5 Mart 2008 Çarşamba

NEFİS POĞAÇA



MALZEMELER:
1 paket oda sıcaklığında margarin
1 çay bardağı zeytinyağı
yarım çay bardağı sirke
1 çay bardağı ılık su
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta akı
aldığı kadar un
Kıymalı yada peynirli iç malzemesi.
üzerine 1 yumurta sarısı
YAPILIŞI:
Tüm malzemeyi yoğurup iç malzemesini koyup şeklini veriyoruz.Üzerine susam yada çörekotu serpiyoruz.Sonra mutfağı misler gibi koku sararken çayımızı demleyip 180 C fırında poğaçalarımızı pişiriyoruz.

AFİYETLER OLSUN

Bu kıyır kıyır nefis poğaçanın tarifini tarif defterinden aldım.Sevgili Yetura ait bir lezzet.Buradan kendisine tarif için teşekkür ediyorum.





Öncelikle tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkan FENERBAHÇEMİN sevinci ve coşkusu içindeyim.ra ra ra ra ra raaaaa fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ra ra ra ra ra raaaaaaaaaa feeeeeeeeenerbahhhhçeeeeeeee:)))



Yeavrılarım dün ben aerobiğe başladım haftada 2 gün aerobik dönemine girmiş bulunmaktayım 2 ay sürecek olan bu dönemde ben ne kadar kilo vericem bilemem gayrı ötesini.Artık 2 aysonunda hedef kilom 57ye inemesemde 60 olmayı planlıyorum....Offfff dünden beri dayak yemiş gibiyim heryanım ağrıyor..bugün işyerine bi yürüyüşüm var sormayın....ehehehe aerobik hocası ne kadar tahammül ederde bize ders verir bilemem ama fazla dayanamıcak gibi görünüyor ahahahahah eeee ortamda ben varsam gırgır şamatada var tabi...hoca bi ara gülenleri salondan çıkaracağını söyledi pehhhhhh bende çok korktum kafadan çıkıyım ben duramam gülmeden dedim:)))) bi mekik çekişim var her doğrulup yattığımda söylendim durdum yediğim böreklere tatlılara vs...ay anacım bende ne desem millet hazır bekliyor fıkır fıkır gülüyorlar.ahahahahah hoca gıcık oldu bize valla cırkımızı çıkardı..15 mekik dio başlıyo 1..2...3...4...hadi durmayın devam edin 5...6...ahahah ben nasıl sayıyorum sizce:)))) 1...ahhhhh...3.....offffff...6...10...ahahahahah hoca dioki gönül hanım beşer beşer sayın oldu olacak eheheheheh..neyse bakalım yarın ne olacak...yarın termal sauna şortum la gidiyim diorum daha iyi olur ahahahah.....bakalım 67ye indik 75lerden bu donla pardon şortla:))) eee şimdi termal don...titrek kemer.....2.5 lt su...beşibiyerde ot çayım.....eee ben zayıflamazsam gelip suratımaa eeee nepcağnız kı suratıma tükürün valla:)) başka bişi yapmayın gebertirim valla...zayıflıcaz dedik heeeeee......hade bakalım ben yayılıyım yaprak dökümünü izleyimbu akşam...



aaaaaaaaa yarenim size bahsetti saniye saniye durumu....biz yarenimle msn de konuşurken anaa bide ne görek:))))) kocası benim çapraz sokağımın evladı çıkmasınmı :))) ahahah yazın ankaraya gidince bolbol görüşcez yarenimle...mahallemin oğluyla evliymiş benim yarenimde haberim yok..okadar sevindimki anlatamam...zaten bişi vardı yarenime karşı bi aşk besliyordum demek bundanmış...kimbilir belkide kapı komşusuyuz...arkadaşız...eskiden biyerlerde görüşmüsüzdür:... ve belkide akrabayızda birbirimizden haberimiz yok..dünya küçük işte çok küçük....



yeavrılarım bu sıralar hergün tarif eklemiyorum öncelikle mutfağa çok girmiyorum yemek yapmayım die...sonrada Nisanda açıköğretim sınavlarım var harıl harıl ders çalışıyorum valla kendi kendime tenefüs zili çalıp koşuyorum msn yada bloglarınıza:))))



hade bakalım gönül hepinizi sevgiyle öperrrrrr........kendinize ey bakın:))))

76 yorum:

emineninemekleri dedi ki...

Gönülümmmmmmmmmmmmm, kiz daha sabah yazdim yorum bak simdi geldi pogacalar. Kiz bu ne hamaratlik, ellerin dert görmesin canimmmmmmm.
Ahhhhhhhhhhh bi de ben baslasam su diete, galiba mucize olur o zaman hehehhehehehhe.............
Kocaman öpüyorum...........
Emos

NiNo dedi ki...

canim ellerine saglik nefis gorunuyorlar gercekten dunya kucuk yarenle bu kadar yakin olmanizda bunun kanitimi dersin ;)

Nilgün dedi ki...

Gönülcüm ne güzel 8 kilo gitmis bile masallah..geriside gelir yaza kadar sadece böyle güzel Pogacalar ikram edersen sen kilo verirken ben sayfandan ayrilinca kilo alarak cikiyorum haberin ola..
Ellerine saglik canim

SEVGILER

Adsız dedi ki...

kuzum bende senle ayni kilodayim yni sen zayiflamadan once bende 5 kilo verdim bakalim insallah yapacam ama inan zor valla evde ne yapsam yemiyorum bu aralar balik salata yiyom inan yaptiklarimda gozum kaliyo esime ayri yapiyom kendime ayri hiç olurmu yaa valla uzuluyom biktim su kilolardan ama verecem hadi bak bende sende motive oluyorum canisi, bende spora yazildim eeee hadiii dur bakayim, 3 ay var yaza 65 insem gobek atçam ama iste pek inanasim yok, pogaçalarinda enfes olmus enfes mis gibi eline saglik bi tanesi.

Adsız dedi ki...

Hadi bakalım kolay gelsin, istediğin kiloya inersin umarım. Bilirim ilk zamanlar her yerin ağrır, sakın vazgeçme :)

HULYA dedi ki...

Gönül'cüğüm,
bunu ne zaman ekledin kız?Lahmacuna doyamadım bir daha bakayım diye geldim bir baktım poğaça eklenmiş.Aerobikle nasıl olsa veririm diye düşünüp yapıp yapıp yiyosun dimi kız?Yarenimi sevmeyen yok zaten.Hepimize sevdirdi o kendini.Ellerine sağlık çok çok öpüyorum.sevgiler :-)))
(MUTFAKTA BIRI MI VAR??? )

Adsız dedi ki...

gönülüm benim canim :))

nasilsin???

ay sinavlarinda allah zihin acikligi versin, bol sans canim basarirsin herseyi eminimmm :))

pogacan nefis, gözüm o lahmacunlarada takildi :))

hazir yufka ile minik lahmacun hos ya, kopyaladim canim :))))))

ellerine saglik canimcim...

ve afiyet olsun...

aaa ben benim bir kasemi sana vericem, sendende bir tabak karisik lezzetlerinden alayim, pogaca ve lahmacun ikiser koyarsin dimi, esimide düsüneyim hehe :))

öptüm seni,

hoscakal

akasyakokusu dedi ki...

merhaba arkadaşım..valla gördüğüm ve tatdığım bütün poğaça tariflerini alıyorum ben..demek kıyır kıyır denemem gerek denemem mutlaka..zaten ne güzel kızarmış ye beni diyor:)

Adsız dedi ki...

bende sana poğaça yemeye uğradım ama bu zayıflama muhabbetini görünce vazgeçtim bende o sauna şortunu giyip her sabah yürüyüş bandına çıkıyorum birde üzerine beşibiryerde çayından içiyorum o kadayıfı kim yedi diye sorarsan dayanamayıp bende yedim doğrusu ama bu kadar eziyetten sonra boğazımızı neden tutamıyoruz ki bilmem bakalım kim daha çabuk zayıflayacak iyi geceler ziyaretin için teşekkürler

Adsız dedi ki...

gönülcüğüm Allah kolaylık versin canım.acaba kaç kilo olduğunu sorsak diyorum:)))))))ayıp edermiyiz.hani ben 67 kiloyum da hiiiiiiiiiç öyle aerobik filan gibi bir derdim yok da ondan diyorum yani..:))))
sonrada pohaçarda sirke var, kıyır kıyır olur tabide..ama süt yoğurt gibi şeyler koymamışsın.deneyeceğim bunu.öpüyorum.
eh arkadaşına kavuşmanda harika olmuş bu arada.
sebilay.

sevimin sayfasi dedi ki...

gönülcüm poacalar nefis canim
simdi cayin yanina isterim ne yapim canim cekti aksam aksam

ellerine saglik canim
öptüm

yaban mersini dedi ki...

ccnm ya öncelikle sınvların için kolaygelsin..bu arada seni tebrik ediyorum reklam kabiliyetinden ötürü,beşibiryerde çayını on ytl ye almıssın sen yazdın,önce ortada bu çaydan kalmadı,snra da fuiyatı yirmi ila yirmibeş ytl arasına fırladı..ltfen şekerim dikkat et,yani olmuyor böyle..biliyorsun ki izlenen ve tanınan bir şahsiyetsin,kullandığın ürünler ikiye katlıyor fiyatını haberin olsun..slmlar..

SOFRAM dedi ki...

Gönül'cüğüm, poğaçalar harika görünüyorlar, kıyır kıyır demişsin ben de öylesini severim,ellerine sağlık güzelim...
Canım bu zayıflama azmine hayranım doğrusu,yaza ideal kilonla girersin...Ben de kurtulmaya çalışıyorum kilolardan ama alması kolay da vermesi zor...
Canım iyi ders çalışmalr, öpüyorum, iyi geceler...

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Gönül'cüm,
iste geldim burdayim güzel arkadasim, tekrar aranizdayim hayirlisiyla, bende is yerinde yogun bir dönemden gectim ve sizleri de ihmal etmek zorunda kaldim ama artik daha da aktif olmaya calisacagim.

Sende yogun bir döneme girecegini yazmissin, hadi hayirlisiyla sende atlatirsin insallah yüzünün akiyla bu dönemi. Valla kizim senin isin is, hem diyet hem sinavlar, Allah kolaylik versin.

Pogacalarin cok nefis olmuslar, denemeye deger bir tarif, ellerine saglik canimcim.

Tekrar görüsmek ve yazismak üzere, hoscakal ve kocamam öptüm..mucuksss..

Baharcicegi dedi ki...

fenerli gönülüm kutlarim fener tarih yazdi,ben taki tutmam ama yabanci takima karsi hangi takim olursa olsun desteklerim.En büyük fener baska büyük yok
pogaclardan bende yapiyorum dedigin gibi kiyir kiyir oluyor,eline saglik canim.

DANIEL EFE'nin annesi Nagehan dedi ki...

Gonul var ya, beni yavastan yavastan motive ediyorsun. Artik bahar geldi benim de bir seyler yapmak icin vaktim geldi de geciyor bile. Ozellikle yurtdisinda yasayan, o ulkelerin fazla kalorili yiyeceklerine meyletmis bir yarim dunya olmak istemiyorum. Zaten ben kilomu buraya gelmeden yaptim o ayri. Yapmak istedigim her seyi cok sukur yavas yavas gerceklestiriyorum ama her sey bir yana kilo konusunda istedigimi basarmam bir cok konudan daha onemli. Insallah sen de, isteyen herkes de, ben de ideal kilolarimiza ulasiriz. hem en guzel yemekleri yapip hem de citir olmayi basaririz.OPtum

Aybike Ceylan dedi ki...

Gonul'cugum,
Ellerine saglik,harika olmus. Bizler bu bloglar sayesinde maalesef kilolari aliyoruz, hayirlisi bakalim. Sevgiler.

EZGi :)) dedi ki...

gönülümmm pogaçalar harikaaa... valla ben unuttum tatlarını rejim yapmaktan en iyisi ne yapmak nede eve sokmak.
en iyisi böyle miss gibi pogaçalara ekrandan aval aval bakmak:)))
ellerine saglık canım gönülüm kocaman sevgiler..

Adsız dedi ki...

hehe bizde ayçayla yan yana caddelerdeyiz ankara küçük çok hemde
bu arada ben hergün 30 dakika yoga soınra 30 dakika plates yapıyorum haftada 2 45 dakika aerobik sabah işe yürüyerek geliyorum 40 dakika her akşam giyiyorum donumu diyet yapıyorum o tatlıdan bir parmak yiyorum sadece kaşınmaktan bir hal oldum bütün bacaklarım kırmızı kabarcıklar oldu
ama hala tık yok bi iş var ya bilemeim gitti neyse sen devam et delcen duvarı
poğçanın tarifini de yazdım hemen akşam denerim yarın o tarafa geliyorum gezmeye yolluk olsun şöfore
ellerine sağlık
kocaman sevgilerrr

Selcen Şenocak dedi ki...

Ellerine sağlık Gönülcüğüm poğaçalar nefiss...

Sevgiler...

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

GÖNÜLCÜĞÜM SAKIN VAZGEÇME SPORDAN. BAŞLARDA ZOR GELSE DE SONRASINDA ALIŞICAKSIN... TECRÜBELİYİM BU KONUDA... AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA AZİMLİSİN SONUCA ULAŞACAKSIN... HADİ GÖNÜL KİM TUTAR SENİ GÖNÜL :)) POĞAÇA DA ORDAN BANA GÖZ KIRPIYOR AMA BENDE BU HAFTADAN İTİBAREN YEDİKLERİME DAHA BİR DİKKAT EDER OLDUM... ELLERİNE SAĞLIK... SICACIK SEVGİLER...

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Gonulcuğum bu ne hamaratlık .Yorum bırakmaya yetışemıyom.oo zayıflamışızda.Hemen tekrar rejıme gırıyom.Hulya benı sısmanlatıyordu vallahı.Kucak dolusu sevgıler..

YeMeK vAkTi dedi ki...

kısss67 mi oldun aa valla o dondan bendemi alsam neetsem içiom çayı 2 gündür benimki 4 ü bi yerde ama napalım:)

hahaha bilmemmi kadınlar hareketleri yapamıodurlar sana gülmekten allah cezanı vermeye senin:))

poğaçada güsel de bise ters

uygarimizlahayat dedi ki...

Canımmmmmmmm poaçalar harikaaaaaaaaa olmuş, yaa deliriyorum yaa deliriyorum, önceden bu kadar çeşit yokmuş yiyecek, herşey sınırlıymış, ama ne kilo derdi ne yememe derdi varmış, ama şimdi herşey var hepimiz kedinin ciğere baktığı gibi karşıdan izliyoruz, dün arkadaşlarım geldi çaya bir sürü ikram yaptım, kendim bir dilim bile yemedim :((( Nolacak bu halimizzzzz, gönülümmmmm verelim şu 5 kg yuuuuuu...canım öpüyorum seni çenem düştü hehehehe...ellerine sağlık canımcım...

Adsız dedi ki...

ziyaret ve yorum için teşekkürler.puaçalar nefis görünüyor.dayanılmaz bir lezzet.ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

selam canım..sendemi diyettesin:))benim 1o gün oldu..su içmekten ot yemekten için dışıma çıktı:(((eşimle beraber diyetteyiz.ben normal diyetteyim.eşim diyetmax diyetinde:))diyet artı spor yapıyorum..büyük bir azimle bogazıma sahip çıkıyorumm...eriyyeyecez kızlarrrrr.sabredin az kaldı:))))))
pogacalar güzel görünüyor.ama cızzz..eline saglık canım.sevgiler.

Adsız dedi ki...

Gönülcüm 2-3 kilo için kendini bu kadar paraladığını gördükçe kendimden utanıyorum yaa. Neler yaptığını yazma bari, hadi onlardan geçtik ne diye nefis poğaça tarifleri veriyorsun. Eee karnımız aç, canımız istiyor ama.

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Gönül'cüğüm,

Senin termal şortun var. Onu giyip spora gidip, zayıfla. Bizlere de poğaçaları, lahmacunları sun bizleri de şişmanlat. Olmadı canım olmadı. Sen bizleri hiç sevmiyorsun. Sevseydin şuraya diyet bir iki tarif koyardın.
Şaka canım, ellerine sağlık çok nefis olmuşlar.

Kucak dolusu sevgiler,

Cafe Gusto dedi ki...

G�n�llll 5 li �ay� i�maya ba�lad�m.Vatana millete hay�rl� olsuuuuuuun....
sevgiler...

Feyza Fidan dedi ki...

Könülll bu poğaçayı aeooorobükten evvel mi yiycez sonra mı dii hele canımın içüü :)))
Yokk valla ben 1 gr bile veremiom balam yaaa...Sinirsel mi, bahardan mı annamadım...Sonunda vazgeçcem dietten mietten :(((
Öpüyorum seniii haberin olsun hihihihiih...

SOFRAM dedi ki...

Canım az önce bu poğaçalardan yaptım yeni çıktı fırından sıcak sıcak tadına baktım, harika olmuşlar benim istediğim gibi kıyır kıyır, çok teşekkürler canım...
Yaptıklarımı tek tek fotoğraflamak özellikle de evde yalnızsam ve ellerim yağlıysa işte o zaman zor oluyor, ama amacım çocuklarıma bir arşiv bırakmak, takıldıklarında açıp baksınlar, gerçi her yerde bulabilirler ama biliyorsun hep annelerimizin yaptığı en güzelidir...
İşte böyle güzelim haydi çayda olur birazdan gel beraber yiyelim..:)))
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bende istiyorummmm canım benim ellerine sağlık vallahi kokusu bizim eve kadar geldi

Adsız dedi ki...

Merhaba Gönül'cüm
Ellerine sağlık harika olmuş poçalar.Aç karnına bakıp bakıp yorum yazmak zor oluyor yaaa:)Sevgiler canım...

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Gönülcümm
Allah yardımcın olsun başarılar diliyorum şimdiden
bende ders öalışmaya zorluyom kendimi bu yaşa geldim boş oturduğum 1 yıl yok hayatımız sınav be gönülüm

poğaçalarında harika görünüyor
istediğin kiloyada biran önce kavuşursun:)kavuşuruz inş.
öptm

çınarkurabiye dedi ki...

canım adı gibi gerçekten leziz görünüyor pohaçalar.ellerine sağlık

sevgiler
gözde

Adsız dedi ki...

Selam..Yazılarını zevkle okuduğum arkadaşlarımdan birisin..Poğaçalar süper ama sen daha süpersin..Öptüm.İyi akşamlar..

Ferhanca dedi ki...

Bizim evin içide fenerbahçeli oğlum Amerikadan çığlıklar atıyor..bu fenerliler heryerde bulur birbirlerini..:))))
tebrik edrim ama tüm Türkiyemiz için tebrikler ve gurur verici..
poğacan çok güzrl olmuş ellerien sağlık..
Ben de bu aralar blogla ilgigelenmiyorum ingiliz kursu hatfada dört gün perşembe ing den çıkıp nakış kursuna gidiyorum çok meşgulun üm hahah::)))
bolga sıra anca geldi.
jimnastğin hayırlı olsun şortun üstüne iyi gider umarım başarılar diliyorum hadi yılmak yokkkk...
çok sevgiler..

Leziz Sofralar dedi ki...

Gönülcüm öncelikle Fenerbahceli degilim ama basarisini yürekten kutluyorum canim,pugacalar puf puf görünüyor ellerine saglik bu arada...

Sevgiler...

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Adoşkom bende Fenerbahçeliyim sonuç güzeldi ama...Poğaçalar çok güzel de sen bunlardan yiyonmu yaa...Ne büyük irade verecem dedin verdin kiloları brovo doğrusu... Sımsıcak öpücüklerimi yolluyorum canım...

Adsız dedi ki...

gönülcüm pogaca nefis olmus, cokta severim :))

banada yapsana :)) bak cok sevinirim hihi :)))

iyisin umarim, iyi bak kendine canim...

hayirli aksamlar

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

canım poğaçaların harika ellerine sağlık..
seni tebrik ediyorum valla okadar verdinya kiloyu geriside gelir artık bende diyete başladım dur bakalım ne olacak darısı başıma inşallah...öpüyorum canım

Neşeli Sesler dedi ki...

Gönülcüm halledeceksin sen bu kilo işini de açıköğretim işini de. Sana güzeniyoruz
Sevgiler...

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

gönülcüm ne güzel vermişsin kilolarını umarım 57 hedefine ulaşırsın,darısı başıma.

Nilay Cinisli dedi ki...

Könülümmm,
Ellerine sağlık..ama olmadı şimdi bu tarif...iz de diyetteyiz isteriz ki diyete uygun birşeyler olsun ki imrenmeyelim bu güzel mamalara..öpüyorum sevgiler canımm

butterfly dedi ki...

Gönülcüm spora başlaman süper bir fikir olmuş, kolay gelsin. Valla sen bu neşen ve enerjinle orayı da şenlendirmişsindir tahmin ederim:). Ben çok isterdim seninle aynı aerobik grubunda olmayı:)).
Poğaçalar nefis görünüyor, ellerine sağlık..
Sevgilerrr:)
aslı

Damak Tadı dedi ki...

Gönül'cüğüm,poğaçalar çok nefis görünüyor canım,ellerine sağlık..))

Yazdıklarını okurken yine çok güldüm..Hoca haklı değilmi sencede?? Mesela ben orda olsaydaım mekik çekmeyi bırak gülmekten ölürdüm herhalde..))

Bundan sonraki seanslarını termal d.... ile yap canım..Sende biliyorsun ki,çok daha etkili olacaktır..Şimdiden kolay gelsin canım..


Kocaman öpüyorum seni..

Sevgiler

Adsız dedi ki...

gerçektende güzel görünüyorlar şimdi çayın yanında sıcak sıcak olsa ne güzel giderdi

NUR dedi ki...

anaa 57 kıloya inersın valla sen boyle gidersın hadı bakalım yaza hep beraber zayıf hatunlar olarak gırelım...

Adsız dedi ki...

Siz kilo veriyorsunuz çok iyi biz ne yapacagız peki..şimdi bu nefis
pogacaları yapıp tadına bakmazsam olmaz valla...:)))
bir şortda benmi alsam napsam..::)))
sevgiler......

Adsız dedi ki...

Gönülcüm pogacalar nefis görünüyor..
ellerine sağlık canım...

ebrulitatlar dedi ki...

Gönül poğaçalar nefis olmuşlar. Ellerine sağlık. Diyette ve sınavdada başarılar. Hadi kolay gele. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

bi tanesi nasilsin hayirli cumalar dilerim seni optum seker gonulum rejim nasil sort iyimi kiz bi ise yariyomu hadi by by

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

canımm poğaçalar nefis olmuşlar ellerine sağlık..amme diet spor ve poğça üçlüsü heç uyuşmuyor be gülüm:)
neysem vardır senin bildiğin:D
hedefe ulaşmana az kalmış nede olsa..:)
sevgilerimle öptüm seni..

Yemekbahane dedi ki...

şu kilo meselesinde darısı başıma diyorum.poğaça harika.
ellerine sağlık

sevgiler
müge

Adsız dedi ki...

RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir.ARKADAŞ;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir.HAYAL GÜCÜ; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,ve HAYAT; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır.açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle...merhaba dostum www.karabiberinmutfagi.blogcu.com

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Gönülümmmm,
Aaaa, hep diyorum hem diyet, hem çay, hem şort, bir de aerobik:)) Üstüne de böyle poğaça, kek, durum pek parlak değil galiba:))))

Canım, ellerine sağlık, kocaman öpüyorum seni....

Adsız dedi ki...

Merhaba, linklerinde yer alan adresimi http://www.yesilkivi.com/ olarak değiştirirsen çok sevinirim.

Güzel bir hafta sonu diliyorum…

MUTFAKISTAN dedi ki...

canim kizim icin guzel dileklerine tesekkurler.Sayfani dolastim ve cooook uzuldum gercekten acinizi paylasiyorum hayat bu iste acimasiz cok uzuldum sevgiler

Unknown dedi ki...

gonulcugum ellerine saglik pogacan cok guzel gorunuyor vallahi gece gece bakmasi hic guzel olmuyor agzim acik kaldi neyesemki diye mutfaga saldiriyorum:))
ah birde su rejim isi yokmu insani cildirtiyor:))
sana kolay gelsin basarilar diliyorum.
canim benim 8 mart dunya kadinlar gununu kutlar
kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum.

Adsız dedi ki...

gönülüm gönülüm nasilsin :))

iyisin umarim,

canim kadinlar günün kutlu olsun,

iyi bir gün gecirmeni dilerim,

iyi bak kendine oki :))

hayirli geceler

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

8 Mart dünya kadınlar günün kutlu olsun,

Kıymetini bilen hep bulunsun,

Üzüntü-elem-keder senden uzak olsun,

Sağlık-huzur-mutluluk hep seninle olsun.

*Sevgili Gönül,
Bu kadar çabayla sen yakında kürdan gibi olacaksın.
Kendine dikkat et.
Seni seven böyle sevsin be güzelim,diyecem ama sen bu kiloları başkası için değil,kendin için veriyorsun.
Şimdi baharlık kıyafetler çıkacak,ardından yaz gelecek,iki dirhem bir çekirdek olmak lazım : )
Bak ben takıyormuyum,kabak çekirdeği gibiyim : )
Poğaçalar nefis görünüyor,ellerine sağlık.
Bu arada bende bir Fenerli olarak Fenerbahçe ile gurur duyuyorum.

Yaren dedi ki...

Gönülüm dünya kadinlar günün kutlu olsun ,sevgilerimi biraktim,güzel hafta sonlari diliyorum,öptüm bebek;)

anneminkizıyim dedi ki...

canim merhabalar, pogacalar harika, arobige baslaman mükemmel, ned diyeyim allah gönlüne göre versin, insallah istedigin gerceklesir, kadinlar günün kutlu olsun, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Selam..Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar geldim...Öncelikle spor hocana allah'tan rahmet ( seninle uğraşıyor sonu belli ) geride kalanlara bol kilolu günler dilerim...Sizlere bir tavsiyem kilomu vermek istiyorsunuz bence bu siteleri kapatın ilk adımı atmış olursunuz..Buraya tarif eklemek ve bu tarifleri görüntülemek için yemek yapmak zorunda olmadığınızdan kilo probleminizde ortadan kalkmış olur...Neyse hepsi espri idi kendinize çok ama çok iyi bakın gerisi önemli değil...Kalın sağlıcakla.....SEHRAZAT

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Gönülümmm
kadınlar günün kutlu olsunn veee
mutlu haftasonları

Adsız dedi ki...

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 18
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 17 http://nasibim.blogcu.com/ ve http://selmahlc.blogcu.com/ tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler.........

------------------------------------------------------------------------------------------

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;09.03.2008--16.03.2008 Tarihleri arasında PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ www.kadininmutfagi.blogcu.com
Yani BEN YAPACAĞIM SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞAALLAH.TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ "18" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI.TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI. GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR.BEN SİZE GERİ DÖNÜP.TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE...... ayşegül KADININ MUTFAĞI

Adsız dedi ki...

müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

meleginmarifetleri dedi ki...

Gönülcük süper bir zayıflama dönemindesin desene hepsi birden incecik gezeceksin yazın gelsin bikinile mayokiniler hehehe..
poğaçalarda diyet olaydı keşke yavrukuş o zman tam senlik olacaktı yada bizlik bende yürüyüşe başladım artık 3 kg vermem lazım ama yemeden duramıyorum kiiiii senin kadar irademe hakim değilim hiç olmazsa yürüyeyim bari dedim bakalım ne olacak sonum hadii öptüm seni sana kolay gele. Bu arada dünya kadınlar gününü kuluyorum canım bayyy

Adsız dedi ki...

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIM CANIM iyi hafta sonlari dilerim sevgiler

www.kelebeklisaniyeler.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Dünya kadınlar günün kutlu olsun sevgiler....

sekergibi dedi ki...

deneme

NiNo dedi ki...

kadinlar gunun kutlu olsun
yeni adresim
http://ninomutfakta.blogspot.com/

Melek* dedi ki...

kabartma tozuyla yapılan poğaçalar çok hoşuma gider benim ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

Oooh kilolar ne güzel gitmis,artik darisi kilo vermek isteyen benim basima insallah...Pogacalar da enfes olmuslar,ellerine saglik Gönül'cüm,öpüyorum.

Adsız dedi ki...

canım ellerine saglık harıka olmus..
ıyı haftalar dılıyorum..
gorusmek uzere..

fatostuncay.blogcu.com

Mutfak Havlusu dedi ki...

gönülll kesin nefis bu üff yaa demin çayın yanına olsaydı tostla idare etmezdik:)