7 Haziran 2011 Salı

MOLAMI VERDİNİZ??? HEMEN BİR MOLA PAKETİ:)))



Geçtiğimiz günlerde işyerinde sıcaktan ve yoğunluktan bunalmış bir halde iken kapıdan giren kargocu keyif yapmama sebep oldu....

Mola vermek istermisiniz????

o halde buyrun MOLAPAKETİNİZ:))))


Nedir bu mola paketi.....

Yemek saatlerini kaçıranlar , ara öğünlerini işlere dalıp atlayanlar,atıştırma diye sağlıklsız ve gereksiz yiyeceklerle midelerini dolduranlar,aracında trafikte sıkışıp atıştırmak için birşeyler arayanlar,bu nedenle yoldaki egzos dumanları içinde satılan simit, meyva vs. alanlar....

Artık Mola Zamanı gelmedimi....

Mola paketinin içerisindeki kokteyleri web sitesi üzerinden siz seçiyorsunuz.Damak tadınıza uygun 4 çeşit atıştırmalık paket seçiyorsunuz.Bunların içerisinde ithal kuruyemişlerde mevcut.Daha sonra ödemeyi yapıp 1 iş günü içerisinde siparişinizi teslim alıyorsunuz.

40 ın üzerinde çeşit ve 3-4 günlük atıştırmalık...Birde içerisinde aldığınız kokteyl kuruyemişler için yer alan adınıza özel düzenlenmiş bilgi broşürüde var.

Bitmediiii....üstelik ilk siparişte şuan &20 indirim kampanyası bulunmakta....üstelik kargo ücreti yok..BEDAVAAAA:)))

Bende Mola paketimden 4 adet seçtim ve çokta memnun kaldım.Lezzetli ve taze oluşunun yanısıra ambalajı hava almayacak şekilde düzenlenmiş.Yani atın çantanıza canınız bişiler istediğinde mola verin ve mola paketinizden afiyetle yeyin...özellikle çalışan ve diyet yapanlar için kesinlikle tercih edilmelidir.Hele hele bu sıcak havalarda yemek yemekten kaçınanlar için muhteşem bir çözüm...Diyet yapanlar içinde hazır ara öğün daha ne isteyebilirizki:))))

Paketlerin güzelliği ve lezzetli görüntüleri yemek yemek istemeyen çocukları bile baştan çıkarabilir.....

Ne duruyorsunuz hala Mola ihtiyacınız gelmedimi...?????


Lezzetli ve keyifli Mola Paketli günlerinize....


SEVGİLERİMLE

1 yorum:

Gülcan dedi ki...

oohh afiyet bal şeker olsun hayırlı akşamlar