30 Nisan 2008 Çarşamba

MİLFÖYDE ŞANTİ:))

Bildiğiniz bir tarif gepçemin sitede görmüştüm benimkiler yandan fışkırdı biraz şantiyi hiç bekletmeden yaptığım için biraz dolapta bekletmem gerekirdi ama acil yapmam gerektiğinden böyle oldu tadı mükemmel oluyor...milföyleri kalıpla kesip fırında pişirdim sonra ikiye kestim arasına şanti üstüne pudra şekeri yallahhhhh mideye:)))

Yeavrılarımmmm nihayet gelebildim biliyorum kuskus salatasından böğğğ getirdim ama annem ve yiğenim bendeydi izin aldım işe gelmedim ense yaptım:) annem yaptı ben yedim:)) mantılar yufkalar börekler :))) mantılar yendi sonra yapılıp dolaba atıldı ohhh canım mantı yemek istediğinde çıkmar pişir tekniğini uygulucam:))) şimdiii annem gelirde bende kilo alırım demiştim dimi aynen öyle oldu çünkü yedim fren sistemim çalışmadı irade rotayı şaşırdı ve ben tam 70.8 oldum sonraaaaaaaaaaa pişmanlık diz boyu tabi hatta dizi değil boyumu geçti...sıkı bir rejim eylemi ve akşamları sahilde yürüyüş ardından beledüyemüzün zippor aletlerinde yaptığım çalışmalar sonucu vede evde bisiklet tepesinde döktüğüm terler sonucu bu sabah 68.4 inmeyi başardım aman ne mutluyum sormayın o mantılar 65 i bulana kadar yenmeyecek söz veriyorum valla vücudum sapıttı bi kilo al bi kilo ver...olay aslında çok basit akşam yemek yemiyorsunuz 4-5 gibi yiyorsunuz ertesi gün sabaha kadar ve tabi spor ile kilolar iniyor zaten yerleşik kilo değildi bu aldığım son kilo darısı yerleşik olanların başına offf bahar geldi ve ben hala inemedim istediğim kiloya neyse size söz veriyorum haziranda 60 olucam inşallah maşallah:))))

şimdiiiiiiiiiii gelelim açıköğretim sınavlarıma ehehehehe beklediğim gibi olmadı malesef hazirana çok daha iyi hazırlanmam lazım çünkü sadece yardımcı kitaptan çalışmıştım soruları görünce hönk falan olmuştum bu sefer ana kitaplar baba kitaplar okunacak:))

Termal don ve lut gölü tuzunu biliyorsunuz nerdeyse 4 ay oldu belkide geçiyor kullanıyorum ama sanırım artık ciddi şekilde ara vermem lazım çünkü ben abarttım sabahlara kadar giydim tahriş oldu cildim şimdi salı itibariyle termal şort pardon dona biraz ara verdim cildim düzelsin ondan sonra sadece sahil yürüyüşü ve spor yaparken giyip çıkarıcam havalarda ısındı pişik ardından kurdeşen olucam valla:)))

hadi bakalım benden bu kadar artık sıksık sitemi güncellerim inşallah tabiki.......Hepinizi öpüyorum sevgilerimle kuzucuklarım:))))

31 yorum:

Limonlu Kek dedi ki...

Gönülcüm sevdiklerinle günler nasıl da hızlı geçiyor değil mi? Hasret giderdiğinize çok sevindim.Ancaaak şu kilo işini biraz fazla taktın ya yavru ceylanım:) Termal şortu nerdeyse hiç çıkarmıycan neredeyse, yarım yarım resimlerinden çıkarttığım kadarıyla çok da güzel bir hatunsun yahu daha ne? Milföylü kalpler de çok güzel, şiş kebap, raki, gene gelecek ben...

uygarimizlahayat dedi ki...

Gönülümmmmmmmm eğer ki bu kadar uzatırsan arayı, çalıştığın yeri, evi bilmiyorum artık nereyi bulursam basıcammm :))) özlettin kendini yaa, bu kadar da olmaz ki okurlarına bu yapılmaz ki, müptelan oldum gülümmm, her sabah aç karnına hehehehe... ellerine sağlık canım benim öpüyorum seni...

Adsız dedi ki...

Günaydın;
hadi iyisin yine.mantılar filan oh oh maşallah..:))bende geçen hafta sonu oğlana götürdüm poşet poşet mantı, dolabına koydum o da senin gibi ooooh diyomudur acep:))
bu kış sürekli o donu giydiğini anlatıp duruyosun, hakkaten yeter artık.sınavlarına üzüldüm canım ama valla bunun böyle olmasını sen istemişin, sadece yardımcı kitap olurmu kardeşim:)))neyse, en son miflöyleri güya ben de deneyecektim hala yapamadım.ellerine sağlık.öpüyorum.
sebilay.

angel dedi ki...

Seni çok seviyorum arkadaşım DOSTUM :)))Kuşlar gibi
> > uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ama basit bir
> > sanatı unuttuk. İNSAN gibi YAŞAMAYI biliyor musun BU
> > HAFTA DÜNYA DOSTLAR HAFTASI bu mesajı sevdiğin
> > doslarına gönder eğer BEN de SEN in Yakın
> > arkadaşınsam dostunsam banada yolla Bunu
> > arkadaşlarına gönder bakalım kaç Cvp gelecek eğer 7
> > den fazlaysa çookkk sevilen birisisin demektir.
> > Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır...Aynı dala
> > tutunmaktır kimi zaman aynı bisikleti sürmektir.
> > Ayağınız yetişmese bile...Dans etmektir kolkala...
> > küçük hediyeler almaktır... ve Kimi zaman aynı kalbi
> > paylaşmaktır.. Öpmektir onu doyasıya Ve bunu
> > söyleyebilmektir'Dostlugun en büyük Armağan Bana'
iyiki varsııınnn.sevgilerimle

İLKAY dedi ki...

canım ya bence nefis olmuşlar...ellerin dert görmesin...benimde milföyüm var yapayım ilk fıstta ...sonra gelsin kilolarrrrr::(((((
bu aradas eni kampanyaya davet ediyorum canım....kkatıılrsan çok mutlu olurum canım...
sevgilerimle,
ilkay

nagehan dedi ki...

Gönülcüm bugün sabah sabah olmasa da az önce bayağı ir güldüm sayende sevgili şerifenin dediği gibi kendini çok özletiyorsun canım...

Aöf sınavlarına takma kafanı bende pek parlak sayılmam yani...Ama ben bu yıl bitirmek zorundayım şartlar gereği o nedenle şimdi iki derse asılıp haziran da en azından 2 ders geçmem lazım, eylül sınavları daha kolay oluyor ondada iki ders verip bu işi noktalamam şart oldu artık...Neyse Allah yardımcımız olsun ne diyim....

BU arada anneninde eline koluna sağlık doyurdu seni...

Hadi canım ben kaçtım, öpüyorum seni çok.......

Adsız dedi ki...

Gönülümmmm, sonunda döndük demek anacım. Kuskus salatası gitti diye pek memnunum :)) girip çıkıp bakıyordum :))

Ohhhh mantılar yenmiş, yaplımış.. AFiyetler olsun hayatım..

Kalplerde pek şık olmuş..

Sıcacık sevgiler gönülümmm.

www.misssgibi.com

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Adoşkom ohhh mantılar börekler yenmiş...Afiyetler olsun ama kim annelerin yaptıklarına hayır diyebilirki...Bende olsam yerdim ((Sanki yemiyorum hihiii))...Olsun sen şimdi ayarlarsın kendini...Bu arada milföylere bayıldım en kısa zamanada ben de yapacağım...ellerine sağlık canım...Sevgiler...

DENİZSEFASI dedi ki...

gönülcüğüm canım gözün aydın, her anın tadını çıkar anacığınla yiğeninle.

oh oh afiyetler olsun, ama ne güzel verebiliyorsunda. darısı diğer kilolara.

tabi canım iyi çalış derslere ama bizi de ihmal etme, özletme kendini.

canım dün yufkadan lahmacunlarını yaptım süper bir şey oldu ya. havamı da attım sayende, eşim aştın sen aştın deyip durdu. elleğizlerine sağlık canım arkadaşım.

Adsız dedi ki...

mrb
ne kadar ilginç ve pratik bir tarif..çocuklarda bayılır buna..deneyeceğim bende mutlaka..ellerinize sağlık.

ceyt dedi ki...

gönülcüm, gözün aydın canım.afiyet bal şeker olsun birtanem iyi etmişsin o mantılar yenmezmi hiç.kiloları da verirsin sen tatlım.sınavlarında da başarılar dilerim.bu arada milföylerinde nefiss görünüyor.ellerine sağlık.kocaman öpüyorum seni..
sevgiler canısım.

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

amaaannn boşver ve gönülcümm bu kadar uğraşma kilolarınla 70 kg, çok degıl kii.. sen şişman görmemişsin canım benım hasta fılan olursun sonra allah korusun..
anneler hep boyledir hep karşılıksız severler, yorulmayasın doyede bır suru mantı yapmış, baksana işte anne bu demek, karşılksız sevgi demek,, milföyler çok leziz canım elıne saglık çok ta pratık bir gün denemek isterim. üzerine yumurta sarısı sürdünmü gönülcüm??

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

amaaannn boşver ve gönülcümm bu kadar uğraşma kilolarınla 70 kg, çok degıl kii.. sen şişman görmemişsin canım benım hasta fılan olursun sonra allah korusun..
anneler hep boyledir hep karşılıksız severler, yorulmayasın doyede bır suru mantı yapmış, baksana işte anne bu demek, karşılksız sevgi demek,, milföyler çok leziz canım elıne saglık çok ta pratık bir gün denemek isterim. üzerine yumurta sarısı sürdünmü gönülcüm??

daimamutfak dedi ki...

Çok değişik olmuş.Aklımızda bulunsun sevgiler.

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Gönülüm şekerim yarasın canım... Afiyet bal şeker olsun... Anneciğinin de senin de ellerine sağlık...

Milföy kalpleri harika olmuş ellerin dert görmesin canım...

Gönül dedi ki...

zuhalcim yok canım yumurta sarısı sürülmüyor...kalıpla kes salla gitsin fırına:)))

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

oh ohhh enseler yapılmış,mantılar yenilmiş oh ohhhh:)))
afiyet bal olsun gönülüme:)

canım nefis olmuş bu milföyler,
ellerine sağlık
öptüm en şapulu en şupurlusundan:)

Betül İnce dedi ki...

Milföyler güzel, erimek güzel, bahar güzel. Ama ben de kilolar hala yerinde. Dedim ya metabolizma yavaşladı artık iyice :)))

Öpüyorum seni kocaman Gönül'cüğüm.

Baharcicegi dedi ki...

calisakan ögrencim nerelerdeydin özlettin kendini,tatli dilini güler yüzünü yazilarini okurken görüyor gibiyim,eline saglik canim cok güzel olmus kalpciklerin

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

VALLA GÖNÜLCUM COK PRATIK BIR TATLI TARIFYMIŞ BUZLUKTAKI MILFOYLERLE ACIL MISAFIRLER İÇİN ŞİPŞAK TATLIYMIŞ ADI ŞİPŞAK TATLI OLABILIR BAK :)) TEŞEKKURLER BU PRATIK TARFI ICIN BOYLE PRATIK ŞEYLER ÇOK HOŞUMA GIDER ELINE SAGLIK BACIMM :)) OPTUM

made in funda dedi ki...

yazıların tam okunulası.bunu sende biliyor olmalısın.öyle zevkle öyle keyifle okuyorı-um ki.galiba sitenden çıkmayacağım bu gidişle.ipin ucunu bir kere bile kaçırsa insan yakalaması zor ve pişmanlıklar..ama sende ki azimle bence sen daha bile inersin gibime geliyor.milföyler de çok lezzetliler.ellerine sağlık arkadaşım...

Naşide Dönmez dedi ki...

gönülcüm allah kavuştursun canım.şimdi bu tarif çoook güzelde ben zaten boğazımı tutup 5 senede 5 kiloyu veremedim:))bunlarıda yersem nolurum bilemiyorum...

Feyza Fidan dedi ki...

Canım Könülümmm, kıss yolladınmı anacığını Ankaraya ayoll, ne çabıık gettiler valla..Biz gelicez diyemi yolladın kııı yoksam hihihihihi...Valla sen sapıtırsında ben sapıtamam mı sanıyon, ben tartılmadığım için daha doğrusu tartılmaya korktuğum için kaç kilo sapıttığımı süüleyemiycem ama epey bir raydan çıkmışım son gördüğünden berüü..
Neyse boşvir kiloyu miloyu canımcım beğendinmi harbiden milföyleriii..Ben çok seviyorum buncağızları bi lokmalık bi lokmalık pek kolay yeniyor hemiyaaa hihihihiih...Ellerine sağlık canımcım, öptüm kocaman senii..

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

ayy bayıldım hem pratik hemde çok şık eminim çokta lezizdir ellerine sağlık canımcım çok öpüyorum kocaman sevgiler

Betül dedi ki...

gönülcüm, valla yazılarını okudukça içimde diyet ve spor yapma isteği oluşuyor beni motive ediyorsun, aman yazmaya devam et zaten aynı kilodayız sayılır, durumda aynı al-ver yani, yoyo gibi bu kilolar, hadi hazirana beraber 60 ı bulalım inş. ama çok zorrr mutlu bir hafta sonu diliyorum, sevgiler.

Adsız dedi ki...

Gönülcümmm senini hoş sohbet yazılarını özlemişim...:))
Şanti ve milföy ilk defa duydum ama harika görünüyor...:)) mutlaka denenecekler listesine aldım...:))
ellerine sağlık....

NUR dedi ki...

Gönün valla kiloları al ver vücütta şaırdı artıkın. ama öyle böyle eskiye nazaran buna da şükür. Bu arada sınavlara hangi yardımcı kitaptan çalıştın canım Murat yayınlarını tavsiye ederim yok sa o ana kitaplardan çalışırsan yandın evladımmm:)) bitermi çalış çalış..

Selin dedi ki...

Gönüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüül,
Canım benim, sen bana gel ben sana da yaparım tiramisu. Yediririm de kızzz. Niye yedirmeyeyim ki :))) Sen zaten yeterince zayıflamışsın. Bravo sana. Ama sakın verdiğin kiloları geri alma tamam mı. Öptüm seni kocamaaan.

YeMeK vAkTi dedi ki...

neyseki inmiş biras kilon eferin kızıma 60 olcak inşallah bu krem şantili milföyleri yiye yiye:))

Disalce dedi ki...

canım senin sohbetini özlüyoz bak ara veriyosun ama özlüyoz haa....

anam gelsede benim dolabımıda bi doldursa.....iyi oluyo valla....

canım ellerine sağlık....nefis görünüyo....

dur sana cuma cuma bi dua edeyim...
inşallah sağlıklı bi şekilde istediğin ideal kilona dönersin.....

hadi hadi sabah bi kalkcan inceciiikkkk......duam tutarsa görürsün...

Esin dedi ki...

Selam Gönül,

senin sayfana denk geldim ve inan cok beyendim. cok sempatik birine benziyorsun, severek okuyorum sayfandakilerini ve inan gülüyorum yazm a tarzina.

kendine iyi bak

Saygilar
Esin