuşmu olmamışmı die:)) kimi zaman yine bir gece vakti dolgu kek yapışımızı...hadi benimki pişti seninki nie hala fırında muhabbeti falan...bazen sorunlar olduğunda birbirimize anlatıp kamerada karşılıklı ağlayışımızı...çoğu zaman yine kamera açıp gülmekten karnımıza ağrı girdiği gözümüzden yaşlar geldiği anları....msn ve kamera açıkken akşam elektrik süpürgesi ve viledayla ev temizleyip dinlenme arasında karşılıklı kahve içişimizi...güzeller güzeli prensesi nehiri kamera karşısına oyuncaklarıyla oturtup yada onu koltuğa oturtup biberonu eline verip çizgi film izlerken kendiside yemek yaparken yada banyo yaparken gönül çocuğa bak bişi yaparsa titreşim yolla dediğini.....hangi birini anlatıyım o kadar çok kiii sanırım sanalda ilk kez böyle bir dostluk gelişmiştir iç içeydik sanki biri bizi gözetliyor evi gibiydik nurayla ben...eşi çalıştığından dolayı geç gelirdi nurayda bana kalırdı:)))sonra nurayım işe girdi msnde kopukluklar yaşadık..tel ile idare ettik...ama şu vardı ki günlerce haftalarca konuşmasak bile bi sesimizi duyduğumuz an yada msn de denk geldiğimiz an kaldığımız yerden devam ediyorduk..hiç ara vermemiş gibi...4 seneye yayılan bir dostluk.......
Nurayım nihayet seninle karşılaştık canım arkadaşım...Aynı sanaldaki gibisin neşeli ,güleryüzlü ve çılgın...Keşke çok zamanımız olsaydıda doya doya görüşseydik....Seni çok seviyorum ve öpüyorum..sevgimle kal:))

73 yorum:

NzlGl dedi ki...

Dostu bırakın samimi bir arkadaş bile bulunamayan bu dünyada dostum dediğiniz birisini bulmanız ne güzel
bence sıkı sıkı sarılın birbirinize ve hiç bırakmayın:)

sevgiyle kalın

oznurundunyasi dedi ki...

benim de gönülüm var sanalda çok sevdiğim dostum umarım bi gün reelde karşılaşırız..
ne mutlu size.
sevgiler

Unknown dedi ki...

walla resimler pek hos cikmis:)kasinizz gozunuzz:)ay okadar koymusunuz anacim azcik daha acaydiniz:))da bize booole baka kalmasaydik:)

Benimde Izmir'de iki yildir blogla baslamis siki dostluga donmus kankilerim oldu...daim olsun ins.sizinikide:)

sevgilerimle...

aNNePeRi dedi ki...

ne güzel maşallah :) sen zaten insanı sımsıcak saran dost canılısı çok samimi bi insansın.Öyle de birine denk gelince kopmuş muhabbet demek ki :)
Allah bozmasın kem gözlerden sakınsın :)

Disalce dedi ki...

gönülüm çok hoş olmuş yaaa....eskidende mektup arkadaşı diye bişey varmış..tanımadığın biriyle mektuplaşır merak edermişin....benim hiç olmadı ama yakın bir arkadaşımın oldu....

sizinkide öyle olmuş ama bir değişiklikle....siz birbirinizi hep görmüşsünüz.....

Allah dostluğunuzu bozmasın.....

YeMeK vAkTi dedi ki...

AY KISSSS VALLA SEN ANLATIRKENE GÖZÜMDE CANLANDI HEPSİ Bİ ARA NEYDİ O ÖLE 5-6 KİŞİYLE KONFERANSLAR YOK KÖSTEBENN NASIL OLDU YOK BU NASIL OLDU MUHABBETLERİ BENİM NURAYLA TANIŞMAMAADA VESİLE SEN OLMUŞTUN ZATİ TONTİŞİM BENÜMMM,ESKİDEN NE ÇOK BOŞ VAKTİMİZ VARDI KIS BU ARADA RESİMDE NE ŞIKSIN HER ZAMANKİ GİBİ NURAYCANDA PEK Bİ ZAYIF VALLA BU KADAR ZAYIF DEÜLDÜ O KIS KADIN KAFASINA KOYMUŞ VERMİŞ KİLOLARI HELAL

SOFRAM dedi ki...

Canım ne güzel sanal dostluğun gerçeğe dönüşmesi, allah dostluğunuzu daim etsin. Gerçekten de bu ortamda çok güzel dostlar edindik.Biz de tatilde blogdan arkadaşlarla buluştuk.Çok güzel anlar yaşadık.İnşallah daha uzun yıllar da sürer bu dostluklarımız.
Canım aşağıdaki tatlıya da bayıldım, ellerine sağlık, iyi iftarlar canım afiyetler olsun...

Baharcicegi dedi ki...

Gönülüm gönülleri fethediyorsun,sanal alemdede sicakliginla tati dilliliginle seni tanimsakta cok seviyoruz.
Arkadasinla dostlulugunuzun daim olmasini dilerim

pelince dedi ki...

Ne güzel bir buluşma olmuş,ikinizde güzel gözüküyorsunuz,vallahi bedenlerinizi gördük en azından :))Gönül senin neren kilolu,sen hepsini eritmişsin bence..
Dostluğunuza kocaman maşallah gönderiyorum ve uzun yıllar daim olsun diliyorum...

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Çok alemsin sen tatlım..Çok seviyorum bu hallerini..))Neden bantladın yine yüzlerinizi??

Sanal alemden dostluğa dönüşmesi ve karşılıklı oturup sohbet edebilmeniz kimbilir ne kadar mutlu kılmıştır sizleri..Dilerim bu dostluğunuz daim olur canım..


Öpüyorum yanaklarından..Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Aman aman tüh tüh tüh maşallah, allah nazardan esirgesin... Ne mutlu sizlere, daha daha daha güzel günlerde bir arada olmanı dileğiyle...
Ayol mektup yazar gibi oldu bu yorum yaa:))

Jasminskager dedi ki...

Canim daha uzun yillar surer dilerim dostlugunuz.Dilerim bende bir gun sizlerel tanisma firsat bulurum .hoscakal canim

Ferhanca dedi ki...

Canım hele şükür ortama geldin:))sensiz olmuyor..
arkadaşlarımızla muhakkak bir ortamda tanışıyoruz ha sanal ha sanal olmyan ..bak nasılda kavuşuluyor.oh ne iyi etmişisiniz..
dostluklara arkadaşlıklara fırsat tanyıp zaman ayırmak lazım bunlar hayatın tatları güzellikleri..sevgiler.

made in funda dedi ki...

NE GÜZEL BİR DOSTLUK CANIM.İNSAN BAZEN YANIBAŞINDA BAZEN DE DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDA BULUYOR ARKADAŞLARINI.ALLAH SİZİ AYIRMASIN CANLARIM..

MUTFAKISTAN dedi ki...

ne guzel bulusmussunuz artik sanal degil dostlugunuz,sizin adiniza cok sevindim gonulcugum ,sende bayagi zayifsin artik rejim yapma fistik sevgiler canim

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Gonulum ne guzel anlatmisin arkadasim,bu dunyada dostluklar gittikçe azaliyor malesef,ama boyle inandigin ve candan buldugun biriyle sonradan arkadas olmak harika bir duygudur,dostlugunuz daim olsun,insallah bu blog aleminde boyle guzel dostluklar kurmaya devam ederiz,opuyorum gulum,sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

DOSTLUK

Biz haber etmeden haberimizi alırsın,
Yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin.
Gözümüzün dilinden anlarsın.
Elimizin sırrını bilirsin.
Namuslu bir kitap gibi güler,
Alnımızın terini silersin.
O gider, bu gider, şu gider, dostluk
Sen yanı başımızda kalırsın.
Nazım Hikmet Ran

Bu hafta Haftanın sloganında sizlerle bu şiiri paylaşmıştım.
Dostluk çok emek ister. çok yıllar vermek gerekir. sonunda sahip olduğunuz dostunuz siz nereye giderseniz gidin onun kalbinde olacaktır. Sizin dostluğunuzda böyle olsun.
sevgilerimle
www.anilarvemutfagim.blogcu.com

Betül dedi ki...

merhaba gönül. Ne güzel birşey bu:)
Biz de İsviçre gezimizde bir arkadaşla tanışmıştık. Sanal değil ama bizde gerçekten sanala geçirerek dostluğumuza devam ediyoruz.
http://gezisepeti.blogcu.com/ISVICRE/
bu gezimizde tanıdığım Nurgül Abla gerçekten bir dost...

ceyt dedi ki...

gönülcüm,arkadaşlığınız dostluğunuz daim olsun canım.maşallah.insan imreniyor.pekte güzel yazmışsın yine gülerek okudum:)
öpüyorum canım sevgiler...

Adsız dedi ki...

Anaaaammm bizim de "ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız" tadında fotoğrafımızın olabilmesi için msn den çocuğuma bakman gerekiyorsa, her türlü malzemem var yani datlum gıymatlım. Bilgisayarım, kameram, hatta bakabileceğin 3 yaşında bir kızım bilem var:) Hep kalıcı dostluklar kurman dileğimle Könülcüm

Dilek Mutfakta dedi ki...

1 haftadır bilgisayara oturamıyorum ilk işim seni ziyaret etmek oldu bakalım ne maceralar var diye meraktaydım,blog arkadaşlığı gerçekten çok farklı birşeymiş bizde birkaç arkadaşla görüştük çok güzel bir duygu.Alttaki tatlınada bayılırım çok pratik ve lezzetli benimde favorilerimdendir eline sağlık...

Neşeli Sesler dedi ki...

Ayyy ne kadar güzel bir dostluk ya:) Anlatımından bayıldım ikinize de
Harikasınız valla:)
Demek kamera karşısında dolgu kek:)))

Gönüllll sen bir ömre bedelsin arkadaşımmm

Leziz Sofralar dedi ki...

Okadar uzakta böyle güzel bir arkadaslik kurmak ne güzel gönülcüm özendim valla;)

sevgiler...

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Hoşgeldin Gönülümm nasıl görmemişim geldiğini yorumunu görünce hemencik geldim:)
Ne güzel bir dostluk kurmuşsunuz imrendim valla bu zamanda insan gerçekte bile bu arkadaşlığı yakalayamazken siz sanalda bunu başarmışsınız dostluğunuz daim olsun arkadaşım..çoook öpüyorum sevgiler..

Yaren dedi ki...

Ah canim benim sizler icin cok sevindim,ne kadar güzel bir duygudur.Sen bana bahsetmistin Nuray arkadasindan.okuyunca hemen hatirladim. Ne güzel olmus:))Bence en güzel dostluklar sanal olarak kuruluyor.Herkez cikarsiz,kendisi oldugu gibi oluyor.Blog dünyasindan o kadar güzel arkadaslarim olduki sanki senelerce tanisiyoruz.Iyiki varsiniz. Sevgilerimi biraktim,öpüldün bebek;)

Unknown dedi ki...

gonulummm sizi kiskandim vallahi nerdeymis boyle guzelll
dostluklarr.
bugunlerde kaldimi, bilmiyorum,eskidenmis demeden gecemiyorum..
ayyy canlarim birde sarilmislar dusman catlatmak icin:))) Allah dostlugunuzu sevginizi daim etsin
cok opuyor kocaman sevgilerimi gonderiyorum.

Betül İnce dedi ki...

Gönül'üm,

Sen artık uluslararası platforma taşıdın, ne güzel.
Bekliyorum yine Ankara'ya.
Öpüyorum seni.

NiNo dedi ki...

ay neguzel yaaaaaa

ev perisi;) dedi ki...

Valla kıskandım daha doğrusu öle demeyelim ayıp olmasın;) gıpta ettim dostlupunuza ne güzellllllllll.

Allah daim etsin emi;)

Muhabbetle canısı;)

Adsız dedi ki...

iki kişi var kalbimde sanaldan erçeğe dönsün isteidğim
şimdi yazını okuyunca öyle imrendim ki sana ne güzel dostluğun kıymetini bilmek yaşamak

sevgilerr

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Gönülüm maşallah
Allah dostlarının sayısını arttırsın

sevgiylen kal

Adsız dedi ki...

Kıııss gonuulumm dimek benim dışında başkalarıylanda yanyana resimler çekiniyonn senn hani bii tek bennen çekinceydin :)
kıskanmadım desem yalan oluuu vallaa :(
sen benim gönülümsün kimseynen paylaşamam senüü :)
seni sevmeyenin keki kabarmasın,bezeleri sönük olsun kıss :)
dostluğunuz ve dostluğumuzz daim olsun şekercim öpüldün...

Adsız dedi ki...

ya gonul yasdiklarim gitmior yazilanlara bende katiliorum dicektiim masallah bize :-)))

Adsız dedi ki...

Aman aman ne güzel bişey bu böyle...
Cidden ne hoş bir karşılaşma..herkese böyle dostluklar nasip olur inşallah.
öpüyorum canım.
sebilay.

serinmavi dedi ki...

Ne güzel bir buluşma olmuş:) sizin asnıza çok sevindim...Artık blogunu ihmal ediyorsn bakıyorum Gönül....Daha sık bekliyoruz yazılarını alıştık bi kere :)

Selamlar sevgiler ....

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Adoşkommm ne hoş olmuş senin için...Dostluğunuz bir ömür boyu sürsün canım...
Sevgiler...

anneminkizıyim dedi ki...

Canim gönülcügüm merhabalr, harika bir bulusma gerceklestirmissin, tebrikler, dostlugunuz bir ömür boyu kalir insallah, sevgiler....

Adsız dedi ki...

dostlugunuzun daim olmasini dilerim
gercek dostlar zor bulunur siz bulmussunuz sIkI sIkI sarilin
Emel-deturkserecepten.blogspot.com

Adsız dedi ki...

ne güzel bir dostluk ve nereden nereye gelişmiş-ilerlemiş-buluşturmuş:)Bir ömür boyu sürmesini diliyorum:)

whiteistcafe.blogspot.com
Sevgiyle.

meleginmarifetleri dedi ki...

Gönül ne hoş bir dostluk oluşmuş yaaa.

çınarkurabiye dedi ki...

gönülcüm merhaba canım...
artık döndüüüüüm :))
dostluğunuz hiç bitmesin öpüyorum

kalbegidenyol
gözde

Unknown dedi ki...

gonul'cugum saura kalkmistim arkadaslari ziyaret edeyim saur sofralarinda neler varmis diye:)
sana da ugrayip selam ve sevgilerimi biraktim.
hayirli saurlarrr canim.

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

sende bu sıcak kanlılık şirinlik şekerlik olduğu sürecede herkesle tanışır kaynaşırsın..maşallah sana:))..
benimde halenze öçlemim var işte heç kıskanmadım:))))
öptüm könülümmm..

Adsız dedi ki...

Gönülcüm,ne iyi etmissiniz vallahi.
Görüsüp yüzyüze muhabbet cok daha iyi tabiki ama gönüler bir olsun yeterki.

Ayse Pamuk dedi ki...

Canım ama seni sevmemek pek mumkun değil:)

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Gonulcuğum merhabalar canım.Sana kucak dolusu sevgılerımı gonderıyorum

Unknown dedi ki...

SLM BENDE DÖNDÜM :) ULEN HERKES DÖNÜŞ YAPIYOR KIŞ GELDİ YA BİLG. BAŞINA GÖMÜLÜZCEZ GENE :)) HAHA GELİRGELMEZ DÖKTÜRMÜŞSÜN GENE :))

Halenze dedi ki...

sitene elimde cifle gelmek istiyorum hep. eyvah ocak battı deyince şimdi kirlenmiştir ortalık diyorum:) canım Allah ayırmasın bidaha sizi:) çok öptümm.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

gönülüm ya
ramazan boyunca gözümüze kaktın ya bu fotoyu
hiç mi bişey pişmedi senin evde:)
bu armazan

sevgiyle kal

Unknown dedi ki...

gonulcugum nerelerdesin yaaaa gene kayboldun :))
selam ve sevgilerrr

Feyza Fidan dedi ki...

Könülümmm, kandilin mübarek olsun..
Çoook öptüm..

Unknown dedi ki...

Kuran da Kadir Gecesi için Leyletü'l kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun..

Adsız dedi ki...

Mübarek Kadir Gecesi'nin hayırlara vesile olmasını dilerim. Sevgiler....

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Gonulcum Kadir geceniz mubarek...dualariniz kabul olsun insallah...opuyorum seni...sevgilerimle...

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın..hayırlı kandiller canım

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Sevil Şahin dedi ki...

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. [sevil :=))]http://birdemliksohbet.blogspot.com

yildiz dedi ki...

Hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun,sevgi,hosgörü ve dua ile kaliniz..

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

Hayırlı kandıller.Bu gece dualarınızın kabul,ibadetlerinizin makbul olmasını dilerim.

sevimin sayfasi dedi ki...

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

Yaren dedi ki...

Canim kadir gecen mübarek olsun,tüm dualarimiz kabul olsun insal. Sevgilerimle.

Dilek Mutfakta dedi ki...

Gönülcüm yine kayıplardasın,özlettin.Kadir geceniz mübarek olsun,sevgiler...

inci dedi ki...

şen şakrak arkadaşım,hoşgeldin:)tatilin iyi geçmiştir umarım..sen varya sen,atom karınca gibisin:))bu enerjiyi nerden alıyorsun bilmiyorum:))hem de bu kadar diyete bu kadar enerji...her buluşmada,her yazışmada sen...bloglara neşe getirdin canım benim...bir uluslararası buluşmamışlığın vardı,onu da yaptın:))arakadaşına ve sana kocaman kocaman sevgiler...canımcım şimdiden bayramını kutluyorum,sevgilerimle:))

meleginmarifetleri dedi ki...

Gönüüüüül nerelerdesin kısss merak ettim sesin soluğun çıkmıyo umarım iyisindir:)))

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Canım Gönülüm,

Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bayramlar...

Sevgiyle...

Limonlu Kek dedi ki...

Ay hesabına göre yaklaşık 2 ayda bir yazdığına göre yeni postun için daha zaman var o yüzden bari ben bir bayramını tebrik edeyim dedim canım, öpüyorum, iyi bayramlar...

ebrulitatlar dedi ki...

Gönül'cüm iyi bayramlar dilerim canım. Sevgiler..

şeker pasta dedi ki...

Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, 'Şeker' gibi lezzetlerinin devamını diliyorum... Şeker Pasta Banu...

NiNo dedi ki...

Cocukken hersey ne kadar guzeldi yada bizler cocuklugun verdigi saflikla herseyi temiz gorurduk. Arefe gunu yapilan temizlikler, baldan tatli tatlilarin hazirlanisi, kacamak bir iki lokma. Bayram oncesi cikilan alisverisler, alinan birbirinden guzel elbiseler, ayakkabilar. Kizsaniz elbisenin cantasi, sapkasi olacak. Erkekseniz cepsiz olmaz pantalon, para toplanicak. Hic unutmam bir komsumuz vardi Allah rahmet eylesin, o teyze hic bir bayram geri cevirmedi bizi. Bayram oncesi mis gibi kokan, yepyeni mendiller alir, arasinada para koyardi. Koskocaman lojman, 11 kat, her katta 6 daire, herkes tanidik. El opmekten yorulur, topladigimiz harcliklari cantamiza sigdiramazdik. O zaman insanlarin elimi boldu, simdi ne oldu hala anlamis degilim. Insanlar birakin para vermeyi, seker ikram etmeyi, kapiyi acmiyorlar. Guzel olan geleneklerimizi ne cabuk yitiriyoruz. Hic bir bayram eksik etmedi ailemiz bizden yeni giysileri, ayakkabilari, harcligi, hediyeyi. Biz sansli cocuklardik. Simdi oyle cok yalniz cocuk var ki!! Bayram vesile olsun, unutmayalim adetlerimizi. Ziyaret edelim yaslilarimizi, yalnizlarimizi. Oh bir hafta tatil deyip, nereye kacacagimizi bilmemezlik etmeyelim, bizde yaslanicaz bir gun, gozum kapida, kulagimiz zilde yavrularimizi bekliyecegiz. Bir tatli dil, bir guleryuz, cok gormeyelim, cok gormesinler bizede. Buralar cok sessiz, ne gelen var ne giden. Yapilan tatlilari birbirimize ikram ediyoruz ancak. Ne ana var yanimizda, ne akraba, ne baba ocagi var burda, ne kardes muhabbeti. Gurbetin acisini ceken bilir ancak, bos konusmaya ne hacet. Annem, babam, kardesim, guzel ninem ananem, tum akrabalarim, dostlarim, ben yine bu bayramda burdayim. Bu bayramda yalnizim. Siz birlikte olusunuzun kiymetini bilin. Az kaldi ramazan yaza gelecek, bende 8 senedir ozledigim o bayrami yasayacagim yaninizda insaallah. Ama siz bunun kiymetini bilin, kaybedince bulunmuyor cunku. Bu bayram diliyorum tum minik kiz cocuklarinin firfirli elbiseleri, kirmizi rugan ayakkabilari olsun. Tum erkek cocuklarinin papyonlu minik takimlari, gicir gicir ayakkabilari olsun. Yaslilar yalniz kalmasin bu bayram, oksuzun yetimin basi oksansin. Olmusler unutulmasin, hastalar ziyaret edilsin bu bayram. Bu bayram bayram gibi bir bayram olsun diliyorum...

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

pervin dedi ki...

hayırlı bayramlar...

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Sevdiklerinizle geçireceginiz güzel bir bayram dilerim...Hayirli Bayramlar...

ÖPTÜM CANIM

sibellebutikpasta dedi ki...

Gönülüüüm ne güzel anlatmışsın, dostluğunuzun sıcaklığı okurken buralara yayıldı. Seninle tanışma fırsatı yakaladığım için nasıl sıcak sohbetler yaptığınızı nasıl eğlendiğinizi tahmin edebiliyorum. Canım geçmiş bayramın kutlu olsun. Öpüyorum.