28 Mart 2011 Pazartesi

KAHVE DÜNYASI METRO DA, 15 İSTASYONDA!

İstanbullular artık metroyla işe veya okula giderken de kahve keyfi yapabiliyor.Çünkü Kahve Dünyası,metro istasyonlarında satış noktaları açıyor.Üstelik Kahve Dünyası, bu yeni satış noktalarının açılışını tüm İstanbullularla birlikte kutlamak için çok eğlenceli bir de karnaval programı hazırladı..
Kahve Dünyası Metro istasyonlarındaki satış noktaları birer birer hizmet vermeye başlıyor.Sempatik görünümleriyle duraklara güzellik katan satış noktalarının açılışını tüm İstanbullularla birlikte kutlamak isteyen Kahve Dünyası bunun için çok eğlenceli bir karnaval programı hazırladı.Kutlamalarda; Kahve Dünyası bando ve gösteri ekibi, metro istasyonlarında İstanbulluların adeta iş ve okul çıkışı neşesi oluyor.Metro yolcuları hem çok eğlenceli bir karnaval izliyor hem de Kahve Dünyası ikramlarının tadına bakabiliyorlar.


Kahve Dünyası Metroda toplam 15 durakta.Şimdiye kadar;Gayrettepe,Levent,4.Levent,Aksaray,Merter,Bakırköy,Yenibosna,Zeytinburnu ve Atatürk Havalimanı satış noktaları hizmete açıldı.Kurulumlar devam ediyor.Şişli/Mecidiyeköy, Osmanbey, Kabataş, Davutpaşa, Ataköy ve Taksim istasyonlarıyla 15 nokta tamamlanmış olacak.


Metro satış noktalarında ; Espresso,Espresso Macchiato ve Türk Kahvesi çeşitleri dışında tüm içecekler tek boy satılacak.

Kahve Dünyası'nın Metro menüsünden bazı fiyatlar şöyle; Türk Kahvesi 2.50, Espresso 2.50, Double Espresso 3.99, Espresso Macchiato 3.00, Americano 3.50, Cafe Latte 4.00, Cappucıno 3.50, Mocha 4.50, Filtre Kahve 4.00, Sıcak Çikolata 4.00, 3'übir arada 2.00 tl. Çikolatalara gelince; Bonte'ler gramajına göre 1 ile 15 Tl arasında satılırken tablet çikolatalar 2-7 TL, Beyoğlu çikolata çeşitleri 2 TL, mini boy madlen 10, çikolata sos 3.50 TL. Portakallı,üzümlü,bademli,fındıklı drajeler 7; karışık kahveli draje,Fildişi kahve draje,sütlü kahveli draje,bitter kahveli draje 7.50; tiramisu fındıklı draje,portakallı çıtır draje,frambuazlı çıtır draje 5 TL. Beyaz peynirli Kaşarlı,Dana jambonlu Kaşarlı sandviçler 3 TL. Kek 2 TL, bademli kurabiye 1 TL. Kahve Dünyası,İstanbul Ulaşım A.Ş.'nin Turyap işbirliği ile yaptığı ihale sonucunda metrolarda satış noktaları açma hakkı elde etti. Sözkonusu ticari alanlarda Kahve Dünyası'nın yanısıra; bankacılık,iletişim gibi farklı sektörlerden firmalar olacak.... Şimdi doğru en yakın Metro istasyonuna:)))))) SEVGİLERİMLE

Hiç yorum yok: