3 Ekim 2007 Çarşamba

İFTAR TABAĞI ve ÇAY KEYFİ

Çay resmi alıntıdır arkadaşlar..yoksa ben bardakla yetinmem fincanda içerim çayımı..Resminide çekmeyi unuttuğum için netten buldum bu resmi ve ekledim.Ama iftar tabağı bendenize aittir..benzerlerinden ve taklitlerinden sakınılır:))

İşte iftarda bana yetecek olan yiyecekler..İftar tabağı ve çayın yerini hiçbişi tutmuyor valla...Birde çorba tamamdır...Ama yok illa yemekler olacak salatalar olacak..ancak gözümüz ve midemiz doyar çünkü...Haa tabi benim midemden önce gözümün doyması daha önemli..
Allah olmayanlarada versin hep aklıma geliyor orucumu açarken acaba sokaklarda olanlar yada evinde bir lokma ekmeğe muhtaç olanlar :((( Ama neyseki belediyeler her yere sık aralıklarla iftar çadırları koyduda fakirlerin muhtaçların boğazından sıcak yemekler geçti bu Ramazandada..Keşke imkanlar olsada o çadırlar sürekli olsa ..insanlar aç kalmasa.........

3 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

Anam gönül inşallah tek senin tabağın dğeildir bu iftar tabağı sende hepsini löpürdetmiosundur amaninnn afiyet olsun valla o tabak yanımda olsa şimdi dicem ama oruçlu oruçlu napem koklasam olmaz yesem olmaz ühü:(

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Gönülcüm senin de bloğun hayırlı olsun. Sen de benim gibi yeni bir blogcusun anladığım kadarıyla.Tariflerin çok güzel. Çılbır'ı annem çocukken çok yapardı. Şimdi o resmi görünce bana eski günlerimi hatırlattın. Ellerine sağlık.

yaban mersini dedi ki...

sevgili arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,bu tarz bir tabak ve çay iftar için en ideali aslında ama biz hep abartıyoruz..slmlar..