26 Haziran 2010 Cumartesi

ATASAY&ALTIN BONUS CARD

Artık rahat rahat harcayıp, külçe külçe ALTIN kazanacağız.........


Etkinlik etkinlik dedik....Hertürlü etkinliğe keyifle katıldık sevgili Cheflerimizle yemekler pişirdik yeni lezzetler keşfettik....Fakat böylesi bir etkinlik hiç görmedik yaşamadık...Taaki Sevgili Sinem Eminoğlu'nun Davetine kadar.....Etkinliğimiz DİVAN-Bebek te muhteşem kahvaltı keyfiyle başladı....Dünyanın ALTIN biriktiren ilk kartı ; ALTIN BONUS CARD ile tanışmamızla sona erdi....Keyifli...muhabbeti bol olan etkinliğimizde öğrendiklerimi sizlerlede paylaşıcam ...Çünkü hepimizde Kredi Kartı kullanıcısıyız...Madem alışverişlerimizde Kredi Kartı kullanıyoruz...Alışverişlerimiz sayesinde geleceğe yatırım yaparak külçe külçe altınlar biriktirebiliriz.....Aynı zamanda evlilik,sünnet,doğumgünü vede anneler günü için altın alırken ATAkulche nin muhteşem dizaynıyla kulche altın hediye edebiliriz....


Şimdi sizlerlede ALTIN BONUS CARD ile ilgili bilmemiz gerekenleri paylaşmak istiyorum.....

Dünyanın ALTIN biriktiren ilk kartı,

ALTIN BONUS CARD....


Alışveriş yapmaktan vazgeçemeyenlere müjde! Bonus Card'ın fırsatlarla dolu dünyası ATASAY zerafetiyle birleşince alışverişler yatırıma dönüşüyor ve mutfak harcamalarından dekorasyona,mücevherden teknolojiye kadar tüm alışverişlerinizde ALTIN biriktiriyorsunuz....


Altın Bonus Card, alışveriş keyfine birikim ekliyor ve Altın Bonus Card ile harcadıkça ATAkulche altın kazanıyorsunuz.Böylece alışverişlerinizi gönül rahatlığıyla yapıyor,harcarken altın biriktiriyor,her alışverişinizde geleceğinize karlı bir yatırım yapıyorsunuz.Daha fazla altın kazanmak için ise isterseniz kira ödemeleriniz dahil tüm faturalarınızı Altın Bonus Card ile otomatik ödeme talimatına bağlayarak her ay daha da fazla yatırım yapma şansı yakalıyorsunuz.


Bonus Card'ın bütün özelliklerini taşıyan Altın Bonus Card, yurtiçinde ve yurtdışında yapacağınız bütün harcamalarda geçerli Altın Bonus Card, otomatik ödeme talimatıyla her ay belli bir tutar karşılığı altın satın satın alınmasınada olanak sağlıyor.Kazanılan altınlar 0.5 grama ulaştığında, Türkiye çapındaki ATASAY mağazalarından ve Altın Bonus Atakulche altın teslim noktalarından temin edilebiliyor.Üstelik Altın Bonus Card,Bonus Card'ın tüm özelliklerine sahip!


Altın Bonus Card'a sahip olmak için ise yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan 3340'a ALTIN yazıp mesaj göndermek Altın Bonus Card için başvurmak BİRİKİM yazıp 3340'a mesaj gönderdiğinizde ise otomatik altın alım talimatı verebiliyorsunuz.Aynı zamanda Garanti Bankası'na ait tüm kanallardan da başvuru yapabilirsiniz.


ALTIN BONUS'tan ilk kampanya;İlk ATAkulche Altınınız Hediye


Altın Bonus Card kart sahipleri, 31 Temmuz 2010'a kadar Bonus üye işyerlerinden yapacakları toplam 150 TL tutarındaki alışveriş karşılığında ATAkulche altın kazanacak.Kart sahipleri 0.5 gr. değerindeki Atakulche'lerini dilerlerse, 5 Ağustos'tan itibaren ATASAY mağazalarından ve ALTIN BONUS ATAkulche altın teslim noktalarından alabilecek,dilerlerse diğer alışverişlerinde kazandıkları altınlarla birleştirerek kartlarında biriktirebilecekler.Üstelik 150TL değerindeki Alışverişi ATASAYdan yapanlara esktra bir 0.5 gr. ATAkulche altın daha ATASAYdan hediye.....


ALTIN BONUS CARD'ın özellikleri:

* Bonus Card'ın tüm özelliklerine sahip olacak.Bonus Card tüm taksit kampanyalarından faydalanabiliyor,

* Kart sahipleri, otomatik talimatla her ay belli bir tutar karşılığı ATAkulche altın satın alabiliyor,

* Kart sahipleri, Garanti Bankası'nın tüm kanallarından ve ATASAY mağazalarında ve ALTIN BONUS ATAkulche altın teslim bulunan POS cihazlarından birikmiş altınını görüntüleyebiliyor.

* ALTIN BONUS CARD sahipleri, yurtiçinde ve yurtdışında yapacakları tüm alışverişlerden altın biriktirebilecek.Biriken altınlar kart ekstrelerinden ve onlıne olarak takip edilebiliyor.


İşte bu kadar ben müracaat ettim ve sizleride bu konuda bilgilendirmek istedim...faydalanmak isteyenler olabilir.....


Ve etkinlik sonunda ATASAY bizi boş göndermedi bu güzel İstanbul Yeditepe dizaynlı kolyelerimizi hediye etti....


Teşekkürler Sinem Hanım

Teşekkürler ATASAY

Teşekkürler ALTIN BONUS CARD


4 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

anammm çilçil altınlar gelsin diyosun yani:)

mine dedi ki...

iyi fikir gibi gözüküyor...

MAVİ TUTKU dedi ki...

Garanti bonusum var bir üste geçmek için ha bire limiti artırıyor, bunamı geçsem ne yapsam.:)

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

o kadar çok altınım var ki yine de
mutlu olamıyorum.:)