17 Aralık 2007 Pazartesi

ŞŞŞTTTTTTT GEL GELL BAK NE VERCEM:))))

KÖSTEBEK PASTA
Bak bak bakkkk nasılda gelmişlerrrrrr:))))) Yavrılarım sizeee küçükken öğretmedilermiii birisi çağırırsa baban şurda seni bekliyor annen şurda falan die sakınnnn inanıp gitmeyin diee...ehehehe şimdi ben sizi zerrinim süpermenimin manşetinden çaaaaardımm geldünüzzzz eeeee ben şimdiii sizee nuri alço amcam gibi altın zencürümü takıp gömleğimin yakasını açıppp gazozunuza ilaç katıp bu pastayı yedürmezmüyüm heeeee deyin bakıyım banaaa niee geldinizzzzz :)))))şefkatli kollarıma gelinnnnn korkmayın ben baba yarısı sayılırım...eheheheheh bakkal amca bakkal amca size baba diebilirmiyim ( bu replikkk kaşlar büzülcek ortada birleşcek göççükkk emrah gibi söylencekk))
neyseeee yavrılarımmm nedir bu bannerımdaki sebzelerimin sizden çektiklerii ilk zerrin laf attın hepücüğnüzzzz sataşıyorsunuz...eee domatese ne demeli manokyan gibi değülmüü müjdeyi coşkuna teslim etmiş veeeee ceylan ortaya çıkmış bahtsız yavrım benimm ozamandan belliymiş:))))
cancanlarım yarın ben Ankaraya gidiyorum..Anneme söylemedim çarşamba geliyorum dedimmm..Beni karşısında görünce şok şok şok olacak...Telimide ev telime yönlendirdimmii bütün şüpheler kalkacak...ulaşılmıyor denmicekkk cep eve yönlencekkk ama gönül müsait olmadığından çalar görünen tele bakılmıcak..Anneside kızım şuan müsait değil arar derken kızını kapıda görecek..ehehehe ne manıaq ça bişeee tam komplo teorisi..yoksa ben havada uçarken annem dokuz doğuracak....eee yarın gidiyorum amaaaaaaaa ordanda yeterim sizeee heç merak etmeyin...valla çatlarım yoksaa napıyım:)))
Bugünnn sabah erkenden hortladım sanki işe gidicem kızım yatsana ne varda kalktın..yokkkk yatarmıyım ne mümkün...Komşumu kahvaltıya çağırcaktım baktım ben çayı koydum sen gel dedi eheheh erken davrandı ayşe aferin yavrım ayşe hep böle ol:)))) neyse kahvaltı yapıldııı diğer komşuya kahveye gidildi..bahsetmiştim benim komşular kahve saatini kaçırmazlar.Neyse sonra ben hazırlandım dışarı çıktım...önce beşiktaştaki işimi hallettim sonra arabama bindim Kanyon alışveriş merkezine gidicektimmm telim çaldıııı zırrrr zırrrrr aneeee elime aldımmm bide ne göremmmmmmmmm Selin arıyor mardinli çatlakkk hafif sıyrık selin (akıllı olsa annaşamazduk) neyse naber falan bana iyi yolculuklar dilemek için aramış canım arkadaşım dedim kanyona gidiyorummm hade gel dedimmm havada buzzzzz aklı olan çıkmazzz çıkanın şeysi donar çünkü:)) neyse bippppp.....dediki cevahir olurmuuuu ..dedimm tamam olmamıııı...ben yolu değiştirdim cevahire gidicem...zırrrrrrr telefonnnnn selinnnnnnn gönül yaaa otobüs saati kaçtı ama şimdi bakırköye varrr hade gelebilirmisin bakırköye yeni açılan alışveriş merkezine ....neydi adı capa cıty..heh
iyi dedimmmmmm kapattıkkk..sonra selin otobüse binerken yada binice aradı...dedimkiii kızz selin bu kezde bahçeşehire gel demeeeeeee:))))) yok yok dedi...neyseee baktım selin gelmedi ben zara ya gidiyim dedim alacak gibi bi tonda kıyafet aldım kabine girdim..pantolonu çıkardımm zırrrrrr telefonnnn...gönnlllooooooşş ben geldim neredesinnnn dio selin..dedim sen yukarı çık otur ben geliyorum hemen.. tek bacağımda kendi kotum tekinde zaranın pantolonu..yok dedi ben bulurum seni zarada nerdesin haydaaaa kıaaaa kabindeyimmmm valla 2 dk geçmediii biri zara mağazasında o kalabalıkta bağrınıyor gönüllllllllllllllll aha dedimmm basıldık eller yukarı pantolonlar zaten aşağı:)))) neyse dedimmmm burdayımmmmmmmmm....bekledi benii canım arkadaşım...haa bu arada selinle reelde ilk karşılaşmamızzz...nasıl bi buluşma ama:)))) neyse ben kabinden çıktım bu arada 42 beden pantolşon çok bol geldi 40 istedim satıcı getirdi bende gerek kalmadı dedim selinle çıktım:))) arkamdan ana avrat bacııı düz gitmiştir satıcı kızz amaaa napıyım arkadaşımı bekletememkiii amann önceki aldıklarıma saysınlar....Neyse kahvaltı yaptım demiştim ya apartmanda kapıcı çamaşır suyuyla silmiş benim yüreğim kalktı ve istifra etmiştimmm...bu durumda midem bomboşş...yemek yiyelim dedikk selin banaköftenin yanında ayran istedimm selin garsona yok getirmeyin su içsin dedi...pozisyon neydii evin hanımı selin ben ayran şisteyen ama alamayan beslemesi:)))içirmediiii valla içirmedi..sonra çıktık madoda çay içtik...çok keyifli bir gün geçirdik çok tatlııı birisiiii buuu muhteremmm gacı:)))) dönüşüm 3 saattee gerçekleşti malesef rezil trafikten bide kar başladıııı havada buz gibi..ama ankarada öyleymişş...ay anam anamm sırtım ağrıdı ne çok yazmışım...selindedikii kızz sitene herşeyi yazma dedi..ben şimdi herşeyi
yazmışmı yazmmamışmı oldum siz kararr verin:)))))
Bu tarifim pastalar bölümünde var ama bu kez kakaolusunu yaptım yine mükemmel oldu....
MALZEMELER:
4 yumurta
3 Türk kahvesi fincanı un
3 Türk kahvesi fincanı şeker
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
Yumurta ve şekeri çırptım un ve kabartma tozunu ekledim karıştırdım borcama yaydım..ince oluyor no panik:)))180 derece ısılı fırında pişiriyoruz.
KREMA MALZEMESİ:
1 kg.süt
1 subardağı un
50 gr.margarin
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 avuç damla çikolata
Damla çikolata hariç hepsini katıp karıştırarak pişirdim.Ocaktan aldıktan sonra damla çikolata koydum zaten hemen eridi.Bu arada kek ılıyınca ortadan ikiye kestim ..alt tarafı ters çevirip derin bir salata kasesine yerleştirdim.kasenin şeklini aldı.(bu arada kaseye streç yaydım çıkarması kolay olsun die) içine hazırladığım kremayı koydum.kalan diğer parça keki üstüne kapak gibi kestim.kenarından kalan keki yedimmmmm pekde güzeldiiiii:)) kapak keki kapadıktan sonra streçle kapattım buzdolabında 1 gün beklettim çok güzel oldukça pratik veeeeee lezzett fevkaladenin fevkinde.......
AFİYETLER OLSUNN

43 yorum:

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim, bak yazdiklarindan sonra siz Istanbul'da yasayan arkadaslari gercekten kiskandim ama, bizim öyle bir olanagimiz yok maalesef öyle hooppp atla gel gidelim bir Canyon'a manyona. Ama sizler icin de sevinmiyor degilim, tabii olacak bende orada olsam bende gezerim ve görüsürüm.

Selin hakkinda yazdiklarina cok güldüm, kendisi kizmasin sana sonra, ya alemsin sen var ya sen.

Sana simdiden güzel bir Bayram tatili diliyorum, anneciginin yaninda güzel günler geciresin ve bol bol mamalar yiyesin.

Simdiden Kurban bayramin hayirli ve ugurlu olsun canim, öptüm hadi byee..

Betül İnce dedi ki...

Ellerine sağlık Gönülcü'ğüm.Hızına yetişmek mümkün mü, öyküyle beraber çok iyi gitti gerçekten. Ankara güneşli ama soğuk. Annene sıkı sıkı sarıl.
Sevgilerimle.

Melek* dedi ki...

emin ol deniyeceğim ben böyle pastaları çok severim bendede kümbet var o da böyle bir pasta:)ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

canım öncelükle hayınlı yolcuiluklar dilerim sana.....

Annaciğine biran evvel kavuşman dileğiyle...hayırlı bayramlar olsun inş.

kızım senni buluşmaların hep olaymı olacak...hahahahah
haturladın değilmi çızıklı pijamaları....

öpüldün canım....


özlemcik...

EZGi :)) dedi ki...

merhaba gerçekten nefis bir tarif bu.
deneyip onayladım yani.ellerine sağlık sevgiler

Selin dedi ki...

Gönlooooooooooooş,
Bugün gidiyorsun di mi canım yaaa!!! Kendine çok dikkat et oralarda. Üşütme sakın tamam mı. Bir de anneciğine sıkı sıkı sarıl. Bol bol öp onu. İyice dinlen, öyle gel. Ama sakın orda homini gırtlak yapmaaaaaa!!! Valla bak sütümü helal etmem sana haaa :)) Neyse tatliş, maceramızı çok güzel anlatmışsın. Okurken bir daha güldüm valla :)) Pastan çooook enfesss olmuş. Ellerine sağlık tatlişim. Kocaman öptüm seni.

Adsız dedi ki...

Evet sözlerinize kandım ve geldim, ama pişman mıyım,hayır değilim. Yine çağırsanız yine gelirim:) Süper bir anlatım ve çok güzel tarifler... İyi Bayramlar dilerim.
Sevgilerimle,
Elif E.

DENİZSEFASI dedi ki...

eee gönül çağıyor dediler geldimmm. gönül valla alemsin, çok güzel bir anlatım. hadi yine iyisin demek annenle geçirecen bayramı, ne kadar güzel, darısı başıma. kendine iyi bak. pastada süper valla, seçilde gördüğümden beri vuruldum zaten. ben de yapacam işte.
Hadi iyi bayramlar...

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Adaşım bu ne hız böyle enerjin hiç bitmesin canım.Ne güzel annene süprizde yapıyon ohhh sefan olsun selam benden de.İyi tatiller canım öpt...

Cafe Gusto dedi ki...

Gönül sen çok yaşa.Pek bir güzel anlatmışsın.Ben bu İstanbullu blokları çok kıskanıyorum.Ne güzel görüşüyorsunuz.Sana iyi tatiller.İyi bayramlar.sevgiler...

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Bak çağrınıduyup geldim.Ne ıyı etmişim de gelmişim .Artık hep gelırım.Ellerine sağlık pastan pek nefis.Okadar geldık bır dılım verırsın artık.İyi bayramlar dılıyorum .SEVGİLER..Bende beklerim..

Aynur dedi ki...

yaaa resmennn koptum bu yaziyaa yaaa :9 yok bölee bisiii :) bide ilk karsilasmaya bak yaa sanki 40 yillik dost:)) o da bi yana en cok eller yukari seyler asagiyaa ::))))) ahahahahahaha::)))

www.aynurdantarifler.blogspot.com

Adsız dedi ki...

canim oncelikle hayirli yolculuklar, en kisa zamanda annene kavusman dilegiyle, bizden selam yolla ellerinden operim. hani sen ssstttt diye çagiriyon ya, eee bende yemege geldim, eee hadi bak bekliyom tabak halen bos duruyor, pastan muthis olmus, oyle lezzetli gorunuyor ki, yememek mumkun degil, harika yapmissin, ellerine saglik canim, bide çkolatali yaa, hani tam bana gore yani. seni opuyom canim kendine iyi bak, ama bak kiz tabak halen bos eee hani ama bekliyorum dondum kaldim bu soguk havalarda kapi onunde hadi açta bende tadayim, optum . saka saka, yanlis anlama arkadasim.

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

İyi ve her şeyin istediğinden de daha güzel olacağı harika bir bayram diliyorum.
Sevgiler…

Yaren dedi ki...

Goonüüll kiz gülmekten bir haller oldu,Allah iyiligini bersin emi.Bulusmanizi coook güzel anlatmisin.Cok sevindim ikiniz icin bree.Keske yanin yerlerde utursaydiniz bee.Yada istanbulumu kücültsek,yok yok öbürü daha koley.Kos yavrum aneyin kucagina,senin kolun uzundur ordanda bizimle gorüscekmisin.Bende bu aksam gidiyorum bebek.Ailenle iyi bir bayram gecirmen diliyorum bebek.Öptüm sekeriiim.

Damak Tadı dedi ki...

ÇOK HOŞSUN CANIM..Yazdıklarını keyifle okudum ve güldüm..))Pastan ise çok nefis olmuş,ellerine sağlık.

Senin ve ailenin Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle tutlar,sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.


Sevgiler

inci dedi ki...

ay ben de geldim valla:)))ne alemsin sen yaaa...iyi ki gelmişim çok eğlendim:)))hele o kabindeki halini düşündükçe:)))canımcım sana ve ailene iyi bayramlar dilerim.....hep böyle şen kal...

Adsız dedi ki...

Ay böylede tatliya cagirmazki insan nasil gelmiyelim.Kandim geldim iste.Ellerine saglik.

Adsız dedi ki...

:)))) Hiçç bir ayrıntı vermemişsin gönülüm, selinde yanii .. Yok efendim herşeyi anlatma demiş. ne anlatmışsın ayol. ayrıntı bile vermemişsin. Kabacaaaa :))))))))))

Öpüyorum şekerim. İyi yolculuklar. Güzel süprizler...
iyi bayramlar şekercim
www.misssgibi.com

Unknown dedi ki...

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kurban bayramın kutlu olsun... Ailen ve sevdiklerinle daha nice bereketli, sağlıklı ve huzurlu bayramlar dilerim…

Selin dedi ki...

Gönloooooooooooooooooooooooş,
Ankara'ya uçtun ya sen, insan bir kondum diye haber vermez mi kıııııııız!!! Tabii, anneciğini gördün, beni unuttun di mi!!! Sen düşersin benim elimeeee!!! Sorarım ben sana bunların hesabını :)))) Yok be tatlım, sormam korkma. Sen annenle bir güzel hasret gider tamam mı. Benden de çoooooooook selam söle. Ellerinden öpüyorum. Seni de öptüm canım benim. Byeeee

Aynur dedi ki...

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının

perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle

olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe

kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların,

inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir

toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği

günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar

geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!


www.aynurdantarifler.blogspot.com

Aynur dedi ki...

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının

perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle

olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe

kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların,

inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir

toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği

günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar

geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!


www.aynurdantarifler.blogspot.com

yaban mersini dedi ki...

hayırlı bayramlar..annecigine slmlar..pasta da süper olmuş bu arada.slmlar.

Ferah Gülşen dedi ki...

Eline sağlık pastan çok güzel görünüyor.
Mutlu bayramlar.

Ferah Gülşen dedi ki...

Eline sağlık pastan çok güzel görünüyor.
Mutlu bayramlar.

Betül dedi ki...

canımcımm ailenle beraber mutlu ve huzurlu bir bayram geçir emiiiiii
sevgiler...

NiNo dedi ki...

saglikli mutlu nice guzel bayramlara

Baharcicegi dedi ki...

Pastan sahane olmus,az gülmedim anlatimin süperrr yani.
hayirli yolculuklar anneciginin sicacik kokusunun kanadinin altina gir,her nekadar büyüksekte biz hala onlarin kücük kiziyiz.
Ailenle huzur dolu neseli bayram gecirmeni dilerim

serinmavi dedi ki...

Hayırlı ve huzurlu bir bayram diliyorum...Sevgiler....

ev perisi;) dedi ki...

SEVGİLERDE

Sevgileri yarınlara bıraktınız,

Çekingen tutuk saygılı

Bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı;

Bitmeyen işler yüzünden

( Siz böyle olsun istemezdiniz )

Bir bakış bile yeterken anlatmaya herşeyi

Kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı

Siz geniş zamanlar umuyordunuz

Çirkindi dar vakitte bir sevgiyi söylemek

Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği,

aklınıza gelmezdi.

Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı

Gecelerde ve yalnız

Vermeye az buldunuz yahut

Vakit olmadı.

Behçet NECATİGİL

Üşenmeden, ertelemeden, geciktirmeden sevgi dolu bir bayram diliyorum;)
Muhabbetle...

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

muhteşemmm ellerine sağlık canım.
sevdiklerinle beraber mutlu bir bayram dilerim sevgiler

Nilay Cinisli dedi ki...

Bacım,
Allah iyiliğini versin..Ellerin dert görmesin gül gül öldük sayende..
Bu arada ben şu sebzelerinden en çok büyümüşte küçülmüş patlıcanı sevdim...İçimde kalmasın söyleyim dedim..
Anneciğine bir an önce kavuşman dileğiyle,
Senin ve ailenin mubarek kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim...Sevgiler

Adsız dedi ki...

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Öptum

YeMeK vAkTi dedi ki...

misafirlerine önem veren insan belli oluo canım:)

iyi bayramlar şekerim süpper bi bayram geçiremen dileğiyle:)

ArZuMmM dedi ki...

canım bu ne güzel bir pasta yarabbim bütün diyet isteklerimi bastıyorrrrr....iyi bayramlar canım...

ebrulitatlar dedi ki...

G�n�l'c�m sa�l�kl� ve huzurlu bir bayram ge�irmeni dilerim. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Güzellik, sağlık, birlik ve beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir kurban bayramı diliyorum. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.

Özlem’den Sevgiler…

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Bayramlar
Umuttur,özlemdir...
Sevdiklerimizin daima yanımızda olması dileğiyle
Hayırlı bayramlar.

Selin dedi ki...

Gönloooooooooooooooooooş,
Hadi gel artık beeeeeeee!!! Özledim seni yaw :((

Adsız dedi ki...

Ayy,gecen bayramda ben annemin yanindaydim.Seni kiskandim...
Selinle 3-4 saat carsi pazar gezecegine gaza basip Ankara´ya gitseydin ya..Tam bir sürpriz olurdu.
Anneciginin ve senin (ya da) tüm ailenin bayramini kutluyorum.
Hadi pasta icin de bir yorum yapayim;kac arkadasi bu pastayla kandirdin?Sonra ki zamanlarda yorumlara bakarim.
Kendine iyi bak,sevgiyle kal..

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Eh bende anneme bayram tatiline gidiyor olsam benim de sevinçten içim içime sığmazdı.
Köstebek pasta nefis. Demek sen böyle kandırıyorsun.Herkes geliyor.
Sağlıklı, huzurlu, sevgi dolu nice bayramlar.
Çıkış nerede ben kaçayım. Sevgiler canım.
guldenelkan.blogcu.com

Nedir dedi ki...

Bu köstebek pastanın marketlerde hazırı da var ama evde yapmak daha sağlıklı. Gerçekten çok lezzetli bir pasta. Ben de deneyeceğim.