22 Mart 2008 Cumartesi

GEPÇEMİNNNNN DAVETİİİİİİİ

Hepsi birbirinden güzeldi...mmmmhhhhh:)))
Ah gepçem o salataların yanında buna ne gerek vardı:))) 1.5 iskenderin yanında lıght kola içmek gibi birşeydi:)))

Tabağıma kaç kez aldım bilemiyorum:))

Kıyır kıyır inanılmaz güzeldi ..hemen tarifini aldım:))


Adı kuskus amaaaaa süper tek kelimeyle...:))

Çinliler bile gepçem gibi güzel yapamıyordur bu çin işi gepçe işini:)))


Becerikli rapımın (pastacırapunsel) yaptığım dolmalar muhteşemdi..onun konseptine uymadığından ben sizler için aldım bu güzel tarifi:))

Pattis salatası mükemmeldi:))

Acuka da tam acuka valla süperdi sarmısak yemeyen ben gömüldüm kepek ekmekle acukaya:))

Çocuklar için kızarmış sigara böreklerinden bizde otlandık:))

Aaaaaaaa yeavrılarımmmm termal donum pardon şortum bol gelmeye başladı:)))) evet yanlış duymadınız termalimde potluklar oluştu yani bol geliyor biraz ...önceden zor giyerdim bacaklarımı iki yana açarak zıplayarak oysa şimdi bol gelmeye başladı vayyy beeee ne erirmişim...Cancanlarım termal sauna şortu kampanya başlatmış ve 2 tuz birden veriyor aferin onlara:))) Bu aralar sınavların yaklaşmasından ve benim bi elimde fincanla ot çayı içip aynen mööööö gibi ders çalışmamdan kafamın içini çarşamba pazarına çevirmemden dolayı bloğumu ihmal ediyorum .....ama nisanın ilk haftasını atlatıyım rahat bi nefes alıcam...Ayyy içimden bağırmak geliyor ev idaresi okuyorum işletme ve iktasatın ne işi var anlamadım gitti kesin çakarım ikisindende:)))) 2 ders borçlu geçerim ..neyse geçiyimde borçlu geçiyim......:)))

Geçtiğimiz hafta ben ne yaptım tabiki bol bol ders çalıştım.....Haftanın 2 günü aerobiğime gittim....ahahaah tabi yaptım yapacağımı kırmaktan geçiyor millet beni görünce...ahahah spora başlamadan bi hanım geldi dioki gönül hanım biraz az güldürün enerjim size gülmekle tükeniyor hareketleri yapamıyorum...ehehehehe tabüüüü dedimmmmm.......spora başladık bende sessizlik hakim millet kurtlanıyor nie sessizsin die....nolur gönül hanım bişiler söylesene bizi güldürsene...die hatunlardan sesler geliyor ...mübarek sanki oraya spora değil stand up yapmaya gidiyorum.....ahahahaha gönül ne yapar..amannn be dedim sizimi kırcam başladım şakkabanlık yapmaya baktım hoca illallah çekiyor..hocaaaaaaa bacağıma kramp girdi yeter 30 yerine 20 yapıyım die sızlanıyorum..hocadan bana aynen cevap şölee...Ay gönül hanım o bacağınıza giren kramp çenenize girsede sussanız....ahahahahahahaha bu kadar çok konuşup gülüp hareketleri nasıl alıyorda nefes ayarlıyorsunuz dio..heeee dedim orasıda bana kalsın dimi ama......

Başka ne yaptım aylinime mate alıp yolladım o bulamamıştı istinye parkta görünce hemen aldım canuma...aylinimde karşılığında 1 paket 6 lı ülker ece antepfıstıklı çikolata yollamışşşş.....ah be aylin ne istedin 66.5 olmuşken bu çikolatalarla kanıma girdin ve 67.5 çıkardın beni:))) üstünede not yazmış öldüm gülmekten.....Neyseeeeee maten bitince haber ver bebişim:)))))

Sihirli gepçem feyzam rapımla yani pastacırapunselimle beni evine davet etti..... gepçeme gittik...rejimdeyiz die salata ağırlıklı hazırlamış aman allahımmmmm normal hazırlıyorum dese ne olurdu düşünemiyorum bile:)))) o kadar lezzetli okadar güzel şeyler hazırlamıştıki ben salataları 3.ye dolanırken rapım ilk tabaktaydı..anlaşıldı benim neden kilo aldığım:)))) sonrasında muhteşem keki ve elmalı tartı inanılmaz güzeldi..kesinlikle tavsiye ederim.....Tam biz muhabbetin doruklarındayken nilayıma tel geldi Fransız sokağında bi kafeden pasta kupkek vs...siparişleri....Canlarım süper gidiyorsunuz maşallahhhhh size........aaaaaaaa danıel efemin anası nagihanda aradı :))))) sonraaaaa birde rapımın getirdiği dolmayıda söylemeden edemicem muhteşemdiiiii sizin için gepçemin stüdyoda resimledik:))))) tarifleride aldım:))))Çok güzel bir gün geçirdim bu aralar hiç görüşemiyoruz msn de falan o yüzden bu buluşma iyi gitti özlemişim yeavrılarımı:)))) Gepçemden döndükten sonra Tim show center de Çanakkaleye vefa programı vardı hadeeee bide oraya gittim milli duygularım daha bi yoğunlaştı 23.00 programı bitirip eve geldim mayıştım kaldım:))))) Benden bu kadar:)))) sizlerden ne haber diyerek sitelerinize gitmek üzere kahvemi alarak yola koyuluyorum açın bakıyım kapılarınıızı:)))))
SEVGİLERİMLE

29 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

gönüloşummmmmm o kuru patlıcan dolmasıysa senin verdiğin tarif gibi yaptım ben kıymalı bide geçen gün sır pirinçle yaptım bi yerden görüp mmm süper oldu bide en kolay dolma bu yahu yok biberin içini çıkart yok dolma sar gibi zahmetli deil valla sende ver bana şu tarifi kalan patlıcanlarlada onu denim ben :))

kıs hepsini yedin yedin sonra şeyi banamı attın 1 kilo aldım die hahahaha o kadar şey yetmez gibi kadın acukayla kepek ekmeği bile yemiş iimi:)

Gerçi anacım haftasonu bende çok yedim çok kayınvalideler bizdeydi yaptım yaptım yedik:( sonuçmu tabiki artı kilo:)

EZGi :)) dedi ki...

tarifler harika gerçektende gönülcüm.feyzanın ellerine saglık ne güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun hepinze canım.kocaman sevgiler

saniyesultan dedi ki...

ay canım çekti ama benim gepçem yok ne olacak şimdi...Ellerinize sağlık..

Feyza Fidan dedi ki...

Canım Könülümmmmm, evimize geldin şenlendirdin kıssss, getürdüğün hediyelerle çok mahçup olsamda iyikide getürmüşün diyorum, Sare bebişin adını melodi koydu :)) yanağındaki kirazı gelene geçene ikram ediyo..Bu arada bana getirdiğin hediyeyide sahiplenmiş durumda..bir kolunda bebeği bir kolunda benim salonumun süsü sevimli tavşan :)))
İyikide geldiniz valla, ayaklarınıza sağlık canımmm benümmm..Eeeeee biz saa ni zaman gelücüyükkkkkk :)))))))))))))))))))
Kocamanındannn öptümmmm...İşleri ayarlayabülürsem bugün girerim msn e..Ev işleri ve alışveriş :))) Bide belkü çikööölata almaya giderüz siparişler için :)
Bi daaa öptümmmmmmmmmmmm :)))))))))))

Adsız dedi ki...

selam canım.harika bir davet sofrası..diyette biri olarak bayıldım salatalara tam benlik:)))))sizlere afiyet olsun.güzel bir hafta dilerim.sevgiler.

yaban mersini dedi ki...

OH OH hem ye hem şort giy,hem zayıfla,ya sevgili arkadaşım bu nasıl iş..bu şorttan ben de aldım hepsiburadadan sen de okuduktan sonra karar verdim ama benim aldığım fiyat senin bahsettiginin yarısı nerdeyse,niye farklı acaba,şüphelendim şimdi..neyse cnm.slmlar.

DANIEL EFE'nin annesi Nagehan dedi ki...

Ehehe, okurken gulmekten oluyorum. Gonul yeni gonderi eklese de okusak , eglensek diyordum. Okudum okudum sona geldim , bir baktim ben. Madem ben aradigimda beraberdiniz, keske siradan herkesle tanisip konussaydim. Tele-altingunu yapiverirdik. Nedense icimden Nilay geciyordu, telefonu o acinca bekledigim oldu. Ama Gonulcugum hem aramisim konusmak icin hem hizli konusuyorum bir taraftan da sesim cikmiyor. Agzima attigim sucuk halkasinin baharatlari yakti bogazimi :) Sucugu da ne kadar ballandira ballandira yiyoruz ki bilsen. Ayrica Feyza-Nilay ekibine nazar degmesin insallah, hep boyle gitsinler.Optumm

NiNo dedi ki...

ah bende olaydim yaaaaaaaaaaaaaaa

uygarimizlahayat dedi ki...

Gönülümmm iyi haftalar, bütün sevdiklerim toplanmışsınız, daha tanımadan seviyorum sizleri nedense, artık siz Gönülüm, prensesim ve gepçemsiniz...Canım benim çok güzel gün geçirmişsiniz, gepçemin ikramları da harikaaa, allah içinize sindirsin öpüyorum canım...

Adsız dedi ki...

Gönülcüm ne muhteşem yemekler onlar... sabah sabah iştahım açıldı vallahi. Orda olmayı isterdim. Afiyetler olsun hepinize...

DENİZSEFASI dedi ki...

itiraf ediyorum kıskandımmmm.

masadakiler de çok güzel , teker teker tarif isterim, not almışsın madem.

kilo konusunda iyi gidiyorsun, dikkat et.

öpüyorum, selamlar.

Damak Tadı dedi ki...

Gönül'cüğüm,çok şık ve enfes yiyeceklerle donatılmış bir sofrada olmak nasıl bir duygu canım..))Hepsinden tadasım geldi inan..))Ellerinize sağlık ve afiyetler olsun..))

Kocaman sevgilerle..

sarımutfak-hande dedi ki...

gönülcüm bu ne doluluk böyle kızım maşallah
kepçede döktürmüş show yapmış resmen ellerine sağlık valla sizede afiyetolsun
öptüm
sevgiler
iyi haftalar

Adsız dedi ki...

Gönülcüm sen anlattıkça ben ne yaptığımı düşünüyorum da üzüldüm şimdi boşa zaman geçirmişim hafta sonu:( kıskanıyorum amaaaa

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Gönülüüüümmm,

İyi ki gitmişiz ama değil mi kepçemeeee:))) Uzun aradan sonra bu kadar gülmek çok iyi geldi yine bana:)))

Kocaman öptüm, sımsıcak sevgiler...

mylittlestars dedi ki...

ohhh cozuttunuz yine hanımlar :) keşke herkes seninin kadar neşeli olsa maşallah sana cnm...
salataların tariflerini vermiycenmi bekliyorum yani
...

sekergibi dedi ki...

heeeeeee
sen anlat böyle bir araya geldik diye bi yerim şişerse görürsün.

Ayse Pamuk dedi ki...

Ah siz sihirlim kepçememi gittinizzzzzzz bende istiyorummm:))Keşke yakın olsaydık:(Vallahi hepisi birbirinden güselllll,kepçem yaparda yenmez mi hiç.5 i bir arada varya:(Hikayesi çok hüzünlü bitti benim için,sanki kiloluymuşum gibi başladım içmeye,sanırım vucudumda ki bütün proteini çekti çay nasıl dişlerim ağrıdı dökülecek sandım tüm dişlerim:)))Neyse çayı bıraktım dişlerim kendine geldi.Yani hayatım benim gibi kendini kilolu sananlar içmesinn.Çoookkk öpüyorum.Kilo vermenede çok sevindim ha gayret.Bol bol öpücükler

Adsız dedi ki...

ne güzel ya buralardan böyle dostlukların oluşması valla özendirsin bei gönülümm.. birgün bana da beklerım bılmem evıne yakınmıyım maa ben merterdeyim.. he gel ben sana valla bak sırf salatalar hazırlıcam opuyorum canımmm

sevimin sayfasi dedi ki...

feyza size cok güzel bir sofra hazirlamis hepsi birbirinden güzel görünüyor
feyzanin ellerine saglik
sizlere de afiyel bal seker olsun canim benim

Adsız dedi ki...

anacım nasıl bir masa bu böyle..

vallahi feyzamın ellerine sağlık.

size de çok çok afiyet olsun :)

ben o acukaya bayılır ayılırım

öpüyom seni gıdından.

www.misssgibi.com

meleginmarifetleri dedi ki...

Ohh vallahi ye iç gez süpersin gönül.
Seni kıskanmaya başladım vallahi yoksun ne zamandan beri dedim bi geldim ama senin bizlere uğramaya bile vaktin kalmamış şekerim..
Herşey muhteşem vallahi feyzanın rapunzelin elerine sağlık süper olmuş mamalar.
Sevgiler öptüm by...

Cafe Gusto dedi ki...

Ohhh ne güzel vakit geçirdiniz kimbilir.Ben de İzmirdeyim ve Bocuruk Elvan'la buluştuk çok güzel vakit geçirdik.Yaşasın blog kardeşliği....

Adsız dedi ki...

ohh ohhh keyf sizde,

feyzacigimizin ellerine saglik...

afiyet bal seker olsun,

derslerinde kolay gelsin canim

Adsız dedi ki...

Maşalllah ne güzel Allah muhabbetiniz bozmasın. Sevgiler selamlar...

aNNePeRi dedi ki...

offsss masaya bak hizaya gell :)
valla süper.zaten bana çeşit çeşit salata ver başka bişi istemem ama turta da süpermiş ona istemem demezdim yalan yok :) Allah muhabbetinizi bozmasın canım canım iyi dersler sana :)

Adsız dedi ki...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı cumalar.. semiha
www.karabiberinmutfagi.blogcu.com

ab-ı hayat dedi ki...

Ben çikolatalı, nefis,lezzetli....iştah açıcı kekin tarifini istiyorum Gönülcüğüm:)))


Siz toplanın hep birlikte eğlenin,neşelenin biz de böyle resimlerle avunalım ama olmazki....


Feyzacığımın ellerine sağlık,hepsi nefis görünüyor.



sevgiler...

çınarkurabiye dedi ki...

canıım harika bir masa ve birbirinden güzel tarifler.feyzanın
ellerine sağlıııkk :) gönülüüüm size de afiyet olsun..öptüüm

sevgiler
gözde