1 Ağustos 2010 Pazar

BAKLAVACI BAYRAMOĞLU TADI:)))

Geçtiğimiz haftadan önceki hafta:)))) sevgili Şebnem Hanımdan baklava tadında çoook tatlı bir mail aldım:) Ünlü BAKLAVACI BAYRAMOĞLU' na davet ediyordu beni...Şebnem hanımın nazik davetini hemen kabul etmiştim..Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum ..)
Sevgili Cengiz Bayındır ve Sevgili Bekir Taşkıran bizi inanılmaz güzel karşıladılar.O kadar güler yüzlü ,o kadar içten ve samimilerdi ki ... kısaca hoş sohbetleri de baklava tadındaydı diyebilirim.Samimiyetleri ve misafir perverlikleri hepimizi çokmutlu etmişti..Üstelik tüm ürünlerin yapılışlarını ve malzemeleri nerelerde hangioranlarla kullandıklarını ise ustalarının ağzından bir kez de teyid ettirdi..) Bu yüzden kalitelerine olan güvenleri yüzlerine de yansımıştı..Bu da bizleri ayrıca mutlu etmişti..)

Bir saniyeleri ikramsız geçmedi...sürekli boş tabaklar ,bardaklar gidip doluları geliyordu:))) o kadar çok çeşit vardı ki... ne yiyeceğimizi şaşırdık..))


Katkı maddelerinden kaçınmaları , ürünlerde kaliteli malzeden yana olmaları da onların müşterilerine ne kadar değer verdiğini de gösteriyor.


Tertemiz pırıl pırıl bir dükkan , personel temiz-pak ve güler yüzlü , Firma sahiplerinin 1964'ten beri kaliteyi hep ön planda tutmaları ,işi gerçekten bilmeleri ve severek yapmaları da zaten onları üç kere beş kere süper yapıyor :) Allah yolunuzu daha çoook açık etsin inşallah.


Ayrıca bizler için kişiye özel indirim kartı hazırlamışlar sağolsunlar. Gerçekten güzel bir jestti. çoook mutlu oldum:)
Bu güzel gün için sevgili Kara kedi ajansa ,Şebnem Hanım'a , Sevgili Cengiz Bey'e ,Sevgili Bekir Bey'e ve Baklavacı Bayramoğlu'nun tüm personeline herşey için çok ama çok teşekkür ederim..
Canınız tatlı isterse ailecek uğrayacağınız kaliteli ve güzel bir mekan. Tüm kalbimle tavsiye ederim.
İletişim için ; 0212 248 97 37
Merkez: Abide-i Hürriyet Cad. No:153/A
(Cami Karşısı-Adliye Sırası)ŞİŞLİ





3 yorum:

Ayşegül İlikçi dedi ki...

Merhabalar bir süredir yazamıyordum. Taşınma telaşındayım.Tayinimiz İstanbul-Ataşehir'e çıktı.Blog buluşmalarında karşılaşırız. Etkinlikten etkinliğe koşuyormuşsunuz. Kıskandım sizleri...Görüşmek dileğiyle...Sevgiler...

Tümay Öztürk dedi ki...

Bu haftasonu seni göremedim TuzBiber yaz partisinde. Listede adın vardı ama sen yoktun. Hay Allah dedim güler yüzünü yine siteden göreceğiz:) Yine çok tatlı (!) bir organizasyona katılmışsın:) Afiyet olsun çok çok:) Sevgiler...

YeMeK vAkTi dedi ki...

mmm yidin baklavaları yidin baklavaları tatile gittin he oohh valla şekerim gez sen:)