27 Haziran 2009 Cumartesi

HEYECAN BİTTİ.......

Arkadaşlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim....2.oldum...sms desteklerinizle 8 puan aldım 1.olan yarışmacı 6 puan aldı ama kendi aramızdaki puanda 6 vermeseydim puan tablosu değişirdi::))) Ama selma ablanın kazanmasına çok sevindim....Ben kazanamazsam gönlüm selma abladan yanaydı bunu canlı röpörtajımdada söylemiştim...Neyse canım sağolsun .....1 hafta boyunca bana çok destek oldunuz defalarca teşekkür ediyorum...Hepinizi çok seviyorum....Yarışma sürecinde anladımki ben yarışmada 2.oldum ama sizin gönlünüzde gerçektende 1. olmuşum bu beni çok mutlu etti.Hepinizi çok seviyorum....
Sevgilerimle
izleyemeyenler için link vermek istiyorum....

64 yorum:

Baharcicegi dedi ki...

iyiki bu yarismaya katildin seni daha yakindan tanidik,cok tatli ve ictensin.
Sen yarismanin birinci günü bizim birincimiz olmusdun bile Gönülcüm
herseyde vardir bir hayir senin icinde böylesi haylirlisiymis canim saglik olsun
cok öpüyorum

karamel mutfak dedi ki...

haklısın şeker gönül birinsisi sen oldun ama gerçektede hak eden sendin benim gözümde.

Eceş dedi ki...

3'un altinda verseydiniz, sonuclar degisirdi Gonul Hanim. Ama bu da Selma Hanim'a haksizlik olurdu.

Sizi canli yayinda Oguz Bey'e karsi soylediklerinizden dolayi can-u gonulden tebrik ediyorum. Durustlugunuze hayran kaldim dogrusu. Ikinci olmaniz da basari, bana gore. O yuzden sizi tebrik ediyorum. Insallah baska yarismalarda birinci olursunuz.

Eger yarismacilarla konusma imkaniniz olursa, Selma Hanim'a ve Erkan Bey'e Amerika'da okuyan Turkmen kizindan selamlar soyleyin, lutfen.

Saglikla kalin.

Adsız dedi ki...

gönül sen bizim 1.mizsin canım....

eyerhagu dedi ki...

canım seninde dediğin gibi sen bizim birincimizsin gönderdiğimiz sms ler yerini bulmuş ama olmamış... bizde seni seviyoruz..

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canım gönülcüğüm,
inan 1 haftadır seninle yatıp seninle kalktım.sakın üzülme hakikaten gönlümüzün birincisisin.
hiiiç üzülme tamammı canımmm
bizde seni çok seviyoruz ve gurur duyuyoruz.
öpüyorummmmm

serpil'in mutfağı dedi ki...

gönül cüm çok tatlı birisin.seni tanıdığıma çok mutlu oldum.sen zaten bizim 1. missin.

Unknown dedi ki...

aramızdan birinin böyle bir yarışmada gönlümüzün birincisi olması bile çok güzel.tebrik ediyorum seni.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım forumlardada yazdım ama kısmet bu imiş.Hayırlısı Olsun..Sen bizim gönlümüzün 1.sisin canım benim...

yildiz dedi ki...

Sevgili Gönül,arkadasimiz oldugun icin degil,tarafsiz bir sekilde bölümleri izledim ve basindan sonuna kadar ayni cizgi de kalan tek kisinin sen oldugunu gördüm.
Oguz Bey puan kaygisiyla kimseye puan vermedi,gerekli gereksiz herseyi elestirdi,canli yayinda da "BUNU GÖNÜL HANIM YAPMISTI"diye kendini aklamaya calisti.
Erkan Bey cok bilmis havalariyla ilk günden sana karsi yaptigi tavirlari sonradan devam ettirmedi.Evinde cok kabaydi,kaybedecegini anlayinca da Selma Hanim´i "ANNEM ANNEM" diyerek
yere göge sigdiramadi.
Selma Hanim baslardan beri agir-hanimefendi bir edayla,hak yemez bir hava yaratsada O da sonlarda Erkan Bey´in "ANNEM de ANNEM" laflariyla gaza geldi ve acik acik taraf oldugunu belli etti.
Necla Hanim´a gelince basindan beri cok soguk ve mesafeli durmaya calissa da onun da rakibi kendisi icin sendin.Daha ilk programdan basladi "Sandalye elestirilerine".
Bu kadar da görgüsüzlük olmaz.Elestirilmesi gereken seyleri elestirmediler,ortaya baska baska seyler attilar.
Baskalarinin ortaya attigi elestirilerin aynisini sen yapinca da kabak senin basina patladi.Erkan Bey´in evine mezruyla giden ölcen senmissin de,"yabanci mutfaktan anlar misin" kelimesini kullanan senmissinde.
Tek hatan daha önce yapmadigin bir yemegi ana yemek olarak cok tuzlu yapman oldu bence.Bir de ilk günün acemiligi.Eger puanlama da herkes adil olsaydi gelen sms lerle sen birinci olurdun.Neyse,sen hic moralini bozma,herseyde bir hayir vardir.Belki o parayi kazansaydin senin icin hayirli olmayacakti.Böylesi daha hayirliydi demek ki.
Canim,eger ev tlf.numaran varsa bana vermek istersen cekinmeden yazabilirsin.Cep tlf.nosu istemiyorum.Ev tlf.nosunu bana e-mail yoluyla yaz istersen.Seninle daha güzel sohbetler yapmak isterim.Ekrandan cok cana yakin ve samimi oldugunu gördüm,senin gibi arkadasla sanal ortam da da olsa dost olmak isterim,tabii sen de istersen.
Umarim bundan sonra ki yasaminda hayat sana güler ve hep mutlu olursun.Sevgiyle ve dostca kal...

Kendimce dedi ki...

Akşam heyecanla seyrettik ve destekledik blog kardeşliği olmalı tabiki.Önemli olan o medeni cesareti göstermekti Ama ekranden çok pozitif bir görüntünüz vardı.Sıcak ve esprili öyle yarışma hırsıyla çirkinleşmeyen bu çok daha önemli bence tebrikler

cimcime dedi ki...

Kutluyorum güzel insan.

Ferkay dedi ki...

Gönülcüm sen dürüstlüğün ve içtenliğin güler yüzün le zaten bizim 1. cimizsin. Senin şansızlığın ilk yarışmacı olmandı. Seni çok seviyorum.
Sevgilerimi bırakıyorum.

ozlemhan dedi ki...

Canım çok rahat ve doğaldın En çoksinirlendiğin zaman bile hep gülüyordun Birinci olmamış olsanda biz seni çok beğendik öpüyorum canım

Hatay Sofrası dedi ki...

Sağlık olsun canım Selma Hanım da iyimiş galiba.Erkana sonradan bende acıdım çok üstüne gidildi diye Oğuz tarafından zaten kırk kere özür diledi sustu saygı gösterdi.Programda yani dün akşamki finalde 1.olduğunu yani halk oıylamasında 10 puan alınca çenesi titredi ağlıyacaktı gözleri doldu.Onun ödülü Sema Hanıma vermesini istedi nejla Hanım ama nedense izin verilmedi.Çocuktı evdi parka gitmekti vsçZati tam tamıyla izleyeedim bir türlü ya akşamki finalde de eşim şu çocuk şarkı yarışması vardı onu izledi bana böyle saçma şeyler izliyorsun diye kızıyor.Ama gene de sonunu izledim.Hayırlısı olsun.Selma Hanımın yemeklerini görememiştim nasıl güzelmiş galiba nejla da itiraf etti en güzel oydu diye....

e.esma.albayrak dedi ki...

zaten bu yarışmada başından beri gerçek hak eden kazanmıyor gelenek bozulmadı neyse sen gönüllerin 1. oldun....

Adsız dedi ki...

hayırlısı olsun.seni tanımak güzeldi.gönderdiğimiz sms'ler sana helal olsun.ama ödülü almanı gerçekten isterdim.iyi bir paraydı.sevgi kazandın ama parada olsa fena olmaz dimi:)
görüşmek üzerehttp://nagice.blogspot.com

Hansa dedi ki...

buda geçti çoook geçmiş olsun gönülcüm.şunu anladıkki gerçekten medeni cesaret işi hele canlı yayın.Erkan bence birinci olamadım diye değil anaokulu çocuğu gibi heyecandan ağladı.
selma hanıma hayırlı olsun diyor sanada gönüllerin birincisi oldun üzülme diyorum seni tanıdık ya ekranlardanda olsa yeter bize...
şimdi sırada hangi yarışma var gönül :):):?:?
bide cep faturam nolcak ( şaka şaka....)

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Sen bizim birincimizsin Gönülcüm seni tebrik ediyorum hem böyle bir yarışmaya katılarak gösterdiğin cesaretten hem içten dürüst ve samimiyetinden seni bu sayede tanımış olduk bizlerde..canlı yayında süperdin dün gece arkadaşım bizde seni seviyoruz çok öpüyorum..

made in funda dedi ki...

canım ilk kez seyrettim canlı yayında.destekledik eşimle seni.seni tanıdığıma inan çok mutlu oldum...gönlümüzün birincisisin..çok şekersin...

mutfaktakizaman dedi ki...

iyiki katildin, iyiki seni tanidik canimm sen bizim birincimizzsinnn...
sevgilerimlee canimm

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

merhaba sevgili gönülcüğüm.
ben finali göremedim :(
ama 1. kim oldu onuda bilmiyorum şimdilik.
Önemli olan canı gönülden ! :)
istekle ve dikkatle bu yarışmayı üstlenmendi.
hayatın yolları açık olsun..
önemli olan bu bence.
bol şanslar- sağlıklar- huzurla dolu bir yaşam diliyorum..
sevgilerimle.

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Gönlümüzün birincisi Gönül'üm canlı yayında izledim harikaydın... Canın sağolsun... Bu yarışmada kısmet değilmiş... Seni seviyorum...

Sevil Altunel dedi ki...

sevgili gönülcüm samimiyetin ve dürüstlüğün birincisi sen oldun..seni canlı olarak izlemek ve işte benim arkadaşım budur demek! herşeye değerdi..inanki seninle gurur duydum..zaten bunun değeri on binle ölçülemezdi ..tekrar tebrik ederim.umarım bundan sonra herşey gönlünce olsun..sevgilerimle..öptüm..

Mutfaknotlari dedi ki...

caniş bence diğerlerini sollayıp2.sıraya gelmek bile büyük başarı
tebrikler
biz seni çok seviyoruz
cumadan beri izleyemedim oğluşum hastaydı malesef izleyemedim
sevgier
öptüm

Sebahat BAŞARIR dedi ki...

Sevgili Gönül hanım merhaba,

Size Pastacıkız'ın sevgili Gönül'ü dememe izin verirseniz sevinirim.
Sevgili Özlem hanım, sizi bizlere o kadar sevdirdi ki, ben kendi adıma konuşacak olursam sizi tanımadan zaten bir Gönül hanım hayranı olmuştum. Ama yakından tanımak başka bir duygu tabi ki. O kadar dürüst ve içtensiniz ki, bu mesajı sırf bu nedenle yazıyorum. Yarışma sonucu çok da önemli değil. Sizi yakından tanımak çok güzeldi. Ben pek televizyon seyretmem fakat bu programı sizin için hafta boyunca ve dikkatlice seyrettim. Yarışmadaki tutarlı ve nazik hareketlerinizden dolayı sizi tekrar kutluyorum. Önemli olan kalıcı olmak ki siz gönüllerde taht kurdunuz. Sürpriz konuğunuzun Pastacı kız olmasının da benim için önem ve anlamı çok büyük. Sevgili Özlem hanımla dostluğunuz daim olsun. Başarılarınızın devamını diliyor ve sizi çok öpüyorum. Sevgi ve saygılarımla. Sebahat BAŞARIR

Betül KAVAL dedi ki...

gönülcüm hiç önemli değil canım. oraya çıkmış olman bile yeterli. sen gönlümüzün birincisi oldun.

öpüyortum canım seni

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

canım sen bizim gönüllerimizin birincisisin
sevgiler

Ayşegül İlikçi dedi ki...

Canım yemekteyizi bir akrabam katılmış edasında izledim ve izlettim. Annem her telefonda seni anlattı. Desteğimiz tamdı ama olmadı. Gerçekten seni tanımak çok güzel...Görüşmek dileğiyle, sevgiler...

Adsız dedi ki...

1.olmadığınıza üzüldüm. Canınız sağolsun. Ben erkan beyin crem blüe
sini çok merak ediyorum. Tarifini yazarsanız çok sevinirim. Sevgiler...

kuzularım ve ben dedi ki...

sen blogger aleminin birincisisin canım sevgiler

Adsız dedi ki...

sekercim harikaydin ,o oguza neden o kada rfirsat verdiniz.Erkan dogruydu bencede.Hep oguzun gazian geldiniz.Seni kutlr basarilarin devamini dilerim.

HÜLYA dedi ki...

canım sanadaha öncede söylemiştik sen bizim gönlümüzün birincisiisn.. Bu bir yarışma olsada formatı gereği biraz acımasız ve farklı.. İnsan olduğu gibi bile davranmakta zorluk çekiyor biz bunu izlerken bile anlıyoruz. Sen büyük bir cesaret örneği göstererek bu yarışmaya katılıp yürekliliğini ve güler yüzünü gösterdin hepimize.. Tebrik ediyorum canıım. Canlı yayında ki dobralığın için ayrıca tebrikler kimseye oynamadığın herkese aynı pencereden baktığın belliydi zaten.

kocaman öpüyorum canım iyi bir tatili fazlasıyla hak ettin uzat bacaklarını...

Betül dedi ki...

gönül merhaba.. Sessiz kaldim ama bu manyak bir hafta geçirmeme rağmen bir kaç bölümü izleme fırsatım oldu. Seni tanıdığıma çok sevindim..Herşey gönlünce olsun.
Sonuç: İyi niyet her zaman kaznadırmıyor :)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

tebrik ederim, zarafetinle bence de birinci sensin. seni tanıdığıma sevindim Gönülcüm

JFF Volvix dedi ki...

Gönüllerin Gönül'ü sen üzülme.
2 oldun ama biz seni çok sevdik ve destekledik...
Sevgilerimle

NzlGl dedi ki...

Harikaydınız gönülcüm. Cesaretiniz, azminiz ve içtenliğinizden dolayı sizi tebrik ediyor ve çok çok öpüyorum
sevgilerimle

YeMeK vAkTi dedi ki...

Gönülcüm şimdi izledim yarışmayı baştan sona ne kadar güzel olmuşsun o akşam,dediğin gibi sen izim birincimizsin .O angut necjla ne kadar erkancı olmuş son akşam inanamadımmmm yani kıskanç kadın 4 alıp oturmuş aşağıya.Oğuzada ağzının payını vermişsin eferin sana şimdi önümüze bakalım:)

hunerlieller dedi ki...

selam canım.cesaretin , azmin ve içtenliginden dolayı tebrikler arkadaşım.gönüllerin birincisi....
sevgiler.

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Gönülcüm harika bir yarışma çıkardın. Mutfaktaki yeteneğin bir yana bence dürüstlüğün ve doğallığınla da birinci sendin. Sonuç ne olursa olsun kesinlikle benim birincimdin.
Çoook öpüyorum seni. Sevgiler:).
aslı

rümeysaninrüyasi dedi ki...

canım heyecanın bitti biraz üzüldüm 1. olamadın diye ama olsun
sen bizim ve sevenlerinin gönüllerinin birincisisin önemliside bu olsa gerek seni gördük ve daha iyi tanıdık ankarada neredeyse tanıdım herkeze izletim ve seni çok sevdiler cana yakın oluşunu sevgilerle kal mutlu kal

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Bu da böylece geçti gitti desene :)
tebrikler ediyorum...

Zerrin dedi ki...

Bütün bölümleri seyrettim ama cumartesi finalde biraz seyrettikten sonra uyuyakalmışım :((

yarışmada başarılıydınız.Beğenerek izledim :)) 1.olamasanızda önemli olan yarışmanızdı. Ama Erkan bey'e sinirlendiğim zaman oldu. Ama Oğuz bey kadar değil.En azından susmasını biliyordu Erkan bey.

Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler...

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Sevgili Adoşkom bence ikinci olmanda çok güzel...Sen zaten her zaman benim birincimsin...Yarışmadan önce yazdıklarını paylaştıklarını büyük bir zevkle okuyordum...Yarışmaya girdiğinde ekrandan seyredincede bir daha hayran oldum sana...Kafa yapın tam bana göre sen harikasın canım...Her şeyde bir hayır vardır senin sağlığın iyi olsun önemli olan o bence...Bundan sonraki hayatında sana başarılar dilerim hep mutlu olcanım...
Sevgiler...

Yaren dedi ki...

Gönülcüm seninde yazdigin gibi sen gönlümüzde birincisin.Demek kismet böyleymis.Cok heycanliydi cumartesi günü.Cok ta üzüldüm,o kadar emindimki birinci olacagindan.Ama bosver senin icin cok güzel bir ani oldu.Ben seni yinede yürekten kutluyorum arkadasim.Sevgilerimi birakiyorum,öpüldün bebek;)

LEMAN dedi ki...

internet arızası nedenıyle yazamadım ama canın sagolsun çok zevkle izledim gerçektende harıkaydın evet selma hanımın kazanması iyi gene bazen okadar çok sanssızlık oluyorki hiç haketmeyen kazanıyor yinede sonuç iyiydi ama senın kazanmanı çok isterdım demekkı kısmet degilmiş öpüyorum olsun fenamı senı tanıdık ayrıntılı bır şekilde ben çok sevdim valla hi dostluk kazandı sevgilerimle

yaban mersini dedi ki...

sevgili gönül,en baştan beri hem blogunu hemde yazdıklarını büyük bir keyifle okuyorum,ekranlarda seninle tanışmak ise ayrı bir keyifti.maalesef kızkardeşimin geçirdiği ameliyat sebebi ile yarışmayı günü gününe izleyip sana moral yorumları bırakamadım,ama verdiğin linklerden izlemeye çalıştım,yazılarındaki kadar sıcak ve samimi bir insan olduğunu görmek beni ayrıca mutlu etti..birinci olamaman hiç dert değil cnm..sen her zaman gönüllerimizin birincisi gönül olacaksın.slmlar

TATESAL dedi ki...

Canım seni tanımış olmaktan çok mutluyum....Çok içten ve samimi bir insan olduğunu anladım ta başından...Sen bizim medai iftiharımızsın ve gönlümüzün 1.si....
Senin 1. olmanı çok isterdim ama olmadı ne yapalım....Yarışmaya katılmakla cesaretini isbat ettin sen zaten...Kocaman Sevgiler...

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

:) Ziyaretin İçin Teşekkürler..

Buarada gönülcüm market olarak ferahevler uğur marketi gördüm ve hayrola cafe.Sanırım sende Tarabyalısın?

Ayrıca gün içinde yayınlayacağım bir yazı dizisi var tam 200 fotografı aşkın kare..Bakmanı tavsiye ederim :) İçin Açılacak :)

uunutma sakın

TAZE NANE dedi ki...

Gönül seni kutluyorum.
Heyecanla seni izledim.
Sevgiler.

SOFRAM dedi ki...

Gönül'cüğüm öncelikle seni tekrar tebrik ediyorum,sen bizim birincimizsin.Ama ilk günün yarışmacısı olma şanssızlığını yaşadın. Canım aynen yazılarındaki gibi samimi, içtensin, seni ekranlardan da olsa tanımak güzeldi.
Herşey gönlünce olsun, sevgilerimle...

fatma dedi ki...

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim bu arada canlı yayını izleyemedim 1.ci kim oldu gönüllerimizin birincisi

ÖZGÜLÜN TARİFLERİ dedi ki...

Canim gonulum sen bizim gonlumuzun birincisisin muhtesemdin.
her guzellikler temiz yuregine gore olsun.Seni ekranlarda gormek bile guzeldi gurur duydum canim benim cok opuyor sevgilerimi gonderiyorum.

Dilek Mutfakta dedi ki...

Termal ve de yemekteyiz GÖNÜLCÜM, seni tanımaktan çok çok mutlu oldum komşularla oturup seyrettik sms lerimizi yolladık herkesin dediği gibi sen bizim birincimizsin zaten o yarışmada hiçbir zaman puanlama adil olmadı maceralarının devamını bekliyoruz,sevgiler...

keskinli dedi ki...

canim ilk gün degilde ikinci gün sen yarissaydin kesinlikle sen 1.olurdun
kismet be gönülüm bos ver sen bizim birincimisin zaten sonu izleyemedim esim tr ye gidecek o gidince insallah netten izlerim canli yayini kacirdim ya öptüm sevgiler

aslan dedi ki...

Hanımefendi alt tarafı bir yarışma,
ancak nezaket ve duruşunuzla kazanan sizsiniz.Eşim seyretmiş,son
bölümü birlikte seyretmemiz ısrarı
karşısında birlikte izledik.Etrafı
umumiyenin söylediğine göre en kaliteli yarışmaymış.Dostlukla,
Aslan - Janet

tuğçe dedi ki...

Merhaba ben tuğçe.Sizi yemekteyiz programında izledim ve içime bir ateş düştü.Bu arada yemekteyizde birinci olmanızı çok istedim çünkü yemeklere bu kadar gönül veren birinin değerinin bilnmemesi adalet anlayışlarının nasıl olduğunu gösteriyor.içime düşen ateşe gelince sizi kendime yakın bulduğum için bu konuyu size söylemek istedim.Bende bir YEMEK ve BECERİ bloğu açmak istiyorum.Annemle birlikte bu bloğu kurmak ve sizin gibi diğer insanlara da ulaşmak istiyorum.Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.Sevgilerle tuğçe ve annesi(bunu ben (tuğçe)yazdım annemle ortak yapacağımız için onuda ekledim):)

zeytintanesi dedi ki...

Gönül'cüğüm bence gayet başarılıydın. 2.cilikte güzeldir. Seni kutluyorum canım. Öpüyorum seni. Hoşçakal.

cemile karatas dedi ki...

kızım canın sağolsun sen bizim birincimizsin çok güzeldin seni öpüyorum mutfakname zuhalin kayınvalidesi cemile mucuk mucuk

tuğçe dedi ki...

bu arada bugün annemin doğum günü ona bu blog arcılığıyla doğum günün kutlu olsun demek istiyorum canım annecim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara hep birlikte beraberce olmak dileğiyle

nuralp dedi ki...

BİRAZ GEÇ KALDIM YORUM YAZMAKTA AMA KÜÇÜK BİR OĞLUM VAR NETE FAZLA ZAMAN AYIRAMIYORUM BU ARA. BENCE SİZİN EN BÜYÜK KAYBINIZ BİRİNCİ GÜN YARIŞMAK. BU YARIŞMADA BİRİNCİ GÜN YARIŞIP ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPTIĞI HALDE BİRİNCİ OLAN GÖRMEDİM BEN. ÇÜNKÜ HERKES DAHA İYİSİNİ YAPACAĞINI DÜŞÜNÜP HEP DÜŞÜK NOT VERİYOR. AMA HİÇ ÜZÜLMEYİN. BU YARIŞMA VESİLE OLDU SİZİ DAHA YAKINDAN TANIDIK. ÇOK İÇTEN VE DOĞALSINIZ. YARIŞMADA KAYBETTİNİZ AMA UMARIM HAYATTA KAZANIRSINIZ... SEVGİLER...

lemanice dedi ki...

kızım nerdesin yhaf dön artık:))

Ilker Erdem dedi ki...

Sevgili Gonulcugum yarismayi bastan sona izledim. Seni yakindan tanimis olduk.
Sevgiler
Ilker

Sevil Altunel dedi ki...

sevgili gönülcüm biraz daha iyiceyim:) bende seni ziyarete geldim canım:) sen nasılsın?