13 Nisan 2009 Pazartesi

Carte d'Or ile Pazar Kahvaltısı

cartedor tarafından düzenlenen Pazar kahvaltısına sevgili arkadaşım ilkerinmutfagi.'in önerisi ile davet edildim ve davete icabet ettim...etmesem şaşardınız dimi:)))

Carte d'Or'un marka müdürü Canan Barut Hanım'ın ve diğer çalışanların güleryüzlü karşılayışı ile çok keyifli bir pazar yaşadık..kurumsal blog açmayı planladıklarından fikir alışverişi yapıldı..önerilerde bulunuldu....tek eksikkk keşke ama keşke herkes kendini tanıtabilseydi..çünkü görmeden yorumlarla sevdiğim arkadaşlarımla aynı ortamda bulunupta birbirimizden haberdar olmayışımız açıkçası üzdü beni....Neyse bir dahaki sefere inşallah diyorum.....

Kahvaltı sonrasında inanılmaz keyifli dondurma geçidi yaşatmayı ihmal etmediler bize:)))

Yedim... yedim... yedimmmm... ne diyebilirim ki:))))


içtim içtim içtimmmm dermişim:))) ama içtim ne yapıyım dimi...
Carte d'Or'un marka müdürü Sayın Canan Barut, Sevgili Aylin Türkşen Aysel ve güleryüzlü diğer ekibi ile bizleri çok güzel ağırladılar çok sıcak ev sahipliği yaptılar...Buradan bir kez daha böyle güzel bir günü planladıklarıve bizleri bir araya getirdikleri için teşekkürlerimi sevgilerimi iletiyorum....Umarım bir günde dondurma ustaları ile dondurma yapma keyfine varırız:)))
Sonrada kendimi spor salonuna zor attım:))) Eeee zayıfladım ama sevgili hünerlim mügem ve yasemincim tanıyamadılar beni :))) ne kadar zayıflamışsın die:))) demekkiiiiii 1 senedir başınızın etini boşuna yememişim zayıflıcam die:)) dimi ama:))




24 yorum:

Unknown dedi ki...

Harikasınız kızlar ne güzel hem ha
rika birgün geçirmiş ehmde dostlar
la tanışmışsınız.Darısı başıma koca
man sevgiler,mutlu haftalar...

YeMeK vAkTi dedi ki...

anacım ye ye ye iç iç iç nolcak böle ahada bende 3 günde 2 kilo almışım saf gibi:)

Hediye paketinde varmı anacımmm ohh evde ye sonra spora valla bencede pek deiştin sen hele bu saçlarla tam süper oldun kıskananlar çatlasunn:)

NzlGl dedi ki...

Tatlı mı tatlı:))) bir gün geçirdiğinize sevindim. Afiyet şeker olsun hepsi:)))))
öpüldünüz

Limonlu Kek dedi ki...

Hayır Gönülcüğüm hayır, İlker'in masasının hemen yanındaydım, yoksa yan yana mı oturduk. O masanın başındaki tombik benim :) Ama öyle rejim yaptım, çok zayıfladım, kimse beni tanıyamadı falan yazarsan olmaz yani. Müslüman müslümanı kıskandırmaz :) Sen hangi masadaydın be güzelim, Mügenin resimlerinden çıkartmaya çalışayım. Bu arada gizem var, fotoğraf yok, isim yok, al sana böyle sonuçlar işte:)

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

İyi yapmışsın Gönül'üm afiyet bal şeker olsun... Carte d'Our ekibini Ankara'ya davet etsek gelirler mi acaba :)

Öpüyorum seni kocaman...

TAZE NANE dedi ki...

Ah kim gitmez oraya.
Sevgilerimi yolluyorum.

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Ne kadar güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. Böyle etkinlikleri duyunca imrenmiyor değiliz. İnşallah birgün bizde böyle güzel etkinliklerde sizlerle birlikte oluruz:) Sevgiler...

ipek dedi ki...

Çok güzel zaman geçirmişsinz, hem de yiyip içmişsiniz, ne güzelll

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Oh Gonulcugum ne guzel bır gun gecırmışınız.Kucak dolusu sevgıler benden sana..

Limonlu Kek dedi ki...

Kız Gönül Allah cezanı verecek, bu ne güzellik, ben şimdi kadınca bir fesatlık yapıp kendimi belli etmesem daha iyi. Bak benden söylemesi hemen bir nazarlık tak, nazarım değmesin. Yaa ben gerçekten söylemeyeyim kim olduğumu, bu gizem olayları tam bana göreymiş anacım. Hani şu reklam var ya "sapına kadar her tarafından Türklük akan dönerci; my name is John, I'm 20 years old, I love party...." diyor hani, ben de sana kendimi tarif edeyim şekerim fotoğrafa hacet yok; 25 yaşında, 1.80 boy, 48 kilo, sarışın, yeşil gözlü....(Pıssst Gönül, bu kısmı kulağına söylüyorum resim http://www.flickr.com/photos/32034047@N05/3437124921/in/set-72157616612963259/ hangisimi tabiki soldaki, sakın gülme hissederim :) Bu arada öbür sıskalar ortadaki Seda'nın Günlüğü, yanındaki Aslı'nın Mutfağı. Yalnız acayip bozuldum şimdi, ben termal şort almaya gidiy............(aradığınız aboneye şu an ulaşılamıyor) Hadi öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Ya sen zati fıstıklı dondurma gibisin

öpücüklerrrrrrrr

lezzetyolculugu dedi ki...

Gerçekten güzel bir gündü bir de Azroş mazroş rahatlık verseydi daha güzel olacaktı ama olsun.Carte D'or söz verdi ben bilmem artık fabrikalarını gezdirecekler o zaman iyice bir tanışırız.Saolsunlar güzel bir organizasyon yapmışlar bizleri bir araya getirdiler.Keşke mekan müsait olsaydı hepimiz birbirimizi görecek şekilde oturabilseydik.

Seçil dedi ki...

oy oy oy :)) afiyet şeker olsun :))

boncuk mutfakta dedi ki...

Sizi tanıdığıma çok memnunum.Bende sevgili İlkerin önerisiyle davete katıldım.Tekrar görüşmek üzere.

leyya dedi ki...

ah ahh şöyle bir müdür seviyesinde tanıdığım olmadıgına yanarım da yanarım))napam gari afiyet bal şeker olsun..

Disalce dedi ki...

afiyet olsun canım....

dondurma kilomu yaparmış insana ...

ne güzel görünüyor herşey balcım..

leyyaya katılıyorum..niye bizim bi müdür tanıdığımız yok:)

kimseyle tanışamadığınıza üzüldüm..bunu diğer bloglardada okudum..

öptüm canom...

SOFRAM dedi ki...

Canım güzel bir gün geçirmene sevindim,herşey mükemmel görünüyor, giden kilolardan sana haketmişsin tüm bunları, afiyetler olsun canım:))
Sevgilerimle...

anneminkizıyim dedi ki...

Canim ohhh masallah resmen bir sölen olmus bu kahvalti yemegi, kus sütü eksik, nefis bir görüntü. Valla bu sofra karsisinda yeee yeee, iccc icc, aman ne olacak, zaten zayiflamissin, bir kac gram alirsan bir sey olmaz, sevgilerimle....::))

havvanur dedi ki...

kıss ye iç gezz valla işin işte azcıkta bloga ugraaa ayda bi güncellenion nerdese sauna şot iyi bişimi tavsiye edionmu kıss :)))hade kalsaglıcakla

Yasemin dedi ki...

SAKIN PES ETME! SAKIN VAZGECME! valla sekerim hakkaten bi insan bu kadar degisirmi! darisi basima :D:D:D durmak yok rejime devaammm :P

made in funda dedi ki...

vallahi ne kıskandııım ne kıskandım.çatladım burada.afiyet bal şeker olsun.kol olsun da sen gör gününü!!ü hüüüü ben de öyle yesem yesem yesemmmmm.ama yiyemiyoruuum çünkü hemencecik kilo oluyorlar!!!

sevil dedi ki...

çok kıskandım çok....
afiyet bal şeker olsun neyimi kıskandım ne guzel hepiniz bir ardasınız ben yokum birebir görüp tanışamadım ..:((

hülya gökçen dedi ki...

Gönül hanım bana atacağınız resimleri bekliyorum.teşekkürler şimdiden.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

oohhh darısı benim başıma gönülcüm birkaç kilo verdim ama daha uzun yollar var önümde.inşallah benimde mutlu haberleri paylaşacağım günler yakındır.
bu arada merak ettim kaçkg virdin cnm
ayrıca kahvaltınız süper görünüyor.en sevdiğim öğün.